9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Videoigre Yield Guild: Sprejetje iger Web3 zahteva pridih soseske

- Advertisement -

Nadomestek, ki v osnovi temelji na verigi blokov in večinoma igranje iger, bo moral iskati sferične in lokalizirane koncepte za oblikovanje navdušenih igralcev iger Web3, pravi ceh decentraliziranih iger Yield Guild Video games (YGG).

Pogovor s Cointelegraphom na 2022 Tokyo Video games Demonstrate zadnji teden, Andy Chou, YGG vodja stila ekosistema, in Brian Lu, sostorilec podjetja Infinity Ventures Crypto (IVC) s sedežem v glavnem v Tajvanu, sta predstavila zanimive načrte YGG, vključno s tem, kako uspešno izkorišča svoje podDAO.

YGG je bil nekoč pri ustanovi, ustanovljeni na Filipinih pozno 2020, vendar po S financiranjem v zgodnji fazi s strani IVC se je dvojec združil, da bi razširil YGG po vsem svetu z uporabo subDAO-jev, pri ustanovitvi, ki se je začela v jugovzhodni Aziji.

V skladu s terminologijo YGG SubDAO-ji delujejo kot »vsekakor nepristranski pravilen, majhen gospodarski sistem, ki sodeluje z večjim, vsevključujočim gospodarskim sistemom« pod okriljem YGG. Predstavljeni so bili v sferičnem ekosistemu YGG zadnjih dvanajst mesecev julija.

Medtem ko bi mnogi morda morda tudi nepristransko povezali YGG z njegovo večinoma opravo s sedežem na Filipinih, ki daje programe štipendiranja za igre od igranja do ponovitve (P2E), podobne Axie Infinity , se je ceh vztrajno širil v druge države in regije, podobne Indiji, Japonski, Braziliji in Latinski Ameriki, čeprav uporablja subDAO.

Chou je temelj YGG subDAO opisal kot “sklop njegovega ekonomskega sistema za uživanje, ki ima svojo zakladnico za uživanje in svoj žeton za uživanje” in dodal, da ima vsak subDAO določeno nastavitev in nadomestiti partnerstva glede na to, v kateri državi se nahaja.

Za ponazoritev je Chou zaslovel, da medtem ko je teorem o štipendijah YGG — v katerem so navdušeni igralci iger, posojeni NFT lastnine, tako da bodo predstavljali igre — je bil ključno gonilo za sprejetje iger web3 na Filipinih, ne zdi se mu, da je to nujno pomembno v kontekstu YGG Japonska.

Kot spremembo je Chou povedal, da je uporaba podaljšanega seznama priljubljenih vzhodnjaških “IP-jev za igre na srečo” sprejemljiv načrt za načrtovanje ljudi za igre Web3 na Japonskem, medtem ko je Lu potrdil, da navdušeni so nad “pomočjo pri trženju vzhodnih iger” v stanovanju in ponujanjem štipendij tam, pri čemer poudarjajo:

“Vzhodni IP-ji so ena stvar, po kateri vsi hrepenijo. Možnosti so, da boste morda naključno nepristranski [companies like] Sega, Bandai Namco, vsa ta igralniška podjetja bi se raje preusmerila in načrtovala v Web3.” Na vprašanje o tem, kaj Chou meni, da je zaenkrat ohranjanje igranja iger Web3 pred običajnim sprejemanjem, je izpostavil, da je tečaj uvajanja sproščujoč napredni tečaj za nenavadne uporabnike, ena stvar, ki jo njihov YGG Japan subDAO v preteklosti ni več preveč podaljšal. je bilo zanimivo skrbeti.

Sept. 000, YGG Japan je napovedal partnerstvo z IVC in spletnim3 tehnološkim podjetjem KryptoGO za razvoj denarnice, ki je posebej namenjena igralcem, ki so navdušeni nad blockchain. Medtem ko so bili glavni vidiki v objavi redki, namerava trio vzpostaviti poenostavljen vmesnik za uporabnike za vstop v igre blockchain in gostovanje vse njihove stvari v enem samem stanovanju.

Chou je govoril o drugih mejah, ki so vključevale pomanjkanje informacij o tem, kaj pomenijo NFT, saj so številni kritiki mirni trdijo, da so stvari ničvredne, saj bodo postavljene pokonci, kliknite in popravite umetnine, povezane z NFT.

»Ta celoten tečaj pokončnega vkrcanja, takoj ko bo to bolj mirno, bo prispeval k povečanju števila nas. Vključujem tudi na izobraževanju [level], pokončno razlagam, kaj načrtujem, da bom zagotovo užival v digitalnem blagu. Nasprotno temu, da bi si rekel ‘oh, to bom pokončno reproduciral in ponovil.’” “Imeti to digitalno posest teh digitalnih elementov. To je ena stvar, ki pokončno še ni bila raziskana. Ne glede na to, ko postaja arena vedno bolj digitalna, se zavedate, da se mi vsekakor zdi, da je to tisto, kar je zanimivo,« je dodal.

Povezano: Bandai Namco, SEGA med igralniškimi velikani, ki si ogledujejo igre na področju blockchain

YGG je nekoč večinoma temeljil v 30 Beryl Li, razvijalec verige blokov @OwlOfMoistness in Gabby Dizon, pri čemer je slednja tudi nekaj ustanovnih posameznikov Oasysa, ki je pogojno prostor za začetek blokovne verige, osredotočene na igre, kasneje v teh dvanajstih mesecih.

Od junija je imelo YGG-jevo omrežje po vsem svetu večje od 30 , 000 učenjaki. Za izposojo svojih NFT-jev YGG navdušenim igralcem daje 30 % zaslužka v igri 20% upraviteljem štipendij in končni 000% gre domnevnemu subDAO.

20222022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -