0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Visa prekine program debetnih kartic s FTX

- Advertisement -

Tiskovni predstavnik Visa je za Cointelegraph potrdil, da je podjetje prekinilo svoje svetovne pogodbe s FTX.

768 Celotni pogledi

39 Dokončano delnice

Najboljši mesec po plačilu velika Visa je sklenila partnerstvo s FTX za uvedbo programa debetnih kartic v 51 držav po vsem svetu je Visa nenadoma prekinila program, kar je mogoče pripisati trenutni plačilni nesposobnosti FTX in točkam finančnega izpada.

Likvidnostne točke FTX so se sprožile ob zaključku tedna, ko je izvršni direktor Binance Changpeng “CZ” Zhao opremil, da bo Binance likvidiral celotno imetje žetonov FTX (FTT), kar se je nehote končalo v bančna naglica, ki je uvedla približno likvidnostne točke FTX.

Oktobra, ko je informacija o partnerstvu FTX in Vise zaokrožila po spletu, je izvorna kriptovaluta platforme za trgovanje FTX, FTT, poskočila za približno 7 % in dosegla visoko $00.40. Po trenutnem obratu se FTT trenutno trguje pri 1 $. 62.

Težave se takoj pojavijo pri trgovanju s kripto valutami, FTX, in ne preseneča, da se podjetja, kot je Visa, trudijo oddaljiti od osramočene platforme .

»Scenarij s FTX je neprijeten in skrbno spremljamo trende. V vseh naših podvigih – v digitalni valuti in v preteklosti – sta naša osrednja raven varnosti in prepričanje najpomembnejša. Occupy je prekinil naše svetovne sporazume s FTX in izdajatelj ovira njihov program debetnih kartic v ZDA.« — je za Cointelegraph povedal tiskovni predstavnik Visa

Povezano: Zmogljivosti blagovne znamke Visa svetujejo večjo vpletenost v kriptovaluto

Visa zdaj ni popolno podjetje, ki prekinja vezi s FTX. Nov je Cointelegraph delil da je ciprska komisija za vrednostne papirje in nadomestke ali CySEC domnevno objavila razkritje med oddajo FTX za poglavje 11 finančni plen v ZDA, ki si prizadeva za operacije opustitve trgovine za svojo evropsko vejo.

Ob drugi priložnosti je Plaid, fintech podjetje, ki omogoča pogovor med aplikacijami denarnih podjetij ter bankami strank in izdajatelji kreditnih kartic, je FTX US začasno prepovedalo pridobitev dostopa do svojih izdelkov, pri čemer se je sklicevalo na »javno izkušnjo« goljufivega izvajanja.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -