3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Velika ruska banka raziskuje naložbe v kriptovalute ob velikem povpraševanju

Velika ruska banka raziskuje naložbe v kriptovalute ob velikem povpraševanju

Tako ali drugače so Rusi izpostavljeni kriptovaluti, tudi če gredo v tujino, je dejal vodja Tinkoff Investmentsa.

2792
Skupni ogledi

Skupaj deleži

Major Russian bank explores crypto investment amid strong demandMajor Russian bank explores crypto investment amid strong demandMajor Russian bank explores crypto investment amid strong demandMajor Russian bank explores crypto investment amid strong demand

Tinkoff Investments, spletno posredništvo velike ruske zasebne banke Tinkoff, raziskuje naložbene storitve v kriptovalute, kljub temu, da je Banka Rusije banki preprečila uvedbo takšnih orodij.

Vodja Tinkoff Investments Dmitrij Pančenko je trdil, da bančni posredniški portal razmišlja o projektih, povezanih z naložbami v kriptovalute, vendar je še prezgodaj za razpravo o konkretnih idejah.

Podjetje zdaj dela na raziskovalnih in razvojnih pobudah, ki ciljajo na vrsto storitev, povezanih s kripto, je Pančenko povedal v četrtkovem intervjuju za lokalno tiskovno agencijo TASS. Tinkoff Investments posebej gleda na kripto produkte podjetij, kot je mednarodni plačilni velikan PayPal, pa tudi na kripto prijazne aplikacije, kot sta Revolut in Robinhood.

Panchenko je poudaril, da kljub lokalnim regulatorjem še ne Rusi še vedno aktivno trgujejo s kriptovalutami na tujih platformah, saj imajo več kot $