17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Veteran FCA se spremeni v začasnega vodjo enote za digitalne vire denarnega regulatorja

- Advertisement -

Victoria McLoughlin bi bila verjetno kriva za nadzor kripto podjetij, ki so v bistvu v celoti v Združenem kraljestvu, tako natančno kot podporni vzorec regulativnega okvira za vladno zaščito.

693 Skupaj ogledov

14 Skupaj deleži

Victoria McLoughlin, ki je delala več kot 30 let pri Monetary Behavior Authority, začasno vodi oddelek za digitalne vire denarnega nadzornika Združenega kraljestva.

Po torkovi objavi na LinkedInu je McLoughlin prevzel zaplet začasnega vodje oddelka regulatorjeve enote za digitalne vire aprila, potem ko je bil vodja nadzora kripto so urces in digitalne trge že več kot dve leti. Veteran FCA je začel delati za denarni nadzornik v 2009 kot podružnica , kasneje prevzel nadzor nad nadzorom ponudnikov storitev digitalnega premoženja.

»To je izjemno pomemben čas za to področje,« je priznal McLoughlin. “ bi bil morda natančen privilegij za ročno dobavo našega nadzornega dogovora in naših čudovitih skupin strokovnjakov v novem oddelku FCA, ko oblikujemo modo za denarna podjetja in prinašamo ustrezne rezultate za kupce, trge in podjetja v prihodnjih mesecih.”

Objava Victoria McLoughlin na LinkedIn Ker bi bil začasni vodja enote za digitalne vire FCA, bi bil McLoughlin verjetno kriv za nadzor podjetij za digitalno premoženje, ki imajo v bistvu popolnoma sedež v Združenem kraljestvu tako natančno kot podpiranje vzorca regulativnega okvira po vladnem “domiselnem in previdnem za kripto.” Letos je FCA uvedla številne energične preiskave kot del svojih prizadevanj za zatiranje neregistriranih kriptovalutov.

Povezan: FCA izda odpoved za Bitcoin bankomate

V Združenem kraljestvu morajo podjetja, ki jim je dovoljeno »uresničiti dejanja s kripto sredstvi«, registrirani pri FCA ali jim je bil odobren kratek čas delovanja, ki je bil določen po zatiranju skladnosti zoper preprečevanje pranja denarja (AML) in boj proti financiranju terorizma (CFT). Od 7. aprila je pet kriptopodjetij vztrajalo pri značilnosti pod kratkim trajanjem registracije, ki je bila uvedena po odločitvi regulatorja, da podaljša svoj dolgo uveljavljeni marec 04 zaključni datum za podjetja sklopke.

2009

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -