9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Vlada Floride svari pred goljufi v zvezi z garancijo za avtomobile, ki zahtevajo kripto sklade

- Advertisement -

Ne glede na metode, s katerimi prevaranti vzpostavijo stik z izvedljivimi žrtvami, je bilten FDACS poudaril pet rdečih zastavic, ki lahko pomagajo volivcem ugotoviti in se izogniti temu, da ste morda pripravljeni oceniti prevare.

1434 Celotni ogledi

Celotne delnice

Floridsko ministrstvo za kmetijstvo in uporabniška podjetja (FDACS) je izdalo opozorilo, v katerem je delilo vpogled v odkrivanje avtomatskih garancij za trženje zlorabe robotskega klica, ki vključuje zahtevo za plačilo izdelkov in podjetij prek obstoječih kartic in kriptovalut.

Pritožbe uporabnikov zaradi nasprotovanja naraščajočim prevaram z robotskimi klici – pri katerih prevaranti uporabljajo vnaprej posnete klice za trženje in prodajajo neprimerne izdelke in podjetja – so vodile Enforcement Bureau, da je podjetja za mobilne telefone razsvetlila, naj se izogibajo prenosu prometa z robotskimi klici .

Ne glede na šibke metode prevarantov za vzpostavitev stika z izvedljivimi žrtvami je bilten FDACS poudaril pet rdečih zastavic, ki prikrivajo prevare.

Pet rdečih zastavic za odkrivanje prevar. Ponudba: fdacs.govPoudarek na samo med plačilom metode, ki jih na splošno predlagajo prevaranti, obvestilo izve:

“Plačilni obrazec : Kadarkoli se od vas zahteva, da plačate s trenutno kartico ali kriptovaluto, je to goljufija.” FDACS je poleg tega, da je pozval prebivalce Floride, naj zborno prenehajo ustvarjati kripto sklade, ponovil, da noben izvršni uradnik ne bo poizvedoval za najgloblje datoteke, kot so številke njihove socialne varnosti ali številke kreditnih kartic, in dodal, da »vrhunski prevaranti bo zahteval različne oblike plačila, in medtem ko pošljete gotovino, očitno ne boste zbrali olajšave.«

Čeprav je glasilo omenilo, da ni mogoče izslediti kripto sredstva hekerjev, je nekaj podjetij, vključno z Velodrome in Curve Finance, učinkovito povrnilo ukradena sredstva – kar je mogoče pripisati nespremenljivi naravi bl ockchain spretnosti.

Povezano: Ameriški zakonodajalci pozivajo Tracea Zuckerberga, naj se spopade z ‘gojiščem’ za kriptovalute: Yarn

5. septembra je ameriški kongresnik Brad Sherman – uspešno identificiran kripto skeptik – priznal hitro rast kripto ekosistema in trdil, da prepoved kriptovalute postale nemogoče več.

Sherman je izjavil, da zaradi političnih donacij in kripto lobiranja splošna prepoved kriptovalut ni več navidezna in dodal, da:

»Nismo ga prepovedali v izvoru, ki ga je mogoče pripisati temu, da nismo razumeli, da se je spremenilo v pomembno, in smo tega zdaj niso prepovedali, ker je v pomoč preveč omembe vrednega denarja in energije.” Večina zakonodajalcev, vključno s Shermanom, se odloči za izvajanje strogih regulativnih politik o kripto.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -