15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Veriblock razkriva pobudo za recikliranje porabe energije Bitcoin z zavarovanjem Dogecoin

Veriblock razkriva pobudo za recikliranje porabe energije Bitcoin z zavarovanjem Dogecoin

V sredo je projekt Veriblock , blockchain, ki izkorišča soglasje o dokazilu (PoP), je napovedal pobudo za zaščito Dogecoin blockchain z uporabo Bitcoin. Fundacija Veriblock verjame, da prizadevanja preprečujejo sovražno pripoved “Blood Bitcoin” glede na nedavne okoljske pomisleke glede dokazil o delu (PoW).

Veriblock za zaščito dogecoinov preko PoP in Bitcoin’s PoW

Fundacija Veriblock, neprofitna organizacija, ki je bila ustvarjena za pospeševanje sprejetja Veriblockovega algoritma soglasja za listinjenje PoP, je razkrila novo pobudo za zaščito omrežja Dogecoin. Trenutno so razvijalci Veriblocka sredi integracije PoP v kodno bazo Dogecoin in želijo “kmalu predstaviti odprtokodno beta skupnost Dogecoin za testiranje in povratne informacije.”

Poleg tega , bo skupina Veriblock izvedla 51% napad na različico Dogecoin s podporo za PoP, da bi predstavili prednosti te tehnologije. Soustanovitelj in glavni tehnični direktor Veriblocka Maxwell Sanchez je razpravljal o prednostih tehnologije PoP organizacije in o tem, kako je mogoče bolje izkoristiti PoW omrežja BTC.

“Bitcoin je bil v zadnjem času pod javnim ognjem velik ogljični odtis svojega rudarskega protokola Proof-of-Work, «je dejal Sanchez. “Veriblock ponovno uporabi rudarsko moč Bitcoina za zaščito svetovnih verig blokov, amortizira okoljske stroške na transakcijo na ravni, ki so daleč pod tiste, ki jih nudijo stari finančni sistemi, hkrati pa omogoča, da Bitcoin zlahka izpolni zahteve, ki jih zahteva veliko Fortune 500 podjetja, ki jih zanima tehnologija veriženja blokov, «je poudaril Sanchez.

Nadzornik blokade je še dodal:

Ker se Bitcoin bolje izkorišča s tehnologijami, kot je Proof-of-Proof, lahko postane najučinkovitejša in najvarnejša finančna platforma na svetu, hkrati pa ponuja rešitve, ki presegajo finance za boj proti korupciji v policiji, uveljavljanje pravic digitalne lastnine in še več . Upamo, da lahko naše delo pomaga uresničiti potencial Bitcoina kot varnostne hrbtenice za digitalni ekosistem prihodnosti.

Veriblock pravi, da tehnologija PoP omogoča, da katera koli veriga blokov podeduje močno varnost, ki jo ponuja hashpower omrežja BTC. Sanchez meni, da bo integracija PoP koristila obema verigama tako, da bo zaščitila Dogecoin in Bitcoin naredila bolj prijetnega za okoljevarstvenike.

“Dogecoin že uporablja skupni varnostni model z združitvijo rudarjenja z Litecoinom, zaradi česar je popoln kandidat za tehnologijo varnostnega dedovanja podjetja Veriblock, «je poudaril Sanchez. “Merge-mining ima več kritičnih varnostnih težav in ločitev Dogecoina od Litecoina bo znatno koristila varnostnemu profilu obeh projektov, hkrati pa bo Bitcoin okolju prijazen,” je pojasnil izvršni direktor Veriblocka.

Veriblockov PoP je bil zelo sporen v 2019, projektni tehnični direktor zahteva, da je potreben PoW, medtem ko sta PoS in PoC v bistvu negotova

Projekt Veriblocka ni nič novo v kripto skupnosti, saj ljudje že nekaj časa razpravljajo o PoP. Decembra 2019 je bil Veriblock kontroverzen glede uporabe prostora blokov in uporabe PoP najbolj uporabljen protokol OP_Return, ki temelji na BTC v tem letu.

Takrat so vplivneži Bitcoinov (BTC) imenovali izhode Veriblock »neučinkoviti«, »zloraba« in »neželena pošta«. Na koncu 2019 so se zagovorniki majhnih blokov zelo razočarali nad rezultati PoP in celo objavil objave v spletnem dnevniku o “Transaction Eugenics.” Vendar pa v 2020 in v 2021, sporne teme, ki vključujejo Veriblockovo uporabo blokovskega prostora Bitcoin blockchain, so se ustavile.

Med napovedjo Dogecoin v sredo, Veriblock je dejal, da čeprav se nekateri zavzemajo za konsenzna modela dokazov o deležu (PoS) in Proof-of-Capacity (PoC), člani skupine Veriblock trdijo, da so te “rešitve v bistvu v nasprotju z decentraliziranim etosom, da je bil Bitcoin temelji na tem. “

” Brez komponente Proof-of-Work sta PoS in PoC v bistvu negotova in bolj podobna tradicionalnemu finančnemu svetu, kjer lahko finančne institucije hranijo sredstva kot talce in blackball transakcije po volji, “je dodal Sanchez.

” Ti nadomestni varnostni protokoli ne rešujejo enakih težav ali zagotavljajo enake prednosti Bitcoin-ovega Proof-of-Work, zato primerjamo njihove “učinkovitost” za Bitcoin ni začetnik. Vendar pa uporaba tehnologije, kot je Proof-of-Proof, te šibko subjektivne varnostne protokole podpira s komponento Proof-of-Work, zaradi česar so sposobni za življenje, «je zaključil izvršni direktor Veriblocka.

Kaj menite o ideji Veriblock PoP in njenih načrtih za zaščito omrežja Dogecoin? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Promising Integrations Join the Polkadot Ecosystem

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion

Oznake v tej zgodbi

720, 51% napad, vplivneži BTC, polemika, Doge, dogecoin, okolje, skrb za okolje, Maxwell Sanchez, Op_Return, pop, Veriblock, Veriblock Dogecoin, Veriblock Foundation

Krediti za slike : Shutterstock, Pi xabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments