15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Veliko hype: Memecoin DOGE nastavljen za uvrstitev na Coinbase Pro

Veliko hype: Memecoin DOGE nastavljen za uvrstitev na Coinbase Pro

Trgovanje z DOGE bo potekalo v treh fazah, so sporočili iz borze. Trgovci bodo lahko do kovanca dostopali prek BTC, ETH, USDT, ameriškega dolarja in evra.

8877 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Much hype: Memecoin DOGE set for listing on Coinbase Pro

Coinbase Pro, poklicna trgovska veja borze kriptovalut Coinbase, je začela sprejemati vhodne prenose za Dogecoin (DOGE), s čimer je postavila temelje za širše sprejemanje digitalnega sredstva, ki temelji na memih.

Trgovanje z DOGE bo v četrtek ob 4h objavljeno na Coinbase Pro: 00 pm po UTC, če so izpolnjeni likvidnostni pogoji, je borza napovedala v torek popoldne.

Zagon danes so vhodni prenosi za DOGE zdaj na voljo v regijah, kjer je trgovanje podprto. Trgovci ne morejo oddajati naročil in nobeno naročilo ne bo izpolnjeno. Trgovanje se bo začelo v četrtek, 3. junija, ob 9.00 po PT, če bodo izpolnjeni likvidnostni pogoji. https://t.co/sFYODy4Xma

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 1. junija, 2021

DOGE bo sprva podprt v petih trgovalnih parih, vključno z DOGE / USD, DOGE / BTC, DOGE / EUR, DOGE / GBP in DOGE / USDT. Knjige naročil se bodo začele objavljati v treh stopnjah, začenši s samo po objavi, sledila bo samo omejitev in nato popolno trgovanje.

“Če katera koli od novih knjig naročil ne ustreza naši oceni za zdrav in urejen trg, lahko knjigo dlje časa hranimo v enem stanju časovno ali začasno ustavite trgovanje v skladu z našimi pravili trgovanja, «je dejal Coinbase.

Zdi se, da se je cena DOGE pozitivno odzvala na novico in po navedbah TradingView dosegla več kot 3% . Seveda so takšni dobički bledi v primerjavi z eksponentnim porastom kriptovalut na osnovi memov v prvih petih mesecih [] .

Dogecoin je prežet z glavnim tokom zahvaljujoč bizarnemu sotočju dejavnikov, vključno z očitno podporo kovanca Elona Muska in široko podporo trgovcev z Robinhood. V enem trenutku med tržnimi trgi so likvidacije DOGE presegle Bitcoin (BTC), kar je poudarilo veliko povpraševanje po sredstvu. Twitter dejavnost, ki je obkrožala DOGE, je tudi na začetku presegla vodilno kripto sredstvo.