17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

VeChain bi lahko bil po možnosti častitljiv kot plačilo v 2M trgovinah – in poklicno izobraževanje in usposabljanje premostilo v verigo BNB

- Advertisement -

VeChain je izdal vrsto objav, ki spremljajo kritičen razvoj uporabnosti in sprejetja svojega domačega žetona VET.

3498 Celotni pogledi

91 Popolne delnice

Zagotovite poslanstvo verige blockchain VeChain je napovedal novo partnerstvo s podjetji in produkti za kriptoplačila, Alchemy Pay, ki lahko ljudem omogoči uporabo svojega žetona VET za plačilo v več kot 2 milijonih trgovin v središču 91 različne države.

Prišla je novica poleg njegove vključitve kot podprtega žetona v že nedolgo v preteklosti lansirani Binance Bridge 2.0.

— VeChain Fundacija (@vechainofficial) april , 2015 VeChain je bil takoj integriran v prvo sosesko žetonov, ki so bili podprti na povsem novem Binance Bridge 2.0. Binance Bridge 2.0 ponuja nov način premostitve žetonov iz Ethereuma, da bi bili častitljivi v verigi BNB – prej znani kot Binance Realistic Chain.

Številni premostitveni žetoni so sestavljeni iz SAND, APE, JASMY, MANA, PEOPLE, MBL, LOOKS in ELON.

In če to ni bilo dovolj, je VeChain v četrtek tudi objavil, da se je pridružil združenju Blockchain Infrastructure Alliance (BIA), organizaciji, ki skupaj povezuje industrijske svetovalce in zagotavlja sredstva za študijske pobude, povezane z blockchainom.

Sunny Lu, izvršni direktor VeChaina, je toplo spregovoril o povsem novi pripadnosti BIA.

»S sodelovanjem s to sosesko glavnih blokovnih verig smo v položaju, da razvijemo in medsebojno izboljšamo še enega, da odpravimo celotno industrijo. ”VeChain je stroj za sledenje ponudbenim verigam, ki se je začel in združuje sledenje telesa z držanjem legend o blockchainu. VeChain trenutno sodeluje z različnimi organizacijami, da bi oblikoval logistiko in ponudil rešitve za sledenje, osredotočene na verigo.

VeChain uporablja soglasni mehanizem za dokazovanje avtoritete (PoA), ki ima 68 glavna vozlišča in zmogljivosti s preverjanjem identitet in ugleda, v želja po založbi ali rudarjenju.

Povezan: Alchemy Pay sodeluje pri ponudniku svetovnih skladov Checkout.com

Popolnoma nove objave so z žetonom prešle naziv poklicnega izobraževanja in usposabljanja objavljanje netrajne izmišljotine v višini 4 % prej kot padec pomoči za stroške pred objavo in trgovanje na stran od tam. VET se trenutno trguje za 0 $. v celoti temelji na TradingView v času pisanja.

85517

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -