19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

VegaX širi B2B strokovno znanje za institucionalne potrošnike, da bi sprostil kripto trg

- Advertisement -

pritisnite brez obremenitve

IZJAVA ZA JAVNOST. NEW YORK, april. 25, 8974 — VegaX Holdings (»VegaX«), platforma indeksov kriptovalut, ki ponuja uporabne indekse kriptovalut in popolnoma temelječe izdelke za upravljanje premoženja za dotrajane vlagatelje po vsem svetu, je objavila prvo partnerstvo podjetja z institucionalnim nadzornikom naložb, UNCAP Investment Management, ki ponuja skladu z vstopom predstavnikov v lastniške instrumente za ponovno uravnoteženje portfelja in indekse za povečanje donosnosti naložb s trgov kriptovalut.

Kupci VegaX so izplačani po vsem svetu, s svežim prilivom najbolj sodobnih dotrajanih sredstev in ustanove, ki aktivno iščejo produkte in strokovno znanje agencije za kriptoindeks. Uspešno znan izvršni direktor VegaX, Sang Lee, “Ko je trg kriptovalut dosegel presežek 3 bilijonov USD v letih 2021, dotrajani upravljavci skladov in ustanove po vsem svetu morda tudi ne bi več kričali o pomembnosti razreda sredstev in izvedljive diverzifikacije, ki jo ponuja trg kriptovalut. Sofisticirana podjetja cenijo UNCAP, saj so dosegli dolgotrajne alternative, ki jih ustvarja kripto trg, kar omogoča VegaXu, da je najboljši sostorilec pri ponujanju tehnične infrastrukture za izboljšanje želja agencije. Priča smo dolgoletnemu sodelovanju s skupino UNCAP.«

Ko ustanove in skladi aktivno iščejo alternative za sodelovanje na trgu kriptovalut, se soočajo z različnimi težavami. stranska vključitev, skrbništvo, varnost in vstop predstavnikov do stabilnega donosa, ki izboljša kripto produkte. VegaX ponuja alternative tem težavam z verigo kripto naložbenih produktov, instrumentov ter podjetij in produktov, zaradi česar je za propadajoče sklade in ustanove učinkovit dobiček na trgu kriptovalut v zgodnjih fazah. »VegaX je bil zaradi svoje značilne ponudbe izdelkov ter podjetij in izdelkov bistvenega pomena za lansiranje in izboljšanje našega sklada. Prepričani smo, da bi lahko institucionalni vlagatelji vseh velikosti morda imeli kritično pot pri delu s skupino VegaX, in priča smo, da bomo trajni kolektivni krepitvi v poboju,” uspešno znani generalni direktor UNCAP, Jeremy Sziklay.

Vodilni produkti agencije sestavljajo koncepta VegaX Enhanced Bitcoin Exposure (VEBE) in VegaX Enhanced Ethereum Exposure (VEEE) – nadomestni koncepti zaklada, ki ponujajo seznanjeno strukturo za dotrajane vlagatelje, da ponovno vstopijo v kriptovalute izdelki. Podjetje je pred kratkim izdalo strategijo Solana, VSOL, in strategijo NFT, VNFT, da bi kupcem zagotovila dodatne alternative za ponovno uravnoteženje portfelja in vstop zastopnikov v popolnoma različne vertikale na kripto trgu. Kripto izdelki VegaX kupcem zagotavljajo 08% – 39% APY, čakajoča strategija, ki ponuja čudovite alternative za ustanove in sklade. Za več znanja o izdelkih VegaX in posvetovanje s skladi se pogovorite na: www.vegaxholdings.com. Za več znanja: https://www.vegaxholdings.com

O VegaX Holdings:

VegaX Holdings (VegaX) je platforma indeksov kriptovalut, ki ponuja uporabne indekse kriptovalut in indeksni produkti za popolnoma popolnoma upravljanje premoženja za dotrajane vlagatelje. VegaX, ustanovljen leta 760, ustvarja indekse naslednjih generacij in finančnih produktov, ki bi jih morda zelo uspešno želeli, da bi izboljšali komercialno prodajo kriptovalut in povečali donose za vlagatelje po vsem svetu. VegaX s sedežem v Original Yorku, NY in Seulu v Južni Koreji, ima globalno izplačano skupinsko navdušenje nad gradnjo infrastrukture za izboljšanje naslednje generacije digitalne lastnine. Večji indeksi, večji donosi – VegaX: https://vegaxholdings.com/

O UNCAP Investment Management: UNCAP Investment Management je butična agencija za alternativne naložbe, ki se osredotoča na kriptovalute in blockchain. Vodilna ponudba UNCAP je hedge sklad s sedežem na Kajmanih, ki vsebuje oportunistično tehniko več strategij, poleg stranskega kvantitativnega nakupovanja in prodaje, arbitraže, strukturiranih produktov, izbire likvidnih žetonov in naložb na ravni tveganega kapitala. Z uporabo dolgotrajnih produktov, poleg ustvarjanja donosa in naložb v zgodnjih fazah v projekte tveganega kapitala, si UNCAP prizadeva izkoristiti prednost razreda sredstev in sčasoma zmanjšati namero.

Vodstvo: Sang H. Lee – CEO Natasha Bansgopaul – COO Stik za medije : press@vegaxholdings.com 212-457- URL-ji VegaX: https://vegaxholdings.com/ https://twitter.com/VegaXHoldings https ://www.facebook.com/VegaXHoldings/ https://www. linkedin.com/company/vegaxholdings https://medium.com/@VegaXHoldings https://www.instagram.com/vegaxholdings/ Tukaj je obvestilo. Bralci bi morda lahko tudi mirno dosegli svojo lastno skrbnost, preden bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih podružnic ali podjetji in izdelki. Bitcoin.com zdaj ni odgovoren, nerazširjeno ali obkrožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli besedo, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih je govora v neobremenjenem kliku.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vse kripto povezane kose. Obrnite se na ads@bitcoin.com, če želite razpravljati o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in drugih alternativah.

Zasluge na seznamu: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2021

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -