15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Vitalik trdi, da je dokazovanje delnic "rešitev" za okoljske težave Ethereuma

Vitalik trdi, da je dokazovanje delnic “rešitev” za okoljske težave Ethereuma

Vlog za prehod verige je velik, saj tisti, ki ne tvegajo, da bodo “zaostali”.

2618 Skupno ogledov

10 Skupaj delnice

Vitalik argues that proof-of-stake is a 'solution' to Ethereum’s environmental woes

Na včerajšnji konferenci je soustanovitelj Ethereuma in neuradni vodja Vitalik Buterin trdil, da je prihajajoči prehod Ethereuma na mehanizem soglasja o dokazovanju vlog “rešitev” za razvejano porabo energije v blockchainu, ki že od zadnjega spodbuja kritike.

Buterin je v intervjuju na virtualni konferenci StartmeupHK, ki jo gosti iz Hongkonga, dejal, da čeprav je dokaz o vložku “še vedno v povojih in manj preizkušen v bitkah” kot trenutno dokazilo Ethereuma -delovni model, lahko na koncu zmanjša porabo energije v verigi za več kot 10, 000 x.

Komentarji prihajajo sredi obdobja neizogibnih kritik tehnologije veriženja blokov zaradi njenega ekološkega vpliva – tudi s strani nekaterih nekdanjih zagovornikov. Ustanovitelj Tesle Elon Musk se je pred kratkim lotil približevanja avtomobilske družbe, ki sprejema plačila z bitcoini, in dejal, da ne more spodbujati uporabe fosilnih goriv z rudarjenjem Bitcoinov. V drugih temah je tudi pozval Dogecoin, da poveča svojo učinkovitost v več ključnih meritvah.

Buterin se je neposredno odzval na te komentarje o razširljivosti v objavi v spletnem dnevniku na svoji spletni strani in razložil težave s poskusom merjenja s preprostim prilagajanjem parametrov okoli velikosti bloka.

omejitve razširljivosti verige blokov (ali, zakaj ne morete “samo povečati velikost bloka za 1200 x “): https: //t.co/y 08 T3TMr2U

– vitalik.eth (@VitalikButerin) maj 23, 2021

V začetku meseca je Buterin tudi trdil, da nadaljnja uporaba dokazil o delu Bitcoin pomeni, da veriga, ki je trenutno največja na svetu, bo sčasoma “zaostala”, saj uporabniki vedno bolj zahtevajo bolj energetsko učinkovite in okolju prijazne možnosti – pojav, za katerega pravi, da “omogoča”, da Ethereum sčasoma zasenči Bitcoin in največje digitalno sredstvo.

Na koncu se zdi, da se Buterin strinja s kritiki glede potrebe, da verige blokov sprejmejo nove, učinkovitejše modele – še posebej, ker veriga narašča in postaja široko odvisna od računskih omrežje.

“Ta stvar, ki jo gradimo, ni več samo igra. Je pomemben del nove dobe . “

Prejšnji članekMedvedji signali rastejo, ko cena Bitcoina pade na 35 tisoč dolarjev, trgovci pa ignorirajo padec
Naslednji članekPodjetje Stablecoin zasluži rekordno naložbeno vsoto za kripto obleko

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments