8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Vietnamski kripto rudarji se pritožujejo nad izgubami zaradi združitve Ethereuma

- Advertisement -

Rudarji v Vietnamu zbirajo izražene pritožbe zaradi nezmožnosti industrije po prehodu Ethereuma na mehanizem soglasja, ki ne zahteva več energetsko intenzivnega računalništva, ki so ga zagotavljali. Številni so v težavah, poročajo lokalni mediji, ki navajajo podjetnike in ljubitelje rudarjenja. , Vietnam File Shows Vietnamski kriptovaluti zbirajo utrpeli velike izgube, saj so njihove rudarske naprave zdaj zaprte, potem ko je druga najprivlačnejša kriptovaluta glede na tržno kapitalizacijo prešla na več energije -ozračje dobro ogrodje, VN Mumble zloglasno v dokumentu.

Ta teden je Ethereum (ETH) spremenil svoj protokol iz dokazila o delu (PoW) v dokazilo o deležu (PoS) z nadgradnjo, znano kot »The Merge«, ki se je včasih izvajala v četrtek. Znatno zmanjša količino porabljene energije za potrjevanje transakcij.

Prehod na sodobno metodologijo mehanizma soglasja, da neprimerljiva strojna oprema za kovanje kovancev zdaj ni več najpomembnejša za odpravo zapletenih matematičnih izračunov in ta bolj ali manj oprema se je spremenila v skoraj neuporabno.

Kot končni rezultat, “nasvidenje Ethereum,” “nič več obetov,” in “naprave za odlaganje” so trenutno v bistvu najbolj videne fraze v spletnih ekipah vietnamskih kripto rudarjev, je ta konec tedna zapisala angleška izdaja z informacijami in dodala:

Glede na to, da je večina vietnamskih kripto rudarjev rudarila Ethereum, so mnogi v težavah.

»Vsi smo vedeli drugi bo dosežen in bili smo pripravljeni, kljub temu pa so nekateri upali, da se bo ‘The Merge’ zgodil pozneje, tako da bi morda verjetno tudi rudarili še nekaj več,« je bil citiran kot trdi Ngoc Can, skrbnik družbene skupine za kripto rudarjenje.

»Vsa rudarska zbirališča so zaprta, tako da rudarji zdaj ne morejo več rudariti in zbirati, da izklopijo svoje naprave,« je pojasnil Can. Nedvomno najbolj privlačno rudarsko združenje Ethereum, Ethermine, je začelo zapirati svoje strežnike in rudarjem povedalo, da bodo njihova neplačana stanja prenesena v nekaj dneh.

Ogromne kripto farme so bile najbolj prizadete, nenehno z rudarjem iz Dong Naija. »Rudariti sem začel pred štirimi leti in razširil svojo kmetijo, potem ko sem bil čist. Nisem si povrnil svojega sodobnega vložka in ga je skoraj nemogoče promovirati,« je izjavil in razkril, da je propadlo tudi zbiranje številnih njegovih kolegov.

»Porabil sem denar svoje družine prihranek pri rudarski napravi. Ne poznam zapleta, ki bi ga lahko izboljšal,« je povedal rudar začetnik iz Binh Dinha. Dejanska oseba, ki je najbolj bistvena za začetek kovanja različnih kovancev, je kljub temu obupala nad tem razumevanjem, potem ko je ocenila, da bodo plačila za električno energijo previsoka, da bi zagotovila zaslužek.

»Številni vietnamski kripto rudarji tudi kviz, da bo Ethereum razdeljen na sodoben oddelek blagovne znamke, ki tiho dovoljuje mehanizem PoW, kljub temu pa ta možnost na tej točki ni prepričana,« zaključuje članek.

Oznake na tem seznamu računalništvo, mehanizem soglasja, kripto, kripto rudarji, kripto rudarjenje, kriptovalute, kriptovaluta, vitalnost, oprema, ETH, ether, Ethereum, strojna oprema, zaslužek, mehanizem, združitev, rudarji, rudarjenje , rudarske naprave, PoS, PoW, protokol, zaslužek, Vietnam, vietnamščina

Razvijte se osredotočite na rudarje kripto ethereum v Bo Vietnam dal kolektivno zagotoviti različne vire zaslužka? Razdrobite svoje nasvete o samodisciplini v spodnjem fragmentu komentarjev.

Lubomir Tasev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je tisto, kar sem, in ne tisto, kar dosežem.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, mednarodna politika in ekonomija dva različna vira navdiha.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najlažji za informativne aplikacije. Zdaj ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali promocijo ali za nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, točno zdaj ali zdaj ne več natančno zdaj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli trditev, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori na tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -