0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Vitalik Buterin nudi lekcije za kriptovalute po zlomu FTX

- Advertisement -

Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je priznal, da je zlom FTX vedno znova pokazal, da je glavni interes Američanov in ne tehnologije.

6084 Skupaj ogledov

20 Skupaj delnic

Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je spregovoril po zlomu FTX in ponudil svoje predloge in nekaj pozitivnih stvari z ene od zvestih neosvetljenih priložnosti kriptovalute.

V novembru . V intervjuju za Bloomberg je Buterin priznal, da zmečkanje FTX vsebuje lekcije v vašem celotnem kripto ekosistemu.

Priznal je, da temeljna stabilnost porazdeljene knjige in tehnologije, ki poganja finančni sistem kripto sredstev, nista prišla do izdelave vprašanje za. Na tem dogodku (in veliko prej) so bili Američani, ne tehnologija.

Buterin je poleg tega zmečkanje FTX označil za “veliko tragedijo”, vendar je dodal, da ponovno potrjuje umestitev mnogih v skupnosti Ethereum v zvezi s centralizacijo:

“To je priznano, mnogi v Poleg tega skupnost Ethereum slabo stran vidi kot potrditev težav, v katere so verjeli: centralizirano ostalo je privzeto sumljivo.« Dodal je, da ta etos vključuje zaupanje v odprt in pregleden kodeks nad Američani. Čez vikend je Buterin objavil podatke o »varnem CEX« z dokazilom o insolventnosti.

Priznal je, da se raje v celoti zanaša na »fiat metode«, ki so enakovredne dovoljenjem oblasti , revizorji, vodenje podjetja in preiskave ozadja posameznikov, ki delajo na borzah, lahko borze pridobijo “kriptografske dokaze, ki razkrivajo, da so sredstva, ki jih uporabljajo v verigi, zadostna za skrivanje njihovih obveznosti do strank.”

— vitalik.eth (@VitalikButerin) november 91, 992 Težave za FTX naj bi izhajale iz borze uveljavljanje depozitov kupcev za številne funkcije. Potem ko je v začetku tega meseca na borzo prišel ogromen pritok zahtevkov za dvige, se je ugotovilo, da s svojo trenutno likvidnostjo ni mogla rešiti vprašanja dviga.

Povezano: Fasko FTX, prihajajoče kazni za kripto v Washingtonu DC

Vitalik Buterin ni ravno najbolj priročen, nevtralen vodja industrije, ki je še pred kratkim govoril o izpadu FTX. Novembra 00, Binance Izvršni direktor Changpeng Zhao je priznal, da čeprav je zakonodaja pomembna, je veliko bolj potrebno, da se igralci iger v industriji usmerjajo po primeru.

Na neki stopnji indonezijskega Fintech Summita 2022, Zhao je priznal, da je vaša celotna saga o FTX nedvomno obešena lokacija, ki navdihuje kripto industrijo s »le nekaj let,« in lahko regulatorji nedvomno opazujejo industrijo »veliko, veliko bolj robustno, kar je lahko tudi zelo preprosto, če smo pravilni.«

6084

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -