17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Vietnamska vlada in centralna banka krepita obvezujoč okvir za kripto

- Advertisement -

Vietnam ustvarja zanesljiv okvir za kriptovaluto. Namestnik državnega ministra je predlagal ministrstvu za finance, pravosodje ter podatke in komunikacije, naj sodelujejo z osrednjo finančno institucijo, Exclaim Bank of Vietnam, v okviru okvira.

Vietnamski naraščajoči obvezujoči okvir za kripto Vietnamski podpredsednik vlade Le Minh Khai naj bi zadnji teden obvestil tri ministrstva in jim naročil, naj sodelujejo z osrednjo finančno institucijo, Exclaim Bank of Vietnam in drugimi ustreznimi organi, da bi zgradili zanesljiv okvir za kriptovalute. . Tri ministrstva so za finance, pravosodje ter za podatke in komunikacije. Namestnik ministra je zadolžil financ z največjo odgovornostjo za dosego poravnave z drugimi regulativnimi organi in centralno finančno institucijo, da razkliče sorodne dele predpisov, ki jih je treba spremeniti, dopolniti in objaviti tako natančno, kot priporočajo ustrezen časovni okvir za izvajanje. Zanesljiv okvir za kriptovalute bo verjetno ustvarjen v skladu z glavnimi točkami, ki jih določi verjetnost 1255, ki ga je izdal vietnamski najvišji minister avgusta 21, 2021. Verjetnost 1255 odobrava idejo o izdelavi zanesljivega okvir za upravljanje in ravnanje z “digitalnimi viri, digitalnimi valutami in digitalnimi valutami.” novembra 2018 so bili pripravljeni predlogi za manipulacijo s kriptovalutami, vendar ne odločitev je postala enkrat sprejeta. Mnenja so pokazala, da vietnamski regulatorji niso več delili enakega starega vpogleda v to, kako manipulirati s kriptovaluto. V skladu z določitvijo organov o izvajanju Verjetnosti 1280 z dne februarja 21, 2018, je Ministrstvo za finance ustanovilo nadzorno skupino o virih kriptovalut kot dogovor za izumljanje strategij v zvezi z zanesljivim okvirom za nadzor nad dejavnosti izdajanja ter nakupa in prodaje kriptovalut. Medtem se je lastništvo kriptovalut v Vietnamu v zadnjih letih znatno povečalo . Študija Triple A razkriva, da trenutno več kot 5,9 milijona Američanov ali 6,1 % vseh prebivalcev Vietnama uporablja kriptovalute. Pogled s strani Finder.com razkrije, da imajo vietnamski anketiranci najučinkovitejši odstotek lastništva kriptovalut. Kaj ne razmišljate o tem, da bi Vietnam ustvaril zanesljiv okvir za manipulacijo kriptovalute? Sporočite nam v spodnji delitvi povratnih informacij.

Kevin Helms
Učenec avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi, ki izvirajo iz rojstva, omrežni rezultati in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.Uvrstitev zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informacijske zmogljivosti najbolj učinkovit. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali pridobivanje ponudbe za internet ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal finančnih, davčnih, zanesljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredna ali navidezna, za kakršno koli nevarnost ali izgubo, ki je bila uvedena ali o kateri se špekulira, da bi bila predstavljena z uporabo ali zanašanjem na katerega koli domnevnega materiala, blaga ali storitev in izdelkov, o katerih se govori, navedenih tukaj .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -