-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Večletna pogodba Fox Entertainment in WWE Ink za distribucijo ekskluzivnih NFT

Večletna pogodba Fox Entertainment in WWE Ink za distribucijo ekskluzivnih NFT

Skoraj vsaka industrija pod soncem je začel opažati tehnologijo nezamenljivih žetonov (NFT), v sredo pa je medijsko in zabavno podjetje World Wrestling Entertainment, Inc., sicer znano kot WWE, objavilo začetek ekskluzivne tržnice NFT. V skladu z napovedjo bo trg proizvajal licenčne digitalne žetone in zbirateljske predmete WWE, ki prikazujejo superzvezdnike WWE in ikonične trenutke.

WWE načrtuje, da bo z zbirateljskimi predmeti NFT

oktobra

, Fox Entertainment in Bento Box Entertainment sta razkrila, da sta podjetji sklenili ekskluzivno pogodbo z javno medijsko in zabavno družbo WWE (NYSE: WWE) . Profesionalno rokoborsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1953 in je trenutno največja promocija rokoborbe na svetovnem lestvici z več kot 530 prireditev letno.

Že leta je podjetje v lasti Vincea McMahona je bila znana kot Svetovna wrestling Federation (WWF), vendar je svoje ime spremenila v 2002 v WWE. Tri zabavna podjetja nameravajo uvesti tržnico, namenjeno licenciranim nezamenljivim žetonom WWE (NFT) in zbirateljskim predmetom NFT. S skupnimi prizadevanji bodo ustvarili “pristne NFT, ki praznujejo celoten katalog digitalnih sredstev podjetja.”

NFT Nastopili bodo Summerslam, Wrestlemania, Iconic Moments in WWE Superstars

Superzvezdniki WWE bodo predstavljeni poleg vrhunskih dogodkov, kot sta Summerslam in Wrestlemania. V skladu z napovedjo bo WWE NFT poganjala Eluvioova tehnologija blockchain na podoben način kot tržnica NFT “The Masked Singer”. WWE-jev trg NFT bo začel delovati v bližnji prihodnosti, datum izdaje in ime trga pa bosta razkrita javnosti v “prihodnjih tednih.”

Objava tudi pravi, da bo Eluvio preverite pristnost WWE NFT-jev in bodo “interoperabilni prek Ethereuma in drugih verig blokov.” Scott Zanghellini, višji podpredsednik WWE za strategijo in razvoj prihodkov, je pojasnil, da partnerstvo pomaga okrepiti odnos WWE s Fox Entertainment. “To novo partnerstvo nam omogoča, da poglobimo naš odnos s Foxom, saj še naprej raziskujemo nove in ustvarjalne načine za sodelovanje z našimi strastnimi oboževalci,” je dejal Zanghellini v izjavi.

Posel s Foxom in WWE je drugo partnerstvo obeh podjetij, saj sta se predhodno povezala leta 2002, ko je Fox Sports začel predvajati oddajo WWE »Friday Night Smackdown«, ki se predvaja vsak teden. Oddaje Smackdown bodo “igrale pomembno vlogo pri promociji trga med oboževalce WWE,” so podrobnosti napovedi. Uporabniki bodo morali za sodelovanje v promocijah WWE NFT uporabiti digitalno denarnico, ki jo zagotavlja Eluvio.

Kaj menite o medijskem in zabavnem podjetju WWE, ki se združuje s Foxom in Bento Boxom za zagotavljanje uradnih WWE NFT? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Adobe Jumps Into Non-Fungible Token Ecosystem With 'Prepare as NFT' Photoshop Tool

Oznake v tem zgodba

Bento Box, Bento Box Entertainment, Eluvio Blockchain, Eluvio denarnica, FOX, Fox Entertainment, Iconic Moments, nft, izdelki NFT, NFT, Nezamenljivi žeton, Pro Wresting, profesionalna rokoborba, Scott Zanghellini, Smackdown, Summerslam, Vince McMahon, W Wrestling, WWE, WWE NFT, WWE NFT, WWE Superstars

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, WWE,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments