19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Venture Capitalist Tim Draper podvoji svojih 250 tisoč dolarjev do napovedi cene...

Venture Capitalist Tim Draper podvoji svojih 250 tisoč dolarjev do napovedi cene Bitcoin do leta 2022


Ameriški vlagatelj tveganega kapitala Tim Draper še vedno verjame v napoved cene Bitcoin naredil je sredi aprila 2014, na zabavni verigi Block University. Takrat je Draper dejal, da misli, da bi bitcoin lahko dosegel $ 250 K avtor 2022, in med intervjujem z CNBC-jevim Jade Scipioni ta teden je Draper ponovil svojo šestmestno napoved cene bitcoinov.

Tim Draper predvideva šestmestne cene Bitcoinov do naslednjega leta

Tim Draper, tvegani kapitalist, ki ima roke v nešteto blockchain in kripto družbah, je razpravljal o svojem bitcoinu (BTC) napoved cen s CNBC ta teden.

Draper je v kripto skupnosti dobro znan, saj je ustanovil številna podjetja, ki delujejo znotraj industriji. Ustanovil je tudi organizacije, kot so Draper Fisher Jurvetson (DFJ), Univerza Draper, Draper Venture Network, Draper Associates in Draper Goren Holm.

Draper je znan po nakupu na tisoče bitcoinov (BTC) julija 2014 z dražbe ameriške službe maršalov, ki je prodala BTC, ki izvira iz tržnice Silk Road. Takrat je Draper napovedal, da bo BTC dosegel $ 10 K na kovanec in ta napoved se je uresničila. Zaradi tega so Draperja začeli razmišljati o Draperju kot orakulu in bil je pozvan k novi napovedi, ko se je BTC približal $

K cona v 2017.

Venture Capitalist Tim Draper Doubles Down on His $250K by 2022 Bitcoin Price Prediction
Tvegani kapitalist Tim Draper je podvojil svoj $ 250 K avtor 2022 napoved cene bitcoinov. V 2018, Draper je dejal: “Ljudje me vprašajo:” Ali boste prodali svoj bitcoin ? ‘ in rečem: ‘Zakaj bi prodal prihodnost za preteklost?’ “

Potem ko so številni novinarji vprašali Draperja za njegovo naslednjo napoved cene bitcoinov, je v petek končno odgovoril na 13 april 2018. “Resni vetrovi (sprememb) na naši blokovski (verižni) zabavi sinoči,” je Draper pojasnil svojim sledilcem na Twitterju. “Predvidevam $ 64 K avtor 2019, «je dodal Draper. Od takrat, kar zadeva napovedi, je Draper stopil iz središča pozornosti in mnogi drugi vlagatelji so v zadnjih treh letih podali lastne napovedi cen bitcoinov.

Zdaj, ko je BTC izkoristil novo najvišjo vrednost nad $ 64 K na enoto, Draper spet stoji za svojim $ 64 K napoved. Med pogovorom z Jade Scipioni iz CNBC-ja v oddaji “CNBC Make It,” je Draper dejal:

Mislim, da bom pri tem imel prav. Bom ali resnično prav ali resnično narobe [but] Prepričan sem, da gre v tej smeri.

Draper govori o Dogecoinu in kritiki Elona Muska o rabi energije Bitcoin

Draper je nato pojasnil, da misli, da se bodo trgovci v naslednjih nekaj letih pridružili BTC-ju. “Dajte približno leto in pol in vsi trgovci bodo na Opennode, tako da bodo vsi sprejeli bitcoin,” je poudaril Draper. “Nato pa mislim, da se [bitcoin] nadaljuje, ker obstajajo samo 21 jih je milijon, “je dodal tvegani kapitalist.

Tim Draper napovedal, da bi bitcoin (BTC) dosegel $ 250, avtor 2022 sredi aprila 2018 na dogodku Draper University.

The izvršni direktor se je med intervjujem dotaknil tudi dogecoin-a (DOGE) in pojasnil, da mora biti nekaj, zaradi česar je javnost podobna žetonu za pse.

“Dogecoin mora biti nekaj, ker nas vse nasmeji, a noben inženir ne dela na tem,” je dejal Draper. »Razvijalci Doge za izboljšanje učinkovitosti sistemskih transakcij. Potencialno obetaven. Ponavadi se osredotočam na tiste, pri katerih ljudje svoje življenje posvečajo izboljšanju valute. «

Draper je za CNBC dejal, da misli, da bo bitcoin dolgo časa središče finančnih dejavnosti po vsem svetu in je BTC označil za enega svetovnih tehnoloških velikanov. “[Bitcoin] je nekako tako kot Microsoft [in] svet programske opreme ali Amazon v svetu e-trgovine,” je pripomnil Draper.

Poleg tega je pred napovedjo Draperja tvegani kapitalist govoril o Elonu Musku in Tesli o kritiki uporabe energije Bitcoin. Pohvalil je Muska za to, kar je že dosegel, toda glede razumevanja porabe energije bitcoinov Draper misli, da se moti.

“Elon, najprej od vseh je eden najbolj briljantnih moških na svetu … morda najbolj briljantno, [but] tega je zmotil, “je dejal Draper.

Kaj menite o Timu Draperju 2022 napoved cene bitcoinov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

General Motors CEO: 'Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There's Consumer Demand'

Bitcoin Beach Town in El Salvador Bustles With Growth After BTC Becomes Legal Tender

Oznake v tej zgodbi

$ 64 K, $ 64 K avtor General Motors CEO: 'Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There's Consumer Demand' , Bitcoin, bitcoin dražba, napoved Bitcoin, BTC, napoved BTC, Draper Associates, Elon Musk, fiat valute, napoved, svetovalec Fundstrat, prihodnost, Pantera Capital, preteklost , Silk Road, Tesla, Tim Draper, Tim Draper VC, Twitter, ameriški maršali, VC Tim Draper, tvegani kapitalist

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitcoin 2019 konferenca v Kaliforniji –

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

1169041783

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments