18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Vitalik Buterin pravi, da težave z ljudmi ne tehnične težave upočasnjujejo uvedbo...

Vitalik Buterin pravi, da težave z ljudmi ne tehnične težave upočasnjujejo uvedbo Ethereum 2.0

Vitalik Buterin Says People Difficulties Not Technical Difficulties Slowed the Ethereum 2.0 Rollout

Soustanovitelj Ethereuma, Vitalik Buterin je pred kratkim razpravljal o težko pričakovanem popolnem prehodu z modela soglasja za dokazovanje dela (PoW) na dokaz o deležu (PoS) kot njegovo zamenjavo. Buterin je na hongkonškem festivalu Startmeup HK 2021 priznal, da prehod traja predolgo, in poudaril, da ni bil tehničnih težav, ampak “povezan z ljudmi.”

Buterin: ‘Če ustvarite ekipo, Pomembno je vedeti, s kom delate

Vitalik Buterin je med Startmeup HK

razpravljal o predvidenem prehodu Ethereum 2.0 Pretekli teden v Hongkongu. Soustanovitelj Ethereuma je podrobno opisal, da je vedel, da spremembe trajajo dolgo, in dejal, da gre predvsem za ljudi, ki odvračajo od izboljšav.

“Ena največjih težav, ki sem jo našel pri naših projekt niso tehnične težave, ampak težave, povezane z ljudmi, «je dejal Buterin v intervjuju za Forkast news. »Ethereum je zdaj v boljšem ekonomskem položaju, a pet let smo potrebovali, da smo prišli do tega, kar smo zdaj. V teh petih letih imamo veliko notranjih konfliktov. Če ustvarjate ekipo, je pomembno vedeti, s kom delate. «

Ko so Buterina vprašali o Ethereumu 2.0, je dejal, da so ga razvijalci poklicali tega imena danes vse manj.

“Pravzaprav ga imenujemo Ethereum 2.0 nekoliko manj, ker želimo poudariti, da to ne pomeni, da bi zavrgli obstoječo platformo Ethereum in ustvarili popolnoma nov. To je veliko bolj naraščajoč nabor sprememb, “je pripomnil programer.

Prilagodljivost in dokaz o vlogi sta pomembna Ethereum Soustanovitelj

Buterin je še dejal, da bi ostrenje in kopičenje močno izboljšalo razširljivost Ethereuma s faktorjem 50 do 100. “Oba se nalagata drug na drugega, tako da bodo Ethereum in stvari na vrhu Ethereuma, potem ko boste imeli naloge in ostrenje, dejansko imeli takšno razširljivost, kot jo pričakujejo velike poslovne aplikacije,” je Buterin povedal za video gostitelj.

Buterin je nato pojasnil, da gradi veliko ljudi, in dejal, da bo prehod na PoS pomemben za naprej. Buterin je poudaril:

Obstaja veliko drugih stvari, ki jih ljudje gradijo v prostoru Ethereum, vendar sposobnost blockchaina da bi obvladal vse transakcije, je težko slediti povpraševanju, ravno zato so vse te stvari, ki jih s prilagodljivostjo in dokazi o deležu delamo na tehnološki strani, tako pomembne.

Med koncem intervjuja se je Buterin pogovor osredotočil na decentralizirano financiranje (defi) in prostor z nezamenljivim žetonom (NFT). Soustanovitelj Ethereuma pričakuje, da se bo ekosistem defi še naprej razvijal, in v prihodnosti vidi nekaj edinstvenih aplikacij.

„Funkcionalnost in programabilnost, ki jo zagotavljata kripto in defi, bi lahko sčasoma zagotovila orodja narediti veliko veliko bolj zanimivih stvari, “je opozoril Buterin.

Kaj menite o izjavah Buterina o težavah z ljudmi in ne o tehničnih težavah v zvezi z nadgradnjo Ethereum 2.0? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

Data Shows BSC Dapps Lost $167 Million Last Month From Flash Loan Attacks

Oznake v tej zgodbi

Buterin, konsenz, ETH 2.0, eter, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum 2.0, soustanovitelj Ethereuma, ljudje, PoS, PoW, dokaz o delu, dokaz -of-Stake, skupni zneski, prilagodljivost, skaliranje, ostrenje, tehnično, nadgradnja, Vitalik, Vitalik Buterin

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments