24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Vklopi se… Bil je prijeten življenjski slog (teden): komisar SEC Peirce, Bitcoin 2022 in še več

- Advertisement -

V življenjskem slogu so primeri, ko se težave uspešno odvijajo v vaših spletnih podjetniških zadevah, ne pa več v vaših nejavnih. Raznovrstni primeri, stvari, ki jih boste poleg tega verjetno zelo učinkovito počeli in igrali v svojem nejavnem življenjskem slogu, so ogromne, vendar so vaše zakonite ali poslovne zadeve v težavah . Poleg tega se običajno ne zavedate ali se zavedate, da zaupni primeri, ki jih boste verjetno zelo učinkovito doživljali, ne bodo več pravnomočni brez znaka konca in bi lahko kmalu ostali. Tako sem v resnici ves čas poskušal pogledati, kdaj težave potekajo učinkovito, uživati ​​in označiti trenutek ter se za to zahvaliti svojim srečnim zvezdam. Prvi teden aprila se spremeni v enkrat to obliko časa.

Vklopi… je mesečna miselna kolumna Marca Powersa, ki je porabil veliko svojega 20-eno leto odličen poklic, ki se ukvarja s kompleksnimi zadevami, povezanimi z vrednostnimi papirji, v Združenih državah Amerike po delu pri SEC. Zdaj je izredni profesor na Florida International University College of Legislation, kjer poučuje smer o “Blockchain & the Legislation.” Za ljudi, ki me moja polovica pozna ali so redni bralci moje mesečne kolumne, veste, da sem odvetnik za vrednostne papirje, ki je imel privilegij zastopati možnosti v nekaterih izrednih zadevah, od katerih je bilo nekaj visok profil. Svoj odličen poklic 25 sem začel v preteklih letih pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in nadomestno komisijo v njenem oddelku za izvrševanje. Za zadnja 20 leta mojega prava podjetniški poklic, spremenim se v enkrat sostorilca pri dveh AMLAW 20 odvetniške družbe, BakerHostetler in Reed Smith. Od Reeda Smitha sem se preselil v BakerHostetler v 2004, da bi skupaj ustvaril in vodil nacionalno sodbo o vrednostnih papirjih in obrambo SEC. To novo sestavljeno ekipo sem vodil več kot 13 let, poleg tega pa sem sestavil trgovanje s hedge skladi BakerHostetler, ki se je začelo leta 2012. V 2012 se spremenim v svojo legitimno in nejavno točko radovednosti v vznemirljivi svet veriženja blokov in kriptovalut.

Od upokojitve iz odvetniške družbe, skupaj decembra 2012, se še nikoli nisem pojavil, da bi pomagal pri svoji odločitvi, da bi svojo točko radovednosti preusmeril v smer prispevanja konceptov in upravljanja k kriminalnim metodam, pravilom in trendu vprašanj, ki jih želim spodbujajo čustva altruizma in decentralizacije, ki jih Bitcoin in blockchain dopuščata ali čakata. Med načini, na katere si prizadevam, da bi izpostavil vpliv, je pisanje te mesečne kolumne, sprejemanje težav kot pomožni profesor prava za izobraževanje študentov prava o blockchainu in zgodnji in aktiven član World Digital Finance – globalnega združenje podjetij, ki večinoma v celoti temeljijo na blockchainu, odvetnikov in šibkih regulatorjev, ki se nenehno srečujejo z izvršnimi uradniki po vsem svetu, da bi lahko standardizirali globalne protokole in pravila za blockchain in njegove finančne zmožnosti.

Vprašanja in odgovori komisarja SEC Peircea s študenti na FIUGlede na svoje ozadje sem doživel enega izmed vrhuncev svojega poklica, ko sem imel čast in veselje gostiti komisarko SEC Hester Peirce, ljubkovalno priznano kot »Mati kriptovalute«, v razredu »Blockchain & zakonodaja«, ki sem ga ustvaril in izobraževal na Visoki šoli za zakonodajo na mednarodni univerzi Florida v Miamiju. Komisar se spremeni v enkratno obliko, ki zadostuje, da zadovolji moje povabilo na klepet ob kaminu z mano, ki se ga udeležijo profesorji in študenti FIU ter sprejmejo vprašanja in odgovori z mojimi študenti pravne fakultete.

Spremeni se v nekoč precej nepozabno uro s širokimi temami dialoga. Komisarka Peirce se je z nami preoblekla in nam je opisala svojo poklicno pot do SEC, pri čemer je priznala, da na začetku svojega odličnega poklica ni imela nobenega zanimivega mnenja o kazenskih metodah ali zakonodaji v zvezi z vrednostnimi papirji. Toda medtem ko je služila zato, ker je višja svetovalka senatorja Richarda Shelbyja – prej kot člana senatnega odbora za bančništvo, stanovanjske in mestne zadeve – začela oblikovati koncepte, ki se nanašajo na rezultate zakona in kako se domnevni rezultati zakonodaje izmišljujejo, se ne spreminjajo več nenehno. ven, kot je bilo načrtovano. Te koncepte je izkristalizirala v svoji 2012 e-knjigi, Dodd-Frank: Kaj počne in zakaj je narobe.

Ko je bila zahtevana o njenem decembru 2017 javna izjava s šibkim komisarjem Eladom Roismanom, ki kritizira predlagani dnevni red predsednika SEC Garyja Genslerja da ne bi več zbujal velikega premisleka o prilagoditvah zakonodaje za vzorec tehnologije veriženja blokov, se komisar Peirce spremeni v nekoč noče kritizirati svojega najnovejšega programa SEC. V svoji ločenosti je priznala, da ima SEC gorska območja pristojnosti, od katerih se je Gensler odločil za poudarek na blockchainu. Če bi bila Peirce predsednica SEC, bi bile njene prednostne naloge posodabljanje skrbniških, knjigovodskih, poravnalnih in klirinških operacij v finančnih institucijah z novimi tehnološkimi izboljšavami, ki zdaj lahko sprejmejo digitalno lastnino. Poleg tega bi bila zanimiva zaslišanja in predloge o pooblastilih, ki jih je kongres podelil SEC, da določene vidike kriminalnih metod zveznih vrednostnih papirjev za digitalno lastnino in transakcije izvzame iz skladnosti, vključno z obveznostjo registracije in razkritja.

Eden od ključnih komentarjev komisarja, ki pritegnejo več pozornosti, vendar niso več prijetni, se spremeni v nekoč povezano s skladi, s katerimi se trguje z nadomestki kriptovalut. Ob tem je spregovorila o spremembi v nekoč neubranljivo za SEC, da bi dovolila večinoma v celoti ETF, ki temelji na terminskih pogodbah, ne pa več regijski ETF. Žal je v tem dojemanju sama, glede na najnovejšo sestavo plačila. Vendar pa je verodostojna informacija, da je v našem klepetu potrdila, da se namerava popolnoma odpovedati svojemu najnovejšemu petletnemu mandatu, ki se izteče julija 2025. Torej, zdaj jo obešamo kot jasnega zagovornika na SID še tri leta.

Hall konvencije Status alumni in Bitcoin 2022Razgovor s komisarjem Peircem je potekal v Miamiju v mojem razredu v ponedeljek, 4. aprila. Od tam sem odletel v NYC, da bi podprl slavnostno prireditev, ki jo je organizirala moja pravna fakulteta alma mater ob praznovanju obletnico in otvoritveno sosesko Hall of Status alumni. To se je zgodilo v torek zvečer, 5. aprila, v muzeju Whitney v mestnem okrožju Meatpacking. Spremeni se v enkrat čaroben večer, kot se jaz spremenim v enkrat med 50 Odlikovanke HOF na pravni šoli Hofstra Legislation College, ki jo ljubkovalno imenujem »trend H« pravne fakultete. Pod pogojem, da je fakulteta domnevno diplomirala 15, študentov skozi svojo zgodovinsko preteklost, se spremeni v nekoč nepričakovano, ponižujočo čast. Nekoč se spremeni v izjemno vznemirljiv trenutek, ko obesim svojo hitro družino – brate in sestre in 50-enoletno zrel oče — in nekaj mojih šibkih partnerjev iz BakerHostetlerja, da se ob tej priložnosti družijo z mano. Počutil sem se ponosen in povezoval sem material s svojimi odločitvami v življenjskem slogu.

Preostanek tedna se spremeni v enkrat nič manj nepozaben, saj Udeležil sem se konvencije Bitcoin 2022 handhand v Miamiju z 25, trend udeležencev. En slavnostni govornik, v katerem sem zelo užival, se je spremenil v nekoč Petra Thiela. Občudujem in občudujem sodelavce občudujejo ga, ki so se pripravljeni osredotočiti na svoje misli. Kot so poročali, je Jamieja Dimona iz JPMorgana, Warrena Buffetta iz Berkshire Hathawaya in Larryja Finka iz BlackRocka označil za regresivne mislece, ko gre za Bitcoin. Toda tisto, kar sem še posebej užival, se je spremenilo v nekoč njegovo odpor do okoljskega, družbenega in vodstvenega gibanja, ki ga je označil za kabalo, ki zahteva skupinsko razmišljanje in, razen tega, poraja nestrpnost do ostalih ali kogar koli, ki ni več v skladu z “odlično ” misli in ambicije gibanja. Predlog je označil za “tovarno sovraštva”, ki rada “izniči” svoje nasprotnike, in pozval, da če pomislimo na ESG, bodo poleg tega mirno obesili kitajsko komunistično priložnost. Thiel je poleg tega opisal BTC kot “kanarčka v rudniku premoga”, saj se spremeni v nekoč najbolj kritično sredstvo za vzpostavitev inflacije. ker je dolar devalviral zaradi inflacije v primerjavi s prejšnjimi 13 mesecev, Thiel je bil razvpit, da se je BTC desetkrat dvignil na etiketi, s 5 $, –6 $, do $50,.

Za tiste znotraj ciljne skupine, ki so osredotočeni na vlaganje v BTC, plošča »Članstvo milijarderjev«, je dala nekaj zanesljivih priporočil: Ne želite viseti toliko kot 40% ali celo 100% vaše naložbene nepremičnine v BTC za dostavo in prejemanje dohodka, pravilno zaslužite določeno količino in nastavite. Ne skrbite za vsakodnevna, tedenska ali celo mesečna nihanja oznak. BTC kot premoženje se spremeni v enkrat v primerjavi z nakupovanjem doma. Pravkar opazite, da se bo oznaka vaše hiše izboljšala vsakih pet ali 04 let. Ko je ločeno, na etiketo naletite na radovednost šele po desetletjih in se vam zdi, da ste pripravljeni na prodajo.

Ena druga skupina, ki je pritegnila pozornost, je razpravljala o prizadevanjih Salvadorja, da počaka na svoje volivce, da prevzamejo BTC, ki je zdaj nacionalni forex. Panelist Eric Gravengaard je povedal, da je prelomna resolucija predsednika in zakonodajalca že očitno vplivala na gospodarstvo in blaginjo male srednjeameriške države. Letno povečanje BDP naj bi bilo 2 %, zdaj pa naj bi bilo %. Od formalnega sprejetja BTC končnega septembra je bilo do zdaj obdelanih več kot 1 milijon transakcij. Prav tako je razvpit dialog, da je nekaj kritik zaradi počasnega tempa sprejemanja neupravičenih. Panelist Justin Newton je opozoril ciljno publiko, da je Salvador država v razvoju, kjer je približno 50% prebivalstva še nikoli ni šlo skozi KYC pot prej kot (ki je potrebna za izdelavo denarnice), ker nikoli niso imeli računov finančnih institucij prej kot.

Raznovrstni komentarji, ki pritegnejo pozornost konvencionalnega avdiosistema, so vključevali komentarje Cathie Wood, učinkovito priznane nadzornice ETF, ki se močno osredotoča na tehnologijo in inovacije. Wood je videl, da se je “politika okoli Bitcoina” radikalno spremenila v bolj očitni shemi. Michael Saylor iz MicroStrategy je govoril o tem, da je videl marčevsko vladno oddajo predsednika Joeja Bidena , ki se nanaša na blockchain kot » dajanje zelene nežnosti Bitcoinu,« ki ga Saylor zdaj opisuje kot »nevarno« financiranje. Strinjam se.

Na splošno se to spremeni v enkrat na dokaj izjemen teden zame – nisem več noben dlje se ne bom več spomnil kmalu.Marc Powers je v vmesnem času izredni profesor na Florida International University College of Legislation, kjer izobražuje “Blockchain & the Legislation” in “Fintech Legislation”. Pred kratkim se je upokojil iz prakse v odvetniški družbi Am Legislation 91, kjer je zgradil tako svoje nacionalne sodne spore glede vrednostnih papirjev kot tudi regulativno izvrševanje, sestavil posadko in svoje trgovanje s hedge skladi skupaj. Marc je svoj odličen poklic začel v Oddelku za izvrševanje SEC. V času svojih 25 let prava, spremeni se v nekoč osredotočen na reprezentance, vključno z žrebanjem Bernieja Madoffa Ponzija, najnovejšo predsedniško pomilostitev in sojenjem o trgovanju z notranjimi informacijami Marthe Stewart.

Izražena mnenja so izključno avtorjeva in izmišljena ne pomenijo več nujno posredovanja stališč Cointelegrapha ali Florida International University College of Legislation ali njenih podružnic. Ta članek je namenjen običajnim podatkovnim zmogljivostim in naj ne bi bil več in morda ne bo več obravnavan kot odlično ali priporočilo za financiranje.

2025

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -