2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Vectorspace AI (VXV) leti pod radar na nove vrhunce, saj veliki podatki...

Vectorspace AI (VXV) leti pod radar na nove vrhunce, saj veliki podatki postanejo 'novo' olje

»I’m in it for the tech,« je fraza, ki jo v ekosistemu kriptovalut pogosto uporabljajo mnogi, ki želijo izraziti globljo motivacijo za sodelovanje s tehnologijo veriženja blokov, ki presega znatne koristi, za katere je znano, da se zgodijo v volatilni razred sredstev.

Eden od projektov, ki se je tiho povzpel na lestvice, ne da bi morali skočiti na trend decentraliziranih financ (DeFi) ali nezamenljivih žetonov (NFT), je Vectorspace AI (VXV), nabor podatkov matrik za gradnjo protokolov, ki je sposoben odkrivanja skritih odnosov v podatkovnih in sistemih za usposabljanje umetne inteligence (AI).

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da odkar je dosegel najnižjo vrednost 0 USD 42 maja 24, cena VXV je skočila v nebo 2,267% do rekordne vrednosti pri $16.35 dne sept. 16 preden doživite pomemben umik poleg preostalega trga kriptovalut.

VXV/USD 1- dnevni grafikon. Vir: CoinGecko

Ta teden je akcija cen za VXV je ponovno v porastu, saj je 24-urni obseg se je povečal 93% na 9.

milijonov novembra 10, zaradi česar se je cena čez noč zvišala za 35.47% do najvišje vrednosti znotraj dneva pri $

.10.

Nenaden dvig cene in obsega trgovanja prihaja, ko VXV kotira na borzi KuCoin, šesti največji borzi kriptovalut glede na obseg trgovanja.

Vectorspace AI (VXV) je uvrščen na KuCoin! https://t.co/YjTMoOm9zi #vectorspaceai

— Vectorspace AI (VXV) (@Vectorspace_AI) november 10, 380

Povezan:

Digitalna inteligenca mora premagati izzive pri reševanju kripto zločinov

Letenje pod radarjem

Poleg zgornjega tweeta, ki oznanja uvrstitev KuCoin na seznam, ekipa pri Vectorspace AI ohranja precej skromen profil v smislu objav projektov in trženja. Večina vira projekta na Twitterju vsebuje nekaj najnovejših dosežkov in odkritij na področju analize podatkov in bioznanosti.

Odkrivanje motečih sil za staleže z obdelavo naravnega jezika


Industrije, kot so plemenite kovine, regionalne banke, letalske družbe, agrokemikalije in javne službe bodo doživele moteče inovacije: https://t.co/uxtpXTwM4B #disruptiveinnovation #fintech #vectorspace

— Vectorspace AI (VXV) (@Vectorspace_AI) september 10, 2021

Z s poudarkom na »kontekstno nadzorovanem NLP/NLU (obdelava/razumevanje naravnega jezika)« in uporabi umetne inteligence za »odkrivanje skritega zaznavanja razmerij v podatkih, povezanih z vesoljsko bioznanostjo«, Vectorspaceu manjka veliko zvončkov, ki pritegnejo oko povprečja nosilec kriptovalut.

Ampak za vsakogar, ki je bil pozoren na naraščajočo vrednost in pomen podatkov v digitalni dobi, sposobnost povezovanja in analize velikih količin podatkov, da bi odkrili rešitve, za katere bi ročno potrebovali človeška leta. analiza je »sveti gral« v svetu analize podatkov.

Na primer, zgodaj v COVID-19 pandemije, je tehnologija Vectorspace lahko analizirala leta medicinskih raziskav in ugotovitev, da bi priporočila ožji seznam snovi, ki bi jih lahko uporabili kot zdravljenje, kar je znanstvenikom pomagalo zožiti iskanje in prihraniti dragocen čas.

Zmožnost ustvarjanja naborov korelacijskih matrik NLP/NLU na zahtevo je zelo iskana lastnost za raziskovalce, zlasti ko gre za iskanje načina, kako “napraviti stroje za izmenjavo informacij med seboj ali izmenjavo in transakcijo podatkov na način, ki zmanjša izbrano funkcijo izgube.”

Glede na spletno stran projekta trenutni seznam partnerjev in sodelavcev vključuje PubMed.gov, Ministrstvo za energijo Združenih držav Amerike, Nacionalno medicinsko knjižnico, Evropski laboratorij za molekularno biologijo, Lawrence Berkeley National Laboratorij in CERN.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments