4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Vitalik Buterin: Najnovejša singapurska kripto uredba ne deluje več – tukaj je razlog

- Advertisement -

Vitalik Buterin. Vir: videoposnetek zaslona, ​​Colossal Amphi Théatre / YouTubeEthereum (ETH) soustanovitelj Vitalik Buterin pravi, da denarna uprava Singapurja uvaja regulativno tehniko za kriptovalute, ki jo imenuje “prefinjeno ravnotežje”. Čeprav ceni eno od regulatorjevih alternativ za zaščito, poleg tega navaja, da MAS grozi, da bo sledil številnim drugim regulatorjem z vsega področja, ki se osredotočajo na kriptovalute kot na “nepoznane in zastrašujoče”.

»Nedvomno sem zadovoljen s količino vloženega truda so bili vpleteni v to in njihova pripravljenost, da poiščejo veliko popolnoma različnih oblik funkcij in podpirajo,« je povedal Buterin domači papir The Strait Instances v intervjuju, ki odgovarja na vprašanje v zvezi s tehniko MAS za kriptozakonodajo. »Njihova pripravljenost, da preverijo, da iznajdejo razliko med uporabo verige blokov in kriptovaluto, je pretresljiva. Po drugi strani pa je to oblika miselnosti, ki jo ima vsak regulator, da mora podpirati tehnologijo in delati stvari bolj nezapletene za posameznike, kljub temu pa kriptovaluto ocenite kot neznano in zastrašujočo,« v koraku s podjetnikom. Buterin je priznal, da bi niz najbolj priljubljenih nagnjenj in škandalov, ki absorbirajo pretreseni svetovni kripto sektor, morda morda spodbudil regulatorji, da uvedejo strožja pravila za industrijo.

»Sestavina v zvezi s kriptosfero je, da gre za pretirano varianco, in če se vam zgodi, da odkrijete izrazito dodatno ali veliko manj ugleda, je zelo enostavno z verjetnostjo pritegniti vse Produce Kwon,« je omenil in se skliceval na izjemno kontroverznega soustanovitelja propadlega ekosistema Terra Luna. Glede regulativne zaščite ločevanja kripto in blokovne verige, ki so jo uveljavile nekatere lokacije po vsem svetu, Buterin meni, da “Dejansko je, da če se zgodi, da ne absorbirate kriptovalute, so verige blokov, ki jih boste absorbirali, resnično lažne in nikogar ne bo brigalo zanje.”

Ob istem času, hitro govori po kolapsu glavnega kripto nadomestnega FTX, je podjetnik poznal željo po uvedbi pravil, ki bodo vzpostavila tista, ki iščejo lisp tehnologijo veriženja blokov za notranje največje dobičke na račun drugih. »Veseli me subtilno ravnovesje, stališča, da sta Singapur in MAS [holding] tam. Nedvomno je točno, da če država ni urejena glede tega, potem lahko brez pomislekov prenehajo biti ujeti kot nepopolni za vse Produce Kwon od nas. In to v bistvu ni stvar, ki bi si jo država želela,« je omenil Buterin. “Toda spet se osredotočam na to, da je nedvomno izvedljivo produktivno kupovati in odkriti veliko prednosti,” je dodal Buterin.

Zaključek septembra se je pridružil podjetnik les za letošnjo uspešnico, povezano s kripto, izvira iz Proof of Stake, kompilacije njegovih zapisov iz prejšnjih 10 let. Naslov je bil izdan kot vsaka fizična in digitalna knjiga septembra. Buterin je predstavil, da bi bil njegov celoten delež prihodkov od knjige morda dodeljen povečanju odprtih javnih dobrin prek Gitcoin Grants.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -