20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Visoka šola v Hongkongu bo odprla sobo za pregled mešane aktualnosti v Metaverse

- Advertisement -

Z izgradnjo MetaHKUST-a namerava ustanova zgraditi ambient za odkrivanje, ki praktično povezuje oba kampusa – v Hong Kongu in Guangzhouju.

754 Celotni pogledi

8 Popolni deleži

Hongkong College of Science and Know-how (HKUST) ) je napovedal, da bo 1. septembra gostil odprto praznovanje sobe za pregled virtualne resničnosti nad Metaverse. Odprtje označuje začetek zasnove HKUST za spodbujanje poglobljenega odkrivanja z gradnjo virtualnega kampusa v Metaverse, ki se bo imenoval MetaHKUST.

Izobraževalna ustanova HKUST je South China Morning Postu naročila, da odprtje sobe za pregled mešane aktualnosti predstavlja izhod novega kampusa v mestu Guangzhou v Hong Kongu. Pan Hui, glavni profesor računalniških medijev in umetnosti na kampusu Guangzhou, je dodal, da:

»Razumno precej veliko družbe je morda v tuji državi in ​​ne more zmanjšati , zato ga bomo gostili v metaverzumu.«Z izgradnjo MetaHKUST-a je ustanovitev načrtuje zgraditi vzdušje za odkrivanje, ki praktično povezuje oba kampusa – v Hong Kongu in Guangzhouju. HKUST upa, da bo z navideznim povezovanjem kampusov zmanjšal število študentov, ki bodo premagali geografske omejitve pri obiskovanju pouka.

Medtem ko so univerze po vsem svetu prešle na storitve in izdelke, ki so enakovredni Zoomu za izvajanje spletnih predavanj na določeni stopnji COVID-19 pandemije Hui meni, da je odkrivanje v Metaverse večja možnost za univerzitetne študente, ker spodbuja naslednjo raven interakcije, in dodaja:

»Skozi navidezno resničnost, ki jo lahko morda v resnici občutite, kot da ste tam. Način, na katerega vključite interakcijo s študenti okoli vas, bo prinesel večji rezultat vašega odkrivanja.« Ne glede na nastanek veščin je Wang Yang, podpredsednik za institucionalno napredovanje pri HKUST, priznal, da je metaverzum postal »tukaj, da zaščiti«.

Povezan: Poroke in situacije na sodiščih se lahko zgodijo v Metaverzumu

Skupaj z dolgim ​​kontrolnim seznamom izčrpnih situacij, ki jih mora ustvariti Metaverse, je drugi singapurski minister za pravila Edwin Tong izrazil mnenje o izčrpanosti nadobudnih veščin pri odobrenih zakonskih pritožbah, sodnih sporih ter storitvah in izdelkih organov.

Tong je podprl svojo trditev s poudarjanjem situacij, ko so bile intimne priložnosti, kot je slovesnost porok, potekale v Metaverzumu, in dodal:

»Nič več ne bi bilo nepredstavljivo, da bo Metaverse poleg registracije zakonskih zvez kmalu lahko prek spleta dostopal tudi do drugih uradnih storitev in izdelkov.« Tong je priznal, da dodajanje takšnih veščin ne bi več preprečilo šibkim poslušalcem zunaj spleta, da bi jemali jam, in sorazmerno pozval k “vgrajeni platformi”, ki bi morda lahko okrepila pot moči volje v sporu. Dobro je vedel, da “lahko vedno znova obstaja hibridni del.”

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -