17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Visoka zakonita ECB krepi protikripto retoriko, zahteva svetovne predpise

- Advertisement -

Vrednotenje potiska kripto navzgor premoženja na zlati sledi, ima najvišja vlada v Evropski centralni banki dobro obveščene vlade, da določijo gibanje, da preprečijo »brezzakonsko blaznost prevzemanja verjetnosti«. Če govorimo v ZDA, je ECB prijetna, znana po tem, da je svetovni regulativni zatrt kriptovalut in okrepila prizadevanja za poučevanje digitalnih valut centralne banke.

Fabio Panetta iz ECB se otresa kripto sredstev in pravi, da jim ne uspe izpolniti obljube Stoletje in pol po tem, ko so ljudje potisnili na zahod, da bi gledali bogastvo, je naraščajoče nezaupanje v banke in tehnološke inovacije, ki so razkošne, privedlo do nedavne blagovne znamke, sledi digitalnemu zlatu prejšnje uprave, Fabio Panetta, član izvršnega odbora Evropske centralne banke (ECB), je dejal v elegantnem nagovoru na Columbia College v New Yorku.

V svojem govoru, ki ga je denarna oblast evrskega območja objavila ta teden pod naslovom »Za približno dodatek kripto: Divji zahod kriptofinanc« je pretirano uvrščeni ECB pleasurable pripomnil, da je trg kriptovalut zdaj večji od 1,3 bilijona dolarjev hipotekarni trg v 2008, ki je povzročila zaključno svetovno finančno katastrofo. Njegovo dinamiko je primerjal s Ponzijevim žrebanjem in omenil:

Kripto evangelisti obljubljajo raj na zemlji, ki uporabljajo iluzorno bajko vedno višjih stroškov kripto sredstev za podporo prilivu in s tem zagon, ki spodbuja kripto balon. Vendar so videz lažni. Sanje Satoshija Nakamota o ustvarjanju velikodušnega denarja ostajajo zakonite to – sanje.

Panetta je v nadaljevanju obvestila, da lahko prenosi kriptovalut Odločili ure za obdelavo in poudarili divje nihanje v stroških digitalnega denarja, ki uživajo bitcoin in eter. Poleg tega je ugotovil, da “domnevno anonimne transakcije puščajo nespremenljivo klobaso, ki se bo poleg tega izsledila.”

Večina imetnikov kriptovalut, je poleg tega opozoril bankir, zanaša na posrednike, kar je nasprotno filozofiji decentraliziranih financ, kot jo je uveljavil. »Kripto sredstva povzročajo nestabilnost in negotovost – ravno nasprotno od tega, kar so obljubljali. Izdelujejo blagovno znamko nedavnega Divji zahod,« je dodal Fabio Panetta.

Izvršni direktor ECB predlaga svetovna prizadevanja za ohranitev ure na kriptovalutih Fabio Panetta je vesel, da lahko kriptovalute kot špekulativno premoženje povzročijo »temeljno uničenje družbe«, ko »se to bivališče igralnih kart poruši, zaradi česar smo pokopani pod njihovimi izgubami«. Opozoril je oblasti v celotnem sektorju, da verjetno po vsej verjetnosti mirno zdaj ne bodo več ponavljali prejšnjih napak s poskusom, da bi balon počil, prej kot ugotovijo, “kako razširjena verjetnost kriptovalute se je spremenila v finančni sistem.”

»Zdaj si moramo na svetovnem prizorišču usklajeno prizadevati, da bi kriptopremoženje uvrstili v regulativno področje,« je vztrajal ECB pleasurable. Poleg tega je predlagal, da bi regulatorji verjetno po vsej verjetnosti mirno pokazali, da so za kriptovalute podvržene zahtevam, ki bi jih lahko povezali s temi, ki se izvajajo v zvezi z zrelim finančnim sistemom. Pojasnil je:

Pri tem smo sposobni obravnavati napredne izmenjave in uravnotežiti sanje o promociji inovativnost, ohranjanje finančne stabilnosti in zagotavljanje varnosti uporabnikov. Verjetno bi verjetno mirno dosegli napredek prej, če bi poskušali pokazati, da kripto sredstva zdaj ne povzročajo več brezpravnega norenja o verjetnosti.

Nasprotno, vlada je sporočila, da to ne bi bilo dovolj, saj je tržna pripoved znotraj kripto vloge objavila naraščajočo zahtevo po digitalnih sredstvih in hitrih sredstvih. Javni organi bi ga verjetno po vsej verjetnosti mirno izpolnili s centralnimi bankami, ki sodelujejo pri digitalnih inovacijah z nadgradnjo veleprodajne finančne infrastrukture in ukvarjajo z navodili za digitalne valute centralne banke (CBDC).

Panetta je trdil, da Evropska centralna banka je glavna na teh področjih. “Osredotočamo se na digitalni evro, v filozofiji, da bi državljanom omogočili uporabo državnega denarja za ustvarjanje sredstev kjer koli znotraj vloge evra, hkrati pa ohranili njegovo vlogo sidra za plačilni in fiskalni sistem,” je dejal član upravnega odbora ECB. ki nadzoruje doseganje misije digitalnega forexa.

Oznake v tem spominu CBDC, CBDCs, Central Bank, Central Banks, Kripto, kriptovalute, kriptotrg, kriptovalute, kriptovalute, digitalna sredstva, digitalne valute, digitalna valuta, digitalni euro, ECB, EU, evroobmočje, Fabio Panetta, uredba, predpisi

Ali zahtevate od regulatorjev v celotnem sektorju, da sprejmejo svetovno metodologijo za urejanje kripto sredstev in trgov? Ponovite nas v spodnjem delu za komentarje.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, kot drugačen od tega, kar ustvarjam.” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta svetovna politika in ekonomija dva različna vira navdiha.

Uvrstitev kreditne sposobnosti 37672: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativne narave. Zdaj to ni več takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za pridobitev ali prodajo ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne nudi več naložbenih, davčnih, licenciranih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali obkrožno, za kakršno koli propad ali izgubo, ki jo povzroči ali špekulira, da bo povzročila ali v povezavi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršen koli zadrgljiv material, blago ali podjetja in izdelke, omenjene v tem članku.

37672

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -