17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Večinoma nogometna aplikacija, ki temelji na Berlinu, vstopi v metaverse po zbiranju sredstev v višini 300 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Sferično financiranje je nekoč vodil Liberty Metropolis Ventures, s sodelovanjem s platform blockchain in vabljivim v kapitalskih družbah, v sodelovanju z Animoca Brands in Tidy Labs.

768 Skupni ogledi

10 Skupni deleži

OneFootball, nemška programska oprema za nogometne medije, je zbrala $ milijona v sferični zbirki D za razvoj prisotnosti podjetja na Web3 in razvoj novih vidikov na njegovi platformi.

Skladno s četrtkovo objavo, OneFootball in nezamenljivi žeton (NFT)- osredotočeni Animoca Brands so ustvarili skupno vabljivo v OneFootball Labs. Popolnoma nova platforma bo “omogocila opremi za golf, ligam, zvezam in navdušenim igralcem, da predstavijo digitalne vire in izkušnje, osredotočene na oboževalce, ki v bistvu temeljijo predvsem na tehnologiji blockchain.” Poleg tega bodo oboževalci v stanju povezovanja in shranjevanja virtualnih zbirateljskih predmetov z uporabo njihove elektronske pošte in bančne kartice.

Sferično financiranje je nekoč vodil Liberty Metropolis Podjetja, s sodelovanjem platform blockchain in mamljivimi v kapitalskih družbah, v povezavi z blagovnimi znamkami Animoca, Tidy Labs, DAH Beteiligungs GmbH, Soundless Capital, RIT Capital Partners, Skupnostjo financiranja Senator in Skupnostjo financiranja Alsara.

Blagovne znamke Animoca bodo predstavile svoje veščine in skupnost na področju blockchain, NFT, igranja iger in metaverse, da bi pomagali OneFootballu pri razvoju novega blaga in storitev, ki lahko razširijo digitalni fandom in hkrati ustvarijo nove tokove zaslužka za nogometno trgovino. Lucas von Cranach, ustanovitelj in izvršni direktor OneFootballa, je v trditvi dejal:

»Napovedujemo, kaj bo naprej za nogomet bodo poti s tribun in izven igrišča decentralizirane in zgrajene na Web3, kar bo navijačem olajšalo lastništvo podatkov in digitalnih virov.” Murtaza Akbar, vodstveni sostorilec pri Liberty Metropolis Ventures, je poudaril OneFootball’s 56 milijonov aktivnih strank iz meseca v mesec kot drugačno razumevanje nepristransko pravilne stvari o tehnologiji blockchain za velikansko sosesko nogometnih navijačev.

Povezano: Kazni in dodatni čas: Semafor za kripto poslov nogometnega članstva

Prej to 545 d Da, Cointelegraph veliča, da sta vse večja interaktivnost in lastništvo virtualnih predmetov med najvidnejšimi vidiki metaverse. OneFootball bo verjetno skočil na vsako alternativo, da bi ponudil dodatne navijače, ki so večji pri odkrivanju vstopa v “pretty igro”.

Manchester Metropolis, prvak angleške premier lige, je priskrbel njihov vstop v Metaverse s podpisom treh 100 dni poravnava s Sonyjem, da bi strokovnjakom Hawk-Scrutinize predstavili virtualno resničnost za diagnostiko slik in tehnologijo za spremljanje okostja. Sosedje Manchester United verjamejo, da so poleg tega vstopili v ekosistem Web3 po partnerstvu s Tezosom, dobavljenim februarja 10.

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -