20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Victory Capital načrtuje 157 milijard dolarjev, da vstopi na kripto trg

Victory Capital načrtuje 157 milijard dolarjev, da vstopi na kripto trg

Podjetje želi ameriškim vlagateljem omogočiti izpostavljenost kripto s pomočjo zasebnega sklada, ki sledi kripto indeksu Nasdaq.

$157B Victory Capital plans to enter crypto market

Investicijska družba Victory Capital Management je napovedala, da bo sprejela ukrepe za vlagatelje s sedežem v ZDA, da bodo izpostavljeni kripto trgu.

Victory Capital je v sredo napovedal, da bo ekskluzivni sponzor “zasebnih skladov za plasiranje in drugih vozil”, ki temeljijo na indeksu Nasdaq Crypto Index ali NCI, indeksu, ki ga je razvil Nasdaq in brazilski upravitelj kripto sredstev Hashdex. Podjetje je sporočilo, da načrtuje ustanovitev zasebnega sklada za akreditirane vlagatelje, ki sledijo NCI, pa tudi zasebnih skladov, ki bodo spremljali indeks referenčnih cen Nasdaq Bitcoin in indeks cen Nasdaq Ethereum.

“Kriptovaluta je razred preživelih sredstev, ki je lahko del dobro razpršenega portfelja,” je dejal predsednik organizacije Victory Capital ETF VictoryShares Mannik Dhillon. “Z vlaganjem v portfelj, zasnovan za sledenje NCI, lahko vlagatelji iščejo donose, ki se na raznolik način uskladijo s trgom kriptovalut in pridobijo izpostavljenost številnim digitalnim sredstvom, saj se ta trg še naprej razvija in dozoreva.”

Hashdex je sodeloval z Nasdaqom, da bi septembra izdal sklad, s katerim se trguje z bitcoini na Bermudih, Bermuda pa je izdelek odobrila februarja. Njegov Nasdaq Crypto Index sestavlja 8 kriptovalut: Bitcoin (BTC), Eter (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK), Stellar (XLM), Filecoin (FIL) in Uniswap (UNI) .

Od aprila 30, ima Victory Capital v upravljanju več kot $ 157 milijard premoženja. V nasprotju s tem je upravitelj digitalnih sredstev Grayscale včeraj poročal, da ima $ 30 .9 milijard sredstev v upravljanju za svoje kripto naložbe.

Prejšnji članekAli lahko naraščajoči CPI poveča Bitcoin? Trije razlogi, da se cena BTC vrne nad 36.000 USD
Naslednji članekOdredba sodišča NYAG za zaustavitev uspeha Coineded, izvršni direktor ustvaril žrtev kletvice za generalnega državnega tožilca

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments