20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Vitalik Buterin je od svoje naložbe v Dogecoin v višini 25 tisoč...

Vitalik Buterin je od svoje naložbe v Dogecoin v višini 25 tisoč dolarjev … doslej zaslužil 4,3 milijona dolarjev

Vitalik Buterin je pripovedoval, kako je spremenil $ 25, 00 0 do 4,3 milijona dolarjev v treh letih z vlaganjem v DOGE.

2235 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Vitalik Buterin has made $4.3M from his $25K investment in Dogecoin … so far

V svojem nedavnem nastopu v podcastu Lex Fridman je soustvarjalec Ethereuma Vitalik Buterin razkril, da je s $

zaslužil več kot 4 milijone dolarjev , 00 0 naložb, ki jih je vložil v Dogecoin med 2016.

Toda resnično, vse je dal v dobrodelne namene.

Dogecoin je bil ustvarjen decembra 2013 in si prizadeval izkoristiti priljubljenost takrat priljubljenega doge memeja, ki ga je navdihnil Shiba Inu, pri čemer je Vitalik opisal DOGE med prvimi “zabavnimi kovanci”, ki so jih lansirali v cvetoče kripto premoženjski ekosistem.

Čeprav je bil navdušen nad skupnostjo, ki je nastala okoli DOGE-ja, se je Vitalik v svoji šali šal na račun pomanjkanja teze o naložbah in izjavil:

“Na začetku ljudje tega niso jemali zelo resno Pravkar sem se spomnil, da sem si mislil, kako bom mami razložil, da sem pravkar vložil $ 25, 00 0 v Dogecoin […], saj je edina zanimivost tega kovanca nekje logotip psa. Seveda pa je bila to ena najboljših naložb, kar sem jih kdajkoli izvedel. «

Čeprav je Buterin izjavil, da se je DOGE v naslednjih letih “zelo dobro odrezal”, se je spomnil, da ga je špekulativna blaznost, ki je bila navdušena nad Elonom Muskom, navdušil nad mem-kovancem.

Zanimanje Muska za DOGE se je izkazalo po glasovanju 2019 skupnosti ki je razkril ustanovitelja SpaceX-a kot najbolj zaželenega hipotetičnega direktorja projekta v 2019 – štirih letih potem ko je ustanovitelj Dogecoina projekt opustil.

“Na koncu 2020, Elon Musk je začel govoriti o Dogecoinu, tržna kapitalizacija pa se je pravkar povzpela na $ 50 milijard Večkrat je streljal, “je dejal Buterin.

Pripovedoval je, da je bil v Singapurju zaprt, ko je narasla cena DOGE

% od 0 USD. 008 na 0 USD. 07 v enem samem dnevu, misleč: “O moj bog, moj DOGE je vredno, všeč, veliko! “

” Takoj sem poklical nekaj svojih prijateljev in povedal pustili so vse in se prerivali, jaz pa sem prodal polovico DOGE-ja in dobil 4,3 milijona dolarjev, dobiček namenil družbi GiveDirectory, nekaj ur po tem pa je cena padla s približno 0 dolarjev. 07 na 0 USD. 04. “

Po prodaji polovice svojega DOGE na lokalnem vrhu, Vitalik pravi, da se je počutil kot “neverjeten trgovec” dokler se cena seveda ni vrnila z 0 USD. 04, nato na 0 USD . 07, nato na 0 USD 50. ”

Ob predpostavki, da je Buterin obdržal preostale 50% te zaloge DOGE, bi soustvarjalec Ethereuma trenutno plačal skoraj $ 20 v vrednosti milijona psov.

Kljub temu da je projekt podprl razmeroma zgodaj v njegovem razvoju, je Buterin poudaril, da ni predvideval, da bo Dogecoin zajel glavno domišljijo in se s kapitalizacijo spet pojavil kot vodilno kripto sredstvo:

“DOGE postaja ta velik pojav, kjer je celo veliko ljudi, ki so že slišali za DOGE in niso slišali za Ethereum, nekaj, česar niti jaz nisem napovedal. “

Prejšnji članekCoinbase pravi, da ni sodeloval v zasegu Bitcoin-ove odkupnine DOJ
Naslednji članekAfter losing several discovery disputes against ripple, the SEC warns the Court that if it loses the case it will cause irreparable damage to the SEC related to future enforcement actions in the cryptocurrency space and the Court should consider such consequences before ruling.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments