4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Visa prekinja pogodbe s propadlim kripto nadomestkom FTX

- Advertisement -

Visa je domnevno prekinila svojo globalno sporazume s propadlo alternativno kriptovaluto FTX in njeno ameriško podružnico FTX US. Plačilni velikan je dodal, da “program debetnih kartic FTX v ZDA ovira njihov izdajatelj.”

Visa Prekinja dogovore s FTX Visa Inc., vodilni plačilni procesor v sektorju, naj bi v nedeljo sporočila, da je prekinila globalne dogovore s propadlim kripto nadomestnim FTX. Tiskovni predstavnik Vise je za Reuters povedal:

Zdaj smo prekinili svoje globalne sporazume s FTX in njihov program debetnih kartic v ZDA je v teku stisko s strani njihovega izdajatelja.

»Postopek s FTX je klavrn in pozorno spremljamo razvoj,« je dodal predstavnik.

Visa in podjetji, ki pomagata FTX.com in FTX US, so v začetku oktobra napovedali “dolgoročno globalno partnerstvo”. “Kot del zavezništva bo FTX otvoril s ponudbo debetnih kartic Visa z blagovno znamko FTX potencialnim strankam FTX po vsem svetu,” je podrobno razloženo v obvestilu in dodano, da so debetne kartice sicer na novo v celoti na voljo v ZDA, “zdaj pa globalno uveden v več kot 11 dodatnih mednarodne lokacije.«

FTX vložil vlogo za poglavje 11 finančna katastrofa v petek in Sam Bankman-Fried je odstopil s položaja izvršnega direktorja, potem ko se je Binance odločil, da zdaj ne nadaljuje s prevzemom podjetja.

Nadomestnika naj bi preiskovali Ministrstvo za pravosodje ZDA (DOJ), Komisija za vrednostne papirje in nadomestke (SEC) in Komisija za nakupovanje in prodajo blagovnih terminskih pogodb (CFTC) zaradi domnevnega napačnega ravnanja s potrošniškimi sredstvi.

Za kakšen dogovor ste specializirani glede prekinitve sporazumov Visa s kriptovaluto v boju nadomestni FTX? Omogočite nam, da to vemo v spodnjem delu za komentarje.


Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, odprti sistemi, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti namenjen informativnim funkcijam. Trenutno ne gre za ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za dajanje prednosti ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista zaznamovana, pravilno zdaj ali zdaj ne trenutno, za kakršen koli plen ali izgubo, uvedeno ali za katero se domneva, da jo je mogoče pripisati ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli vztrajni material, blago ali podjetja in izdelke o katerih se govori tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -