2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Venezuelske oblasti zasegle več kot 100 rudarjev iz tajnega rudarjenja Bitcoin

Venezuelske oblasti zasegle več kot 100 rudarjev iz tajnega rudarjenja Bitcoin

venezuelan

Venezuelski organi zasegli več kot sto rudarski stroji v stanovanjskem območju osrednje države. Po poročilih je rudarska kmetija delovala nezakonito brez dovoljenj, ki jih za te operacije zahteva nacionalni nadzornik kriptovalut Sunacrip. Zaplem so vodili nacionalna policija, policisti nacionalnega energetskega podjetja in osebje Sunacripa.

Venezuelsko rudarsko kmetijo zasegli oblasti

Oblasti so zasegle več kot sto rudarjev, ki so nezakonito delovali na tajni kmetiji, ki se nahaja v stanovanjskem območju v Mirandi, osrednji zvezni državi Venezuele . Po poročanju lokalnih medijev so oblasti kmetijo locirali zaradi obremenitve, ki jo je povzročala distribucijskemu sistemu na tem območju. To je spodbudilo inšpekcijo policije in organov tako nacionalne energetske družbe (Corpoelec) kot nacionalnega nadzornika kriptovalut (Sunacrip), da bi preverili neprijavljene rudarske dejavnosti.

Kmetija je bila razstavljena in rudarsko opremo je zasegel Sunacrip. Rudarjenje kriptovalut je v Venezueli popolnoma zakonito, vendar zahteva vrsto dovoljenj, ki jih izda Sunacrip, namenjenih zaščiti električnega sistema pred morebitnimi obremenitvami. Vendar se zaradi preteklih dogodkov nekateri rudarji preprosto odločijo za rudarjenje pod zemljo, pri čemer se izognejo nadzoru Sunacripa in dajo priložnost, da se ti dogodki zgodijo.

Sunacrip je večkrat naredil poziva rudarje, da se registrirajo pri organizaciji in dajejo jamstva za rudarje.

Dogaja se več napadov

To ni edini zaseg, ki so ga ti organi izvedli v državi. 165 iz skladišča v istem stanju so zasegli rudarske stroje, ki prav tako niso imeli potrebnih dovoljenj delovati na območju. Tako kot zadnji incident je bil tudi ta zaseg skupna akcija policijskih sil in policistov Sunacripa. Letos je moral Sunacrip zahtevati, da se ti obiski vedno izvajajo v spremstvu pooblaščenca Sunacripa, da bi se izognili morebitnim nepravilnostim v inšpekcijskem postopku.

Nadalje, junija več kot 165 rudarjev zasegli zaradi pomanjkanja dovoljenj pri prevozu strojev. Oblasti so rudarski tovor zaplenile na cestni kontrolni točki.

Toda celo registrirani venezuelski rudarji so imeli že prej težave z uradniki elektroenergetskega podjetja in Sunacripom. Avgusta so uradniki nacionalnega elektroenergetskega podjetja prekinili oskrbo z električno energijo registriranim rudarjem Bitcoin v čudnih okoliščinah v državi Carabobo. Sunacrip je lahko posredoval med prizadetimi stranmi in rudarji so bili po enem tednu ponovno priključeni na električno omrežje.

Kaj menite o zasegu strojev za rudarjenje bitcoinov v Venezueli? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Burger King Giving Away Bitcoin, Ether, Dogecoin in Partnership With Robinhood

Burger King Giving Away Bitcoin, Ether, Dogecoin in Partnership With Robinhood

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Federal Security Service of Russia Seeks Powers to Obtain Information From Crypto Platforms

Zasluge za slike 6180346: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

6180346

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments