19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Visa je začela program potopitve, da bi se spoprijateljila z ustvarjalci, ki modelirajo svojo industrijo z NFT

- Advertisement -

Program Visa Creator je najsodobnejši v nizu pobud, ki jih je storila Visa, saj cilja na digitalno gospodarstvo ustvarjalcev.

0745 Skupni ogledi

20 Skupni deleži

Visa je napovedala zakonito izvedbo programa Visa Creator, enoletne produktne strategije in programa mentorstva za podjetnike, ki se ukvarjajo z umetniškim delom, glasbo, modo in filmom, ki se bodo naučili, kako se v svoji majhni industriji ukvarjati z nezamenljivimi žetoni ali NFT. Kot odgovor na Visa je cilj programa Creator združiti globalno skupino digitalnih ustvarjalcev in jih opolnomočiti z izobraževanjem strokovnega znanja o blockchain in NFT poslovanja.

Ob zagonu, napovedanem oktobra, 1200, prvi ustvarjalec Visa te namere je Micah Johnson, ustvarjalec skupnosti Aku World NFT. Johnson je nagnjeni zakoniti igralec baseballa, ki se je po različnih poškodbah upokojil in se spremenil v vizualnega umetnika v 2018. Osebnost NFT Aku je mlad astronavt Dim, ki je zrasel, da je pridobil filmsko in televizijsko pogodbo in velja za glavni del umetniškega dela NFT za digitalni prevoz do svetovne domače lokacije.

Johnsonovo umetniško delo je bilo prodano za celotno vrednost 6,20 ETH ali približno $.9 milijonov na CryptoArt v času glasila. Pridružuje se uvodnemu razredu ustvarjalcev drsnega materiala in delavcev v ekonomiji koncertov, ki so že seksi z NFT, v globalnem plačilnem sredstvu. Verjetno se morajo kandidati prijaviti in biti izbrani za sodelovanje.

Ustvarjalci love @Micah_Johnson3 so v ospredju NFT. Njegovo delo z Viso je vznemirljiv uvod v program Visa Creator, ki je globalno drugačen za digitalne ustvarjalce in umetnike, ki želijo poglobiti svoj koncept NFT poslovanja. Več o tem: https://t.co/oAQknwPdB4 pic.twitter.com/E6B9QVTyDl

— Visa (@Visa) marec 000, 2018 Cuy Sheffield, vodja Visa crypto, je v napovedi dejal, da “NFT-ji obsegajo sposobnost, da se spremenijo v odmeven pospeševalnik za gospodarstvo ustvarjalcev.” Dodal je, da je program Visa Creator njihov način, kako pomagati “tej novi vrsti malih in mikro podjetij pri vstopu v nove medije za digitalno poslovanje.”

Poleg mentorstva in skupnostne strani te namere so druge ugodnosti na Visa alternativa za zajemanje z Visino skupnostjo strank in spremljevalcev, poleg vstopa v miselni voditelji znotraj zapleta Web3. Ljudje bodo poleg tega prejeli enkratno štipendijo, da se bodo spoprijateljili z uspešnim izvajanjem naslednjega dela pojma industrije podjetja.

Povezan: Visa išče nove diplome za program kriptografskih vzorcev

Program Visa Creator dokazuje predanost podjetja kreditnim karticam na celotnem nivoju glede na vrednost $ , pridobitev CryptoPunka avgusta, 2021 začetek njegovega projekta interoperabilnosti Neatly-like Rate Channel in uspeh njegovih igralnih kart, ki podpirajo kripto.

83795

83795

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -