19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ventup, IDO Launchpad by Vent, povezuje izmenjevalce iger z vlagatelji

Ventup, IDO Launchpad by Vent, povezuje izmenjevalce iger z vlagatelji

sponzorirano

Vent z navdušenjem napoveduje zagon svojega IDO na platformi Ventup, ki ga neguje Vent Finance. Ta inovativna platforma, ki jo vodi skupnost, obljublja, da bo začela novo obdobje decentraliziranega financiranja preverjenih projektov in pomagala podjetnikom na njihovi poti do uspeha.

Vent – Dobrodošli v ekosistemu All-in-One

Vent je sporočil, da začenja Ventup IDO Launchpad na Polygonu ponuja zagonska podjetja, ki se na platformi zaženejo s prilagodljivostjo, modularnimi varnostnimi rešitvami in združljivostjo z orodji Ethereum. Vent bo zgradil tudi prvi most Polygon-Cardano in namerava Ventup preseliti v verigo Cardano po uvedbi omrežja pametnih pogodb Alonzo.

Ventup ponuja lažji dostop do DeFi naložbene priložnosti za vsakogar z zmogljivimi funkcijami, kot so družbena skupnost, preverjene naložbene priložnosti in nizke transakcijske provizije. Izstrelitvena ploščica je tudi kritični del večjega ekosistema Vent, ki novim projektom ponuja rešitev vse v enem, od lansiranja žetonov do zamenjave. Ekosistem vključuje tudi VentSwap – decentralizirano izmenjavo, ki imetnikom žetonov omogoča enostavno, poceni in hitro trgovanje z žetoni – in VentCommerce – tržnico, kjer lahko projekt s preprostostjo žetona sodeluje z vrhunskimi ponudniki storitev.

Zaradi česar Ventup izstopa

Obstajajo številni dejavniki, zaradi katerih je Ventup izstopajo od trenutnih lansirnih plošč, kot je osredotočenost na preprostost, varnost, preglednost in vključenost. Predvsem pa je edinstven model centraliziranega – decentraliziranega financiranja (CeDeFi) – katerega cilj je združiti najboljše iz obeh svetov, varnost centralizirane platforme in velike naložbene priložnosti platforme DeFi.

Da bi preprečil, da bi se trenutne razmere dogajale na drugih platformah – ki so polne nesmiselnega hlepa, prevar in prevar – bo Ventup opolnomočil samo preverjene in visokokakovostne projekte. Na primer, vsak nov projekt, ki se zažene na lansirni ploščici, bo podvržen varnostni reviziji. Večino preverjanja bo opravila skupnost vlagateljev.

Uporabniki lahko glasujejo, komentirajo in so aktivni v forumih, skupnost pa se bo odločila, ali je projekt upravičen za IDO ali ne. Šele ko projekt doseže prag pozitivnih glasov, se bo lahko prijavil za zagon žetona. Skupina Vent bo nato projekt analizirala, da bo ugotovila, ali projekt ustreza standardom kakovosti Vent, preden bo lahko zagnal svoje žetone in bodo uporabniki lahko opravili transakcije.

Zagotavljanje dodatnih V zvezi z varnostjo bo Bridge Mutual zagotovil zavarovanje pametnih pogodb za zaščito vlagateljev pred morebitnimi potegami preproge. Za upravičenost do naložbe v projekt mora vsak uporabnik opraviti KYC, vendar za razliko od trenutnih rešitev Ventup preprosto zahteva, da se postopek enkrat zaključi.

Če želite izvedeti več informacij v Ventupu obiščite spletno stran platforme in se pridružite skupnosti na Twitterju in Telegramu.

Vent Finance je objavil, da se bo registracija za Vent IDO na lansirni ploščici VentUp odprla v sredo , 7. julija, 2021. Vse podrobnosti o tem, kako se prijaviti za seznam dovoljenih, si oglejte tukaj.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Blockchain Goes Green: Signum - the Truly Sustainable Blockchain Steps Into the Light

Triall: Bridging the Gap Between Medical Research and Blockchain Technology

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments