3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Veliki rudarji in imetniki še naprej kopičijo Bitcoin: Krakenovo poročilo 'Shocktober'

Veliki rudarji in imetniki še naprej kopičijo Bitcoin: Krakenovo poročilo 'Shocktober'

shocktober

Upravljavci in imetniki rudarjenja še naprej kopičijo Bitcoin, glede na najnovejše poročilo Krakenove obveščevalne službe z naslovom »Shocktober«. V poročilu več meritev namiguje na bikovsko stališče za prihodnje mesece. Nasprotno pa so vlagatelji rudarskih bazenov in majhni rudarji pridobili dobiček, ki so zaradi gibanj na trgu bolj nagnjeni k prodaji.

Poročilo ‘Shocktober’ riše bikovsko panoramo

Novo poročilo, ki ga je izdal obveščevalni oddelek ameriške borze Kraken, kaže, da operaterji rudarjenja in dolgoletni imetniki aktivno prispevajo k dvigu bitcoina ta mesec. Poročilo, imenovano Shocktober, navaja, da rudarska podjetja in imetniki ogromnih količin ustvarjajo šok v ponudbi na trgu, ki je spodbudil kratkoročni dvig v tem mesecu.

Glede na metriko imenovana 1-letna oživljena ponudba, ki odraža gibanje kovancev iz dolgoročnih imetnikov bitcoinov, ti vlagatelji ne prejemajo dobička od tega dviga. Meritev je padla na 2,293.5 bitcoin, najnižjo raven od avgusta.

Tudi druga metrika, BTC Hodl Waves, ki deli prodajo bitcoinov glede na vrsto imetnika, je ugotovila, da so zgodnji vlagatelji »starih kovancev« (bitcoin z več kot 6 meseci brez gibanja) povečala za .9%. To pomeni, da dolgoročni vlagatelji med septembrsko razprodajo niso prodali svojih bitcoinov.

Veliki rudarji kopičijo BTC

Rudarska situacija je pomembna tudi za Kraken. Po njihovih raziskavah se pojavljata dva različna vzorca. Veliki rudarji, kot so Riot, Marathon, Bitfarms, Argo in Hut8, so še naprej zlagali bitcoine tudi v neugodnih tržnih trenutkih. To dokazuje druga metrika, ponudba 0-hop, ki se sklicuje na naslove, ki prejemajo subvencijo za rudarjenje neposredno iz transakcij s coinbase.

Ta metrika se je skoraj povečala 50% od septembra, z velikimi rudarskimi podjetji, ki se zdaj nahajajo večinoma v Ameriki, imajo več kot .4K bitcoinov, za katere je malo verjetno, da bodo prodani v trg kadar koli. To prispeva k omenjenemu šoku ponudbe. Vendar so majhni udeleženci na trgu pridobili dobiček.

Oskrba z enim skokom, indikator, ki poskuša slediti gibanju malih rudarjev in sodelavcev, ki prejemajo plačilo kot del rudarski bazen, kaže, da so ti rudarji raztovorili nekaj svojega dobička. Če pa bo ta trend doživel preobrat, bi lahko povzročil še večji šok ponudbe, ki bi trg proti koncu letošnjega leta pripeljal do še višjih cen.

Kaj menite o Krakenovem poročilu »Shocktober«? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

$100 in Free Bitcoin: NBA Team Dallas Mavericks and Voyager Kick Off Partnership With BTC Bonus

$100 in Free Bitcoin: NBA Team Dallas Mavericks and Voyager Kick Off Partnership With BTC Bonus

Cream Finance Suffers $130 Million Hack

Cream Finance Suffers $130 Million Hack

Cream Finance Suffers $130 Million Hack Cream Finance Suffers $130 Million Hack

Cream Finance Suffers $130 Million Hack

Zasluge za slike 2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments