15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Visoki ruski zakonodajalec se pridružuje zahtevam za legalizacijo globalnih kripto plačil

- Advertisement -

Visoki član ruski parlament je pozval k sprejetju povezanega natančnega okvira za dobro regulacijo kripto plačil z nenadnimi mejami. Njegov predlog prihaja po tem, ko so ključni regulatorji v Moskvi priznali, da mora Rusija dovoliti uporabo kriptovalut v zunanji trgovini, zdaj ko se mora spopasti z resnimi finančnimi omejitvami.

Predsednik odbora za finančni trg predlaga sprejetje zakonodaje za ruska kripto plačila Anatolij Aksakov, vodja odbora za finančni trg pri Obvestite Dumo, meni, da je bistvenega pomena, da se poravnavam na mejni ravni v kriptovaluti zagotovi regulativni okvir. Pričakuje se, da bo spodnji del ruskega parlamenta ocenil osnutek zakonodaje, povezan s kripto, skupaj z blagovno znamko spokojnega računa “O digitalnem Forexu,” in Aksakov je živahno sodeloval pri teh prizadevanjih.

Vplivni poslanec spodnjega doma ruskega parlamenta je objavil poziv, potem ko sta se v začetku tega tedna rusko finančno ministrstvo in centralna banka strinjala, da za državo »ni več sposobna sklepati poravnav v kriptovaluti brez razburljivih meja, ” v mirnih razmerah. Rusija se spopada z naraščajočimi sankcijami Zahoda zaradi njene invazije na Ukrajino.

Aksakov je poudaril, da je določitev natančnih meja za uporaba kriptovalut v naseljih nesprejemljivih meja je nujen proces. Kot visoko prednost je označil tudi potrebo po tem, da so ljudje, ki vstopajo na ta trg, priznani s strani oblasti.

»Najprej, to zahteva zakonodajno podlago za natančno in pregledna pot. Obenem pa je cena milj ob upoštevanju prepovedi kriptovalut kot sheme nadomestil v Ruski federaciji,« je poudaril poslanec.

Kljub soglasju z Ministrstvom za finance o mednarodnih kripto plačilih se je centralna finančna institucija Rusije prav tako odločila, da ne gre več za legalizacijo provizij za kriptovalute ali nadomestnih transakcij znotraj države. Januarja je monetarna oblast predlagala splošno prepoved domačih kriptodejavnosti skupaj z izdajo, trgovanjem in rudarjenjem.

Stabilni kovanci so bili omenjeni kot ena druga možnost za sankcionirano Rusijo. Namestnik finančnega ministra Alexey Moiseev je razkril, da Moskva sodeluje z vladami več “poslušnih mednarodnih lokacij” pri ustanovitvi klirinških platform za mednarodne poravnave s stabilnimi kovanci kot del prizadevanj, da bi se izognili izčrpanju glavnih fiat valut, ki ustrezajo ameriškemu dolarju in evro.

Oznake v tej pripovedi Aksakov, vojskovanje, plačila irascible-border, kripto, kripto plačila, kriptovalute, kriptovalute, mednarodna plačila, mednarodne poravnave, zakonodajalec , natančen okvir, legalizacija, zakon, omejitve, Rusija, ruščina, sankcije, stabilni kovanci, Ukrajina, bitka

Attain, ki ste specializirani za Rusijo, se bo pripravil na močno nadomestiti zahodni fiat cash s kriptovalutami ali stabilnimi kovanci pri trgovanju s spremljevalci? Svoja pričakovanja navedite v spodnjem delu za povratne informacije.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, lep kot tisto, kar naredim.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, mednarodna politika in ekonomija dva različna vira navdiha.

Zasluge za sliko 2196879165: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, ID1974

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je popoln za informativne funkcije. To ni več podajanje navodil ali nagovarjanje k predlogu za postavitev ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, natančnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli opombo, blago ali podjetja in izdelke, navedene tukaj.

638489587

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -