3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Večerja BIA: izvršni direktor Alchemy Pay John Tan praznuje mejnike 150 ključnih...

Večerja BIA: izvršni direktor Alchemy Pay John Tan praznuje mejnike 150 ključnih vozlišč in 200.000 podpornikov

BIA Dinner: Alchemy Pay CEO John Tan Celebrates Milestones of 150 Key Nodes and 200K Community Supporters

sponzorirano

Nekatere najpomembnejše osebnosti v kriptovalutah so se zbrali oktobra v Waldorf Astoria v Šanghaju 24th, 2021, da bi proslavili novo zavezništvo z misijo za napredovanje industrije blockchain. Blockchain Infrastructure Alliance (BIA) je bil odprt z večerjo, ki jo je gostilo plačilno omrežje za kriptofiat, Alchemy Pay, skupaj s sogostitelji Polygon Network, NEAR Protocol, Draper Dragon in Bit.Store. Dogodek je polepšalo več kot sto znanih osebnosti in vodilnih v panogi, med njimi Tencent, Alipay, Mastercard, Binance, Huobi, OKEx, Polygon, NEAR, NEO in mnogi drugi.

Na večerji je John Tan, izvršni direktor Alchemy Pay, imel uvodni govor v imenu Alchemy Pay a

nd je izkoristil priložnost za predstavitev ekosistema podjetja in pripombo na obete za BIA.

Tan je pokazal, koliko se je razvila mreža Alchemy Pay. Po dveh letih hitre širitve se ekosistem Alchemy Pay zdaj ponaša z več kot 95 osrednja vozlišča, vključno z bankami, trgovskimi omrežji, DeFi protokoli, menjalnicami, partnerji za nakazila in drugimi.

Poslovni obseg Alchemy Pay trenutno zajema več kot 200 plačilni kanali v več kot 36 države in regije po vsem svetu.

V tretjem četrtletju lani je bil uporabni žeton Alchemy Pay, ACH, kotiran na Huobi, v tretjem četrtletju tega leta pa je bil ACH lansiran na Coinbase, eni največjih svetovnih borz kriptovalut – s čimer je ACH trdno zasidran v globalno kripto gospodarstvo.

ACH je bil kotiran tudi na svetovno znanih borzah, kot so POLONIEX, Gate.io, Changelly in Uniswap. Njena vrednost je narasla kar 60-krat hrbet naraščajočih podpornikov skupnosti in vlagateljev na več 60, .

ACH in storitve Alchemy Pay se lahko uporabljajo na številnih področjih vsakdanje življenje, kot so nakupovanje v trgovinah, hotelska nastanitev in živila. Vendar pa so možne tudi druge transakcije blockchain, kot so kriptovalute in naložbe DeFi.

Alchemy Pay je tesno povezan tako s kriptovaluto kot s tradicionalnim svetom fiat valut. Kot veteran na obeh področjih lahko Alchemy Pay uporabnikom zagotovi priročen in zanesljiv dostop do kripto plačil. Alchemy Pay ponuja milijonom trgovskih podjetij most med kripto in fiat ekonomijo.

Na dogodku je bil napovedan tudi vznemirljiv razvoj projekta virtualne kripto-povezane kartice Alchemy Pay. Alchemy Pay bo sodeloval s šestimi znanimi umetniki NFT iz različnih držav po vsem svetu, da bi predstavil skupno 36 zasnove virtualnih kripto povezanih kartic. Ta umetniška dela so omejena izdaja NFT-jev skupaj z blagovno znamko s kripto povezanimi virtualnimi karticami Visa, ki ponujajo ultra-premium ugodnosti, kot so 09-urna storitev strežaja, prvorazredni saloni na svetovnih letališčih in hotelske ugodnosti.

Eden od šestih umetnikov, ki so v sodelovanju ustvarili umetniška dela kartice z Alchemy Pay, Song Ting, “Forbes 27 Spodaj 30” Zvezdnica, ki trenutno drži rekord v prodaji NFT na kitajskem trgu, se je na dogodku predstavila z značilnim ustvarjalnim duhom in izjavila, da bo “kripto umetnost napovedala veliko miselno revolucijo.”


Dosežke Alchemy Pay so na dogodku potrdili številni partnerji. Dva predstavnika, ki sta ključna institucionalna partnerja Alchemy Pay, Amos Zhang, CMO za globalni trg in vodja Asia Pacific pri NEAR, in Charlie Hu, vodja Polygon Asia, sta povedala, da sta zelo optimistična glede možnosti za spodbujanje razvoja industrije skupaj z Alchemy Pay.To je sponzorirana objava . Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Guild of Guardians Is a Stunning Multiplayer RPG Where You Play to Earn Epic NFT Rewards

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti74967: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

74967

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments