-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Venezuelsko sodišče razveljavilo zaseg več kot 1000 rudarjev Bitcoin

Venezuelsko sodišče razveljavilo zaseg več kot 1000 rudarjev Bitcoin

venezuelan

Venezuelsko sodišče v glavnem mestu države je razveljavil zaseg več kot 1, Rudarji bitcoinov zaradi nepravilnosti, ki so se zgodile med zaplembo. Po sodnih dokumentih je bila zasežena oprema v hrambi tretjega podjetja, ki je opravljalo vzdrževalne storitve. Sodišče je naložilo Sunacripu, nacionalnemu nadzorniku kriptovalut, naj te rudarje odvzame od njihovih lastnikov.

Odloči venezuelsko sodišče O zadevi zasega kriptovalut

Venezuelsko sodišče v glavnem mestu države se je odločilo razveljaviti ukrep zasega, ki ga je prejšnji mesec izvršil nacionalni nadzornik za kriptovalute Sunacrip . Operacija, ki sta jo s skupnimi močmi izvedli znanstvena policija države in Sunacrip, je pokazala več nepravilnosti in po sodnih dokumentih kršila »pravico do obrambe in pravnega postopka ter lastninsko pravico tožnika. podjetje.«

Zaseženo opremo so vzdrževale tretje osebe, operacija pa je ta podjetja pregledala, pri čemer je 12 Antminer S9-S9Is, 1,475 EBANG E9Is in 1,11 viri napajanja v pripor. Vendar Sunacrip ni navedel lokacije, kjer naj bi bili ti rudarji.

Druga nepravilnost, ki jo je opazilo sodišče, je ta, da tovrstni postopek omogoča predložitev zahtevanih dokumentov v roku 11 dni. Vendar so v tem primeru organi opremo zasegli še isti dan.

Sodja lahko zdaj obravnavajo te primere

Z uvedbo tovrstne zahteve v venezuelsko zakonodajo je zdaj precedens, ki pravi, da lahko sodišča res posegajo v te primere, če obstaja domneva o kršitvi pravic lastnine, ekonomske svobode ali ustreznega postopka. V odločbi sodišča piše, da je treba to zaseženo opremo vrniti njenemu lastniku, podjetju Sierramoros, ki bo imel skrbništvo nad njo, dokler se zadeva ne uredi.

Še ena zanimivost element zadeve je, da ker uradnik Sunacripa, ki je nadzoroval operacijo, ni navedel mesta, kjer bodo ti rudarji shranjeni, tožniki menijo, da bi te rudarje lahko uporabljale tretje osebe za rudarjenje bitcoinov, medtem ko je zadeva obravnavana. rešeno.

Sodišče je odredilo, da čeprav ima Sierramoros pravico do skrbništva nad temi rudarji, jih ne more dati v delo, dokler se tekoča revizija njegovih dovoljenj ne zaključi.

Kaj menite o dejanjih tega venezuelskega sodišča? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial

'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial

'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial 'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial

'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial

Zasluge za slike 1278445594: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1278445594

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments