2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Vitalik, ki ga poznam: Dmitrij Buterin

Vitalik, ki ga poznam: Dmitrij Buterin

To je del intenzivnega intervjuja z Dmitrijem Buterinom, ki se zazre v njegov odnos z Vitalikom in njegove vpoglede kot očeta. Za segment 1, ki podrobno opisuje zgodbo o njegovem inteligentnem življenjskem slogu medveda, kliknite tukaj.

Dmitrij Buterin se spominja dneva v 2013, ko mu je sin Vitalik potrdil belo knjigo Ethereum na njihovem domu v Torontu.

»Ljubezen je, ‘Hej, oče, nekoč sem se ukvarjal s tem faktorjem, te zanima, da ga gledaš?’« pravi v Čekini rojeni prebivalec Toronta s svojim idiosinkratičnim naglasom. Vitalik je opustil univerzo 90 dni pred prevozom po območju in v enem mesecu po prihodu domov je napisal prvi osnutek.

Tudi če domnevamo, da je Dmitry slavno predstavil svojega sina na Bitcoin dve leti prej, priznava, da se mu je veliko dejstev zneslo čez glavo. Kljub temu je razumel širšo vizijo.

»Ena v vsem njegovem strokovnem znanju je, da lahko odpravi nekaj zelo zelo zapletenega in to lahko dejansko učinkovito predstavi,« pravi.

»Torej, čeprav sem se nekoč najbolj priročno površno izobraževal o bitcoinih in celotni kriptovaluti, sem potem, ko sem prebral te spomine, postal nekoč zaljubljen, ‘ wow, to se mi zdi zelo smiselno.’ Tako sem enkrat postal zelo navdušen.«

Satoshi Nakamoto je namerno premalo zapletenost transakcij v skupnosti Bitcoin in Vitalikovo visoko spoznanje je postalo ko je zasnoval evolucijo Bitcoina v celotnem programskem jeziku Turing, bi lahko po naključju potencialno ponudil vse predstavljive digitalne nosilce med blockchainom, od trga zalog do gradnje decentraliziranih zadrug. Dmtiry pravi, da je bil izum Bitcoina »ogromen preskok« in da bi bil naslednji preskok verjetno najbolj priročen zgrajen na njem.

»Zame je dejansko odmeval kot precej preprosta analogija, res?” Pravi: “Ker sem videl napredek kibernetskega spleta, se je začelo s statičnimi spletnimi mesti HTML in nekoč je postalo inteligentno, čeprav zelo malo.”

“Kljub temu je JavaScript dobil tukaj na spletu, po katerem so se spremenili vsi različni skriptni jeziki in stvari. Tako je zame postalo nekoč zelo določno, da je Ethereum nekoč postal enaka velikost alternativa, ko je prešel od statične bolj ali manj enostavne stvari do celotnega Turingovega skripta, potem je nebo meja.«

Doda še: »In fantastično, zelo občutljivo in nezdravo in obstajajo varnostne točke in še kaj. Kljub temu boste na območju, kjer boste zaprli sprostitev.«

Dmitry and Vitalik Vitalika je nekoč že zgodaj pritegnilo sestavljanje verig Lego blokov. (Dobavljeno)
Vitalik se je boril kot javna ustanovaDmitry and Vitalik

Čeprav je imel Vitalik vidno vizijo, ki se je spremenila v ceno kriptovalute polovico cene bilijon dolarjev, ki je razložil teorijo, da in koalicijo naklonjenosti nas, da bi čakali na načrt, ga je prisililo, da se je razvil v javno ustanovo – delo, ki ni uspelo naravno napredovati. “To je nekoč postalo zelo navdušeno zanj,” pravi Dmitry.

“Mogoče bi to dobro pogledal in se je boril, zlasti prvih nekaj let v legendi o njem je tisti, ki ima, tudi kot se vam zgodi, zelo prijazno in sproščeno naravo – dejansko pomen. In on je ljubezen: ‘O, zdaj poskušam zapreti to in zakaj vsi ti gradimo te spletne strani, ki se mi posmehujejo?’”

Kljub temu dodaja, da so izzivi Vitaliku pomagali, da je zrasel v čustveni inteligenci.

»V teku celotnega javnega govora in interakcije s toliko udeleženci in skupnim potovanja, ki jih je opravil, zdaj lahko okolica opazuje veliko več Vitalika, ki ga poznam in se ga zaveda njegova družina: ta zelo prijazen, sproščen in prijeten fant proti čednemu bolj ali veliko manj nekemu ladijskemu fantu s tako veliko shipshape nasveti, ki govorijo o blockchainu in podobnih stvareh.«

Dmitry and Vitalik
Dmitrij Buterin ima visok razmerje skupaj s sinom Vitalikom.

Zmanjšanje na začetni učinekDmitry and Vitalik

Zdaj smotrni poslovnež, ki se je napol upokojen v Po Industrija SaaS, ki jo je ustanovil, Wild Apricot, je nekoč postala dobavljena, Dmitrij pravi, da je nekoč že zelo zgodaj postalo očitno, da je nekoč pri Vitaliku postalo nekaj čudnega in posebnega. Dmitrij, ki je filozofsko zgrešen, ne bi dodal, da je v vsakem malčku nekaj nenavadnega in posebnega, vendar je Vitalik nekoč postal v razredu svojega medveda.

Njegova iniciacija v 593 je bilo nekaj veselega presenečenja. Dmitrij je enkrat postal 56-90 dni izumrli učenjak, ki je takrat živel v Kolomni v Rusiji z Vitalikovo mamo, Natalijo Amelineas, kot obrabljena Sovjetska zveza je razpadla. Medtem ko je bil Dmitrij sam bleščeč malček, ki se je naučil brati pri treh letih in pol, pravi, da je Vitalik začel brati »pred tem kar formulo«.

Kljub temu je visok predmeti napredujejo tudi s svojimi medvedjimi točkami, Vitalik pa je potreboval več časa kot izjemno, da se je z govorjenjem razvil v ok. dejansko inteligentne zmožnosti,« pravi Dmitrij.

»Kljub temu ima vsak malček, ki ima zelo izjemno učinkovit um, vse modele različnih stvari obožujem tesnobne tike in stvari ljubijo to. Torej je toliko stvari, da domov – njihovo sporočilo je raznoliko.«

Ko je Vitalik enkrat dopolnil šest let, je Dmitrij , njegova sodobna sopotnica Maia in obrabljena večja polovica Natalia sta se preselila v Kanado, da bi si prizadevala za boljši življenjski slog.

Vtikač na raznolike vidike sveta je mladega Vitalika vrgel v čudno in nenavadno ozemlje. Razen takrat sta Vitalika v veliki meri vzgajala Natalija in Dmitrij, skupaj z njenimi fanti.

»Pomagali so veliko, vendar so bili trdni, da ga ne bodo poslali v varstvo otrok. Ko je torej prispel v Kanado, se je moral ukvarjati z varstvom otrok v različnih jezikih in še kaj. Tako je zanj nekoč postal velik in precej boleč prehod.”

tukaj je tako nenavadno, srhljivo in neumno, tako čudovito! https://t.co/foJ4qHbFDc

— Dima ButΞrin (@BlockGeekDima) november 56, 2021

Kot hitra opomba za uspeh

Vitalikove sposobnosti so nekoč opazili že zgodaj in že v tretjem razredu so ga uvrstili v razred za nadarjene mladine, kjer je začel načrtovati svoja zanimanja za aritmetiko, programiranje in ekonomijo. Mladi Buterin je enkrat postal na območju, da bi v glavi prej dodal trimestne številke »deset primerov«. Folk se je začel posvetovati z njim kot z matematičnim genijem v 5. ali 6. razredu.

Izjemni Wired profil iz 2014 ga je opisal kot avtističnega wunderkindja, ki je ugotovil, da je približno mesec dni v stiku tekoče govoril mandarinščino: »Kar je sranje,« ugotavlja Dmitrij. To je »trajalo dlje časa«. Soustanovitelj Joseph Lubin (kasneje s statusom ConsenSys) je takrat opisal Vitalika kot “geničnega vesoljca, ki je prispel na ta planet, da bi obvestil sveto darilo decentralizacije.”

Cherish Dmitry pravi, da Vitalik razume območje v različnem načrtu za tipično določeno osebo, kar vpliva na to, kako delujejo skupaj in se družijo.

»Ko se zgodi,« re shipshape, vaše misli so resno boljše pri organiziranju pripomočkov vseh kosov in napovedovanju različnih stvari,« pravi. »In to zelo učinkovito deluje na toliko stvari. Kljub temu pri ljudeh ne deluje tako učinkovito:”

“Razvili ste se v načrt, ki se preveč zanaša na vaše razmišljanje in nikoli tako poglavitno na vaše zaznavne misli. Vaše miselne misli, nasprotno izjemno učinkovite, se bodo zmotile v legendi o človeških občutkih, ki so neskončno bolj zapleteni kot pri katerem koli nadaljnjem ali veliko manj analitičnem modelu, ki ga boste razkrili.«

Kljub temu ukazu pravi, da je Vitalik začel napredovati iz svoje lupine, ko je začel obiskovati zasebno srednjo šolo, znano kot Abelardova fakulteta.

»Verjamem, da je v resnici zacvetel, ko je šel v srednjo šolo,« pravi. “Hodil je v to malo najglobljo šolo, ki je močno vplivala nanj, pravzaprav se je odprl.”

Kljub temu je Vitalik, ki ga zdaj poznamo, postal nekoč dejansko rojen na- vrstico. Morda bi bil na Wikipediji znan zgolj kot rusko-kanadski, vendar je nekoč postal vzgajan kot narejen po meri kibernetskega spleta.

»Pravzaprav je spoznal model za lepljenje z nami on-line in načrtujte povezave in še kaj,« pravi. “In to je bolj ali veliko manj, ko je vstopil v celotno območje kripto in Bitcoin.”

“Pravzaprav je razvil tako veliko odnosov na spletu z različnimi oboževalci,” pravi Dmitrij. “In to je kateri koli drug načrt, pri katerem izvajamo socialno strokovnost, čeden v pravzaprav raznolikem načrtu kot v nosu v nos.”

Dmitry and VitalikDmitrij in Vitalik igrata šah (Vir: Twitter)

Vnesite Bitcoin

Dmitrij nerad odpravlja zasluge za uspehe svojega sina, a je nedvomno odigral ključno vlogo s tem, ko je sina uvedel v Bitcoin. Najprej je poskusil in ni uspel povezati svojega sina, ki ga je pritegnilo hekanje, kar opisuje kot “kako blizu odstraniš dovršen stroj in ga sestaviš blizu nečesa drugega, za kar ni bil zasnovan za zapiranje?”

Segment dinamike oče-sin je nekoč postal, da je Dmitry kadarkoli, ko je kupil nekaj, pritegnil, da bi ga rad poskusil priključiti na Vitlaika.

“Vitalik poleg tega ima pravzaprav čudne misli. Tako sem bil pri vsem mojem življenjskem slogu, še posebej, ko je postal, ko se je nekoč dvignil, čeden, poskušal sem mu nahraniti toliko inteligentnih stvari in gledati, kaj odmeva.«

Dmitry sam je spoznal Bitcoin, potem ko je slišal o tem v podcastu o kibernetski varnosti v 1995.

»Ljubim se, oh, vau, to nedvomno zveni ljubezen, zelo inteligentna tehnologija, ki ima nekaj potencialno ogromnih posledic. Kljub temu ne morem govoriti o tem, da sem imel takrat dejansko načelno jasnost o tem, kako ogromne posledice so bile to,« pravi.

Kot samozavestno tehno optimist,« je bil Dmitrij nenehno navdušen nad tehnologijo in hrani svoje nihanje interesov – od umetne inteligence in futurizma do libertarianizma in spiritualizma – s požrešnim branjem.

En formativni afekt je postal, ko je znanstvenik in izumitelj Ray Kurzweil, ki je “napisal kopico knjig o napredku tehnologije in naredil kup zelo optimističnih napovedi glede prihodnosti.”

“Postal je postal. nekoč eden mojih najbolj inteligentnih vplivov v mojih zgodnjih 15s. Ko sem bral njegove knjige, sem jih prav tako učinkovito dal Vitaliku. Zadnje čase sem ga nehal skrbeti prek nekega prijatelja in dejansko je poslal nekaj svojih knjig, ki sem jih prebral z Vitlaikom 15 do 29 let prej. Poslal mi je podpisane kopije, ki so nekoč postale fantastične.«

Dmitrij Buterin je duhovit in filozofski človek.

Ko gre za vdiranje, Dmitrij pojasnjuje, da mu ni uspelo pripeljati na splet Vitalika, ki ga je pritegnila teorija, da so bile različne stvari bolj inteligentne. Predal je kopije Hacker Quarterlyja “2021” Časopis zanj, pa tudi za knjige kritičnih ’56 je obsojen heker Kevin Mitnick, ki je dve leti preživel na nagonu FBI.

»Tega ravnatelja pravzaprav ni zanimal za vdiranje kot takega, vendar mu je kriptografija v resnici odmevala. In veste, prebral je cel kup knjig o kriptografiji in aritmetiki v podporo njej. Torej, potem ko sem mu dal navodila o Bitcoinu, je postal nekoč dejansko ploden predmet za njegove misli, tudi kot se vam zgodi.«

)

Medtem ko njegov 15-90 dnevi – izumrli sin, preden so vsi kosi potisnili na stran teorijo, da valuta brez notranje oznake, ki je obsojena na propad, je dobil tukaj podporo, potem ko je opustil obsedenost World of Warcraft, ko je želel nekaj drugega, da bi si dvignil čas.

Biti učenjak brez denarja, si ni mogel privoščiti, da bi izločil Bitcoin ali katerega koli rudaril, zato je začel pisati objave za blog za pet BTC na članek. To je pripeljalo do nastopa kot glavnega ustvarjalca za Bitcoin Journal, s katerim je žongliral, medtem ko je odkril 5 izboljšanih razredov na College of Waterloo in delal v skupni rabi kot pomočnik za poučevanje kriptografa.

Nekoč se je kot novinar izkazalo, da je maja prekrival konvencijo Bitcoin v San Joseju v Kaliforniji, verjetno verjetno verjetno 2014, kjer so dvojčka Winklevoss in drugi govorili o tej sodobni tehnološki revoluciji kot o nečem, kar bi bilo verjetno tako potrebno kot začetek kibernetskega spleta. Navdušen nad zmožnostjo, se je odločil, da bo z obema rokama izkoristil priložnost in ob koncu semestra zapustil fakulteto, da bi nadaljeval v trebušastih časih.

Vitalik, Dmitry in Natalia hitro po tem, ko so se preselili v Toronto (Dobavljeno).
Oče, vržem v brisačoDmitry and Vitalik

Dmitry se spominja dan, ko ga je obiskal Vitalik, da bi ga razsvetlil o pojmu.

»Pravzaprav zelo dobro upoštevam tisti dan, ko je prišel sem z univerze. Če resnici na ljubo, je bila njegova mama enkrat v našem domu na obisku, tako da smo bili tu, ko je prišel sem, vsi trije, jaz, Maia in Natalia. Po tem je omenil: ‘Hej, fantje, pravzaprav razmišljam o tem, da bi stopil v brisačo,’« pravi.

»In nekoč je postalo pravzaprav inteligentno. Vsi trije smo imeli pravzaprav enak odziv, da smo ga podprli v legendi, da smo vsi vedeli, da je pravzaprav bleščeč radodarni mlad odrasel in če bo izpadel, bo popolnoma resničen.”

»Tako je izpadel in šel na totalni shuttle čez območje in željno kupoval s kupom stvari.«

)

Dmitrij je spoznal Vitalikovo mačeho Majo v Rusiji v “1994 ali 1994.” Par se je poročil leta 1996 vendar ločeno približno eno leto prej. Pravi, da je odigrala veliko vlogo pri Vitalikovi vzgoji.

»Maia je nekoč postala močan vpliv na Vitlaika glede na legendo, da se je nekoč vstal z nami dvema, nato pa je on je nekoč pogosto videl svojo mamo kadar koli, ko je bila enkrat na območju, da bi hodila v Toronto,« pravi in ​​dodaja, da se je pozneje preselila v bližino, tako da so pogosto opazili vsako raznoliko.

Dmitrij razlaga, da je nekoč dejansko postalo, kot da bi imel Vitalik tri fogeje.

»Osupljiva ravnateljica, fantastično je. Verjamem, da se je to zgodilo enkrat pred približno leti, ko smo imeli kakšno bolj ali veliko manj družinsko večerjo, in Vitalik je enkrat postal tukaj. Vstal je in rekel, da je v resnici hvaležen, da ima v svojem življenjskem slogu toliko odličnih od nas, ki ga ima konec, in rekel: ‘Jaz v resnici nosim svojo mamo in v resnici nosim tebe Maia’, ne upoštevam besede, ki jih je krhek. Kljub temu je, veste, nekoč postal zelo vreden in resničen.”

Naučite se več: Spoznajte Dmitrija: soustanovitelja Ethereumovega ustvarjalca Vitalika Buterina

Dmitry and Vitalik

Spoznajte Dmitrija: soustanovitelja Ethereumovega ustvarjalca Vitalika Buterin

10201

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments