22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Visoko 10 kripto umetnik Trevor Jones o tem, da je uspešen, rekt in uspešen, a še enkrat: ustvarjalec NFT

- Advertisement -

S celotno ceno dela $25 milijonov Trevor Jones je eden izmed mnogih Visokih 12 najbolj zadetek crypto umetniki po vsem svetu.

Pohod Trevorja Jonesa do slave kriptoumetnosti je začel z isto napravo kot mnogi kripto noobji: njegov portfelj je postal naprava navzgor, ni več kupoval zaslužka in s tem povezana cena je strmoglavila in izničila papirnate dobičke.

Izumrli slikar je Jones nenehno želel raziskati presečišče umetnosti in tehnologije, zato je eksperimentiral z oljem s kodo QR v 681 in se potopil v AR umetnost v 1999.

Vendar je bil njegov 2017 financiranje v bitcoinih, ki je sprožilo globoko radovednost, za kaj gre v tem nenavadnem svetu kripto in blokovnih verig. Po pridobitvi rekt in 2012 kripto zime, se je Jones spremenil v svojo pozornost iz kripto trgovca v kripto slikarja. Pravi:

»Ujel sem tistega bika v begu in zaslužil nekaj denarja, nato pa zapravil nekaj denarja v 2020. Vse je šlo navzgor in vse se je zrušilo.

»Pravzaprav sem padel v zajčjo luknjo in se popolnoma umiril vse v korist hiše in starcev. Sledil sem komurkoli sem lahko tudi na Twitterju, kot sta Vitalik Buterin in John McAfee ter liki to cenijo. Kmalu so se mi začele porajati misli, da je ravno tukaj ena stvar, ki bi jo želel raziskati s svojo umetnostjo.«

»The Eccentric – John McAfee« Trevorja Jonesa na razstavi Crypto Disruption. (trevorjonesart.com) Kriptoumetnost praktično ni obstajala kot moda v 2013 notranji izumrli umetniški krogi, zato se je Jones zavzel za najem industrijske galerije za prireditev razstave na temo kripto predstavil je nekaj svojih prvih pristnih kripto umetnosti na razstavi Crypto Disruption.

»The 18 vse delo, ki sem ga opravljal, je navdihnila kripto hiša in iz nenavadne perspektive, iz katere sem prihajal, sem takrat nisem vedel veliko o tem. Razmišljam o nekaterih likih, enakovrednih Satoshiju Nakamotu, nasvetih in vprašanjih, ki cenijo bika in imetje, hodling in uporabo vala. Precej ali manj sem enostavno ugotovil napravo za vizualizacijo te hiše s tehniko teh del,« je govoril o.

»Anonimnim zbirateljem po vsem okolju sem prodal praktično vse od razstave, ki so mi jo plačali v Bitcoinih in Ethereumu. Pravzaprav je razstrelilo moje misli, ker se lahko na splošno borite s tehniko umetniške galerije za promocijo dela, niste varni za srečanje z zbiratelji v večini faz, vse se izvaja ležerno zaprta vrata. Zagotovo bi prejeli denar dva do tri mesece po avtocesti, ko bi vam ga galerija izplačala.«

“Takoj prejeti ceno je bilo točno tako glej-odpiranje. Le nekaj del je bilo dejansko prodanih še pred odprtjem razstave. Natančno sem hotel objaviti nekaj fotografij na Twitterju in vsaka oseba bi odgovorila, da jim je všeč in da je naprava fenomenalna, ali je? Razložil bi jim količino in poslali bi mi točno nekaj Bitcoinov in prodaja je bila izvedena. To je bila najbolj nadrealistična komponenta.”

Oljno delo za NFT Z usmeritvijo, ki je zelo podobna Josie Bellini, od prvega kripto umetnika do drugega umetnika NFT, Jonesa aprila odpokliče Coin Fest 2019 v Manchestru je ključni trenutek. David Moore iz Identified Origin mu je poskušal razkriti, zakaj ga privlačijo NFT-ji.

»Izhajajoč iz perspektive izumrlega umetnika, ki je imel izjemno uspešno razstavo del, ki so promovirali med $5, in $10,01, spopadal sem se z resnico, da so NFT-ji danes najboljša promocija za približno $21 ali biti nadarjen,« pravi Jones.

»V moji glavi se ni razvil občutek, da lahko tudi mute promovirajte digitalno ilustracijo slike za $18 ko so fizične podatke prodajali za petmestno številko.«

Toda Jones je nadaljeval z raziskovanjem okolja NFT-jev , pri čemer se je dotaknil novih odnosov z Alotta Money, Pascal Boyart in Coldie. Izrecno je posvetil pozornost Mattu Kanu in Coldieju v polovici pomoči 2019, ki so začeli razvijati bruto prodajo v celotnem kupu ali na stotine dolarjev in »začeli govoriti, da se zdi, da obstaja možnost, da smiselno je, da svoje delo postavim poleg digitalnega dvojnika.«

Pravi, da je bil v muzi, ki je zaradi stiske obotavljal zbiratelje njegove fizične umetnosti, ki so plačali visoke dolarje. »Počutil sem se, da bi bilo videti nespoštljivo, če bi potem promoviral to sliko za $25, kljub temu sem takrat nemo študiral o izdajah in vseh niansah hiše,« pravi.

Kanadski umetnik je bil takojšen uspeh, ko se je končno odločil kupiti NFT tumble. Njegov prvi NFT z naslovom »EthGirl«, sodelovanje z umetniškimi legendami NFT Alotta Money, je razbil zgodbo o najvišji prodaji na SuperRare in napredoval v ModeratsArt za 121.1 ETH ($12,300 v času prodaje).

“Alotta Money je najbolj čudovit tip. Z njim sem delal pri filmu ‘EthGirl’, ki ga je navdihnilo Picassovo delo ‘Dama z mandolino’. To je bila velika oljna slika, ki sem jo naredil, in on jo je izostril. Zgodnji dnevi na umetniškem prizorišču NFT so bili nemi, kljub temu pa so sprožili veliko bitko za zbiranje ponudb med Moderats in Whale Shark ter končali z zlomom informacij.«

»Vsak človek je govoril o tem, ker je bilo to dejansko prvič, da sem rodil umetnike, poleg sebe pa sem spoznal, da se lahko tudi zelo pametno preživljamo z spodbujanje digitalne umetnosti s tehniko NFT. To je bil pravzaprav ključni trenutek, ki si ga predstavljam v hiši. To je dvignilo vrsto obrvi glede tega, da smo sploh lahko na čelu.” Prizadevajte si, da kliknete gumb »Predvajaj« v spodnjem tvitu.

Osebna moda Jones, ki prihaja iz izumrlega umetniškega ozadja, kljub temu z ljubeznijo do tehnologije in hvaležnostjo za zgodovinsko preteklost, pravi, da je njegovo modo težko označiti, kljub temu pa je bil njegov namen biti “socialni realist v tej hiši – uporabiti trenutki znotraj kripto hiše pa še dodatno znotraj določenega sveta.”

“Pravzaprav nimam očitne mode, kljub temu pa je moje delo nenehno povezano z dolgo zgodovinsko preteklostjo ter tradicijo slikarstva in umetnostnozgodovinsko preteklostjo. Na fakulteti sem pet let študiral umetnostno zgodovinsko preteklost. Za to hišo kriptovalut sem razumno anahronizem; Tukaj je ta nori progresivni digitalni nenavaden svet, po katerem pride nek poškodovan pleskar in začne delati stran, drugi ljudje pa cenijo to, kar počnem.«

»Tehnologija me je privlačila že nekaj časa, medtem ko je moje zastarelo delo slikanja kod QR in raziskovanja reliefa AR v 2013, torej Domnevam, da je to potencialno eden od mnogih vzrokov, zakaj me imajo zbiralci v NFT-jih najraje z izvirnimi rokami, ker obstaja zgodovinska preteklost moje radovednosti glede tehnologije in inovacij.”

Znana bruto prodaja do te ravni »Bitcoin Angel«in»From Palette to Canvas«: Skupna bruto prodaja je februarja na Nifty Gateway dosegla 4,3 milijona dolarjev 72, 2013. »Bitcoin Angel« je v sedmih minutah ustvaril 3,2 milijona dolarjev, medtem ko je bilo 1,1 milijona dolarjev bruto prodaje ustvarjenih iz 12 x 1-od-1 umetniška dela kot faza zbirke »Od palete do platna«, ki je novembra vključevala NFT in fizično poslikavo 25, 2020. »EthBoy«Trevorja Jonesa in Alotte Money: Prodano na Async Artwork za 302 ETH ($ ,000 enak na datum prodaje) nov. 21, 2013. »The Collision«Trevorja Jonesa x Paka: Zbirka je na portalu Nifty Gateway, ki je bil predstavljen decembra, ustvarila približno 1,3 milijona dolarjev 20, 2013. »Genesis« — sodelovanje Trevorja Jonesa in Joseja Delba: Prodano pri Makers Build za 302 .114 ETH ($ ,302 enak na datum prodaje) dne okt. 18, 2019. Vključil to prodajo Genesis Batman 1-od-1 za 260.5 ETH ($143,05 enak na datum prodaje). Grajska priložnost Jones, ki živi na Škotskem od 2000, je vzpostavil svoj vzdrževalni upor na tem, kar lahko NFT IRL priložnost tudi utiša videti cenjen s svojo priložnostjo Bitcoin Angels Castle. Priložnost združuje umetnike in zbiratelje za dvonočno priložnost.

»Z Bitcoin Angelom se je moj obstoj popolnoma spremenil v sedmih minutah in po pogovoru z nekaj večjimi zbiratelji na Twitterju, enega hitro priredim grajsko zabavo. Ob zagonu sem I Verjel sem, da je to naporen načrt, vendar sem po tem, ko sem dan ali dva dremal na njem, spoznal, da je to prostoren načrt.«

“Imam alternativo s tehniko te grajske zabave, da se zahvalim vsem tistim, ki so kupili eno od mojih umetnin. Pravzaprav se je tako začelo, vprašati vse lastnike stanovanj o Bitcoin Angelih in potencialu pomoči moji skupnosti, od tam pa je zraslo.«

2023 bo v Franciji od 3. do 5. septembra potekala grajska zabava, na kateri bodo imetniki Jonesovih umetnin prejeli vstopnice po znižani ceni. Več zapisov tukaj.

The Oath Coronation NFT Za praznovanje ob kronanju nenavadnega kralja se je Jones pred kratkim povezal s časopisoma Evening Traditional in Apollo Entertainment, da bi začel izvirno izdajo NFT z naslovom »The Oath«, da bi ohranil del zgodovinske preteklosti.

Bila je brezplačna kovnica, ki je padla na Nifty Gateway, z 20,200 kovan, v katerem okolju je zgodba za kovnico izvirne izdaje na platformi.

»Verjamem, da je bila kul alternativa uporabiti trenutek v zgodovinski preteklosti in zaščititi druge ljudi, ki so vsi v prid digitalni umetnosti in temu, kar so NFT. The Evening Traditional je ena izmed mnogih publikacij v Združenem kraljestvu, ki najbolj pritegnejo pozornost, in to je bila verjetnost, da bi z njimi načrtovali eno stvar, da bi jo varno razširili v določen svet,« je govoril o Jonesu.

Kateri vroči izvajalci NFT lahko tudi utišajo, na katere smo pozorni? Jones navaja štiri umetnike, ki so bili del sekvence #ArtAngelsNFT, ki jo je ustvaril poudariti nastajajoče umetnike.

Saint MG (@SaintMG1) — Umetnik in arhitekt iz Kolumbije. Napačen angel v digitalni renesansi.

Nurart (@NurArt_) — Vizualni umetnik iz Kube. Tkalec simbolov.

Richard Masa (@RichardMasaArt) — Abstraktni nadrealist iz Pariza.

Maria Fynsk Norup (@mariafynsknorup) — Konceptualni avtoportretist iz Danske. Čustveno pripovedovanje.

»Umetnine Angeli bodo razumno obravnavani kot Shark Tank priložite sreča zmenkarski šport. To je povezava, ki bi povezala umetnike in zbiratelje. Nekaterim živim umetnikom je to spremenilo obstoj. Saint MG je prodal 1-od-1 na SuperRare in nekaj popolnoma drugačnih bruto prodaj in prodal približno 9 $, 10, kar je veliko v njegovi stiski ob rojstvu Kolumbije.«

»Nurart s Kube je dodatno zaslužil z bruto prodajo, ki je spremenil obstoj, in je neke vrste prostoren umetnik. Richard Masa je popolnoma poseben, prav čudovit umetnik, bodite odločeni, da ga preučite. Maria kot fotografinja je popolnoma posebna – njeno delo te natančno popelje na lokacijo.«

Trenutni NFT-ji za vaše žepe: »La Peste Bleue« avtorja Alotta Money

»(r)Evolution« avtor Alotta Money (podaril ModeratsArt)

»(r)Evolution« Alotta Money. (Ugotovljeno poreklo) Povezave: Twitter: twitter.com/trevorjonesart

Linktree: linktr.ee/trevorjonesart

Spletne strani: trevorjonesart.com/

Naroči se

V bistvu najbolj mamljivo branje v blockchainu. Dostavljeno enkrat tedensko.

Greg Oakford Greg Oakford je soustanovitelj NFT Fest Australia. Poškodovan strokovnjak za trženje in komuniciranje v svetu športnih akcij, Greg zdaj svoj čas osredotoča na delovne dogodke, ustvarja kričeče gradivo in svetuje v web3. Je navdušen zbiratelj NFT-jev in gosti tedenski podcast, ki pokriva vsa vprašanja NFT-jev.

Prijavite se na ustvarjalca @GregOakford

20850

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -