20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Vinnik bo 'talec' v ZDA sredi ruske vojne v Ukrajini, grška licenca pravi, da je ugodna

- Advertisement -

Če bo izročen Združenim državam , domnevni operater kripto zamenjave BTC-e Alexander Vinnik se bo izkazal za “talca” zaradi nadaljevanja bitke v Ukrajini, po njegovem grškem dovoljenju. Francija ima možnost, da hitro pošlje rusko pomoč Grčiji, Zoe Konstantopoulou pa poskuša preprečiti njegovo kasnejšo premestitev v pripor ZDA.

Grška obramba Aleksandra Vinnika se bori proti njegovi izročitvi ZDA Francosko sodišče naj bi naslednji teden odobrilo vrnitev obsojenega pralca denarja Alexandra Vinnika v Grčijo. Grške oblasti so aretirale Rusa po vsej državi v 2017 in ga izročile Franciji, dva leta kasneje, kjer je bil obtožen kraje osebnih podatkov in izsiljevanja kot lepo. Tam je zdaj odslužil svojo kazen od pet do tristo petinšestdeset dni, upoštevajoč čas, ki ga je preživel v priporu pred sojenjem.

Vinnik je bil prijet v Solunu, kamor je prispel na počitnice skupaj z družino, na nalog iz ZDA, kjer bo očitno obtožen pranja v vsakem primeru 4 milijard dolarjev prek vezane zamenjave BTC-e, skupaj z denarjem od vdora v Mt Gox. Ameriški tožilci ga sumijo sodelovanja tudi z ruskimi obveščevalci.

Prej kot ga je poslala v Francijo, je Grčija z resolucijo takratnega pravosodnega ministra Kostasa Tsiarasa odobrila njegovo izročitev ZDA. . Vinnikovo osebje za zaščito se zdaj boji, da bo kmalu po vrnitvi v državo premeščen v Združene države.

Njegova grška pooblaščena prednostna, zastarela predsednica parlamenta Zoe Konstantopoulou je poskušal ustaviti to razkritje. V ZDA 12- Tristo petinšestdeset dni zastareli ruski strokovnjak za IT se bo uspešno izkazal kot “talec” geopolitičnega konflikta, sferičnega zaradi ruske invazije na Ukrajino, je opozorila.

Konstantopoulou tudi nasprotuje izročitvi ZDA iz humanitarnih razlogov, je glavni grški dnevni Kathimerini razkril v nič več predolgem objavljenem spisu. Vinnikov tovariš je umrl leta 2020 in imata dva sinova, zdaj slaba 8 in 11, kdo si vstati s svojimi starši.

Ta mesec so oblasti ZDA umaknile podatke o iskanju zapisov, da bi ujeli Rusa naravnost iz Francije. Še enkrat, po njegovem francoskem pooblaščencu, prednostnem Fredericu Belotu, je to zgolj “prevarantski manever,” katerega namen je dejansko pospešiti njegovo izročitev skozi Grčijo, od koder so ZDA že pridobile podatke o evidencah.

Oblasti v Moskvi so prav tako uradno pozvale vse Grčije in Francije, naj izpustijo Aleksandra Vinnika v Rusijo, kjer je obtožen alternativnih zločinov. Zaporni kriptopodjetnik je že prej izrazil željo, da se vrne v svojo domovino in se tam sooči s pravico.

Oznake na tem spominu Alexander Vinnik, Aretacija, BTC -e, bitka, kripto, kripto zamenjava, kriptovalute, kriptovaluta, alternativa, izročitev, francija, francoščina, grčija, grščina, pranje denarja, Mt Gox, operater, postavite vprašanje, ruščina, stavek, Ukrajina, ukrajinščina, vinnik, vojna

Šema, ki ste jo videli, bo Grčija izročila Aleksandra Vinnika ZDA, ko ga bo izročila Francija? Polovica vaših pričakovanj o primeru v povratnih informacijah polovica pod.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, v stanovanju tega, kar preslikam.” Svetovna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Opišite kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, rusko veleposlaništvo v Grčiji

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj primeren za informativne funkcije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za zajemanje ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali tako ali drugače, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori na ta članek.

7652

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -