15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Veriga Sheetz ameriških trgovin za sprejemanje kriptovalut za plačila

Veriga Sheetz ameriških trgovin za sprejemanje kriptovalut za plačila

US Convenience Store Chain Sheetz to Accept Cryptocurrencies for Payments

Ameriška veriga trgovin in kavarne Sheetz so v četrtek sporočili, da bo podjetje za plačila sprejemalo digitalne valute, kot so bitcoin, eter in dogecoin. Izvršni direktor za plačila glavne srednjeatlantske verige pravi, da sprejetje sprejemanja kripto-sredstev podpira poslanstvo Sheetza, da strankam zagotovi “popolno enotno točko”.

Sheetz trgovin z mešanim blagom dodaja plačila v digitalni valuti in kripto plačila s črpalko za gorivo, ki se uvedejo to poletje

maja 17, Sheetz je razkril, da bo podjetje sprejemalo kripto plačila prek digitalnega plačilnega omrežja Flexa. Podjetje s sedežem v Altooni v Pensilvaniji deluje 622 prodajalne in kavarne v Ohiu, Virginiji, Severni Karolini, Pensilvaniji, Zahodni Virginiji in Marylandu.

US Convenience Store Chain Sheetz to Accept Cryptocurrencies for Payments
Sheetz ima lokacije v številnih zveznih državah ZDA in ga je ustanovil G. Robert “Bob” Sheetz v 1952. Bob in njegov brat Steve Sheetz sta odprla 100 shranjuje 1350 in danes ima veriga 622 trgovin.

Sheetz je zapisal v napoved, da želi podjetje “strankam omogočiti plačilo izdelkov v trgovini ali polnjenje avtomobilov, tovornjakov in avtodomov na črpalki z uporabo digitalnih valut, kot so bitcoin, eter, litecoin, dogecoin in še več.”

“Predvsem pa je naše poslanstvo pri Sheetzu še naprej zagotavljati našim strankam popolno enoto na enem mestu, kjer si lahko napolnijo avto in osvežijo telo,” Linda Smith, je dejal vodja plačil za Sheetz. Direktor Sheetza je še dodal:

Kot rezultat tega nenehno inoviramo in raziskujemo nove ponudbe, da našim strankam resnično omogočimo, kar hočejo, ko to želijo, 24 / 7 / 365 – to vključuje sprejemanje številnih oblik plačila. Zelo smo veseli, da sodelujemo s podjetjem Flexa, da bomo v naših trgovinah uvedli podporo za kriptovalute in druge vrste digitalnih sredstev.

Sheetz uporablja NCR plačilni prehod za kripto prodajno mesto

Glede na napoved bo Sheetz sprva uporabil Flexino “podnebno nevtralno plačilno tehnologijo” v številnih izbranih kavarnah in trgovinah. Pozneje poleti bo podjetje uvedlo kripto plačila za črpalke za gorivo v podjetju. Kupci Sheetza lahko svoje točke zvestobe »Sheetz Rewardz« povežejo tudi z aplikacijami, ki podpirajo Flexa. Poleg tega Sheetz izkorišča tudi Flexinega prodajnega (POS) partnerja NCR.

“Povezava prek obstoječe POS rešitve s plačilnim prehodom NCR trgovcem omogoča hitro integracijo novih rešitev poenostavitev uvajanja novih inovacij, ki jih omogočajo digitalne valute, «je med napovedjo prevzema kripto sheme Sheetz opozoril Tim Vanderham, tehnološki direktor podjetja NCR. “Trgovci na drobno izkoristijo večjo zvestobo, nižje provizije za transakcije in manjše prevare, hkrati pa izboljšajo udobje in izbiro kupcev,” je dodal Vanderham.

Trevor Filter, soustanovitelj plačilne družbe Flexa, je podrobno opisal, da se njegovo podjetje veseli, da bo Sheetzu pomagalo pri uvajanju digitalnih plačil za sredstva na črpalkah za gorivo.

“Sheetz je ena najbolj naprednih blagovnih znamk v poslu in razume njihove stranke osnova boljša od vseh drugih. Popolnoma smo navdušeni nad tem, da jim lahko Flexa pomaga, da postanejo prva trgovska in trgovska veriga, ki sprejema digitalne valute neposredno na črpalki, «je opozoril Filter. Kaj menite o tem, da Sheetz sprejema digitalne valute, kot so bitcoin, eter in dogecoin za plačila? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Apple Hiring Manager With Cryptocurrency Experience to Launch New Alternative Payments Programs

BOJ's Kuroda Criticizes Bitcoin — Central Bank Governor Says Trading Is 'Barley Used for Settlement'

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, BTC, veriga trgovin, kavarne, prodajalne, Doge, dogecoin, ETH, eter, Flexa, črpalke za gorivo, G. Robert “Bob” Sheetz, Linda Smith, litecoin, NCR, PoS, Sheetz , Sheetz Chain, Tim Vanderham, Trevor Filter

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, prodajalne Sheetz,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments