2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Vladni uradnik pravi, da Zimbabve trenutno zbira poglede na kriptovalute

Vladni uradnik pravi, da Zimbabve trenutno zbira poglede na kriptovalute

Uradnik zimbabvejske vlade nedavno potrdila, da uprava države trenutno zbira mnenja o kriptovalutah od dobro obveščenih oseb.

Vladne skrbi

Charles Wekwete, ki je vodja enote za e-upravo, je predlagal, da bo država sprejela uradno stališče o kriptovalutah šele, ko bo postopek posvetovanja končan.

Po Sunday News Wekwete, ki je nagovoril delegate, ki so se udeležili vrha IT, ki je potekal v Viktorijinih slapovih, je komentiral, ko je odgovarjal na poizvedbo udeležencev. Udeleženci so Wekweteja spraševali, ali se je stališče zimbabvejske vlade glede kriptovalut spremenilo.

V svojem odgovoru Wekwete začne s ponavljanjem dolgotrajne skrbi svoje vlade glede kriptovalut in njene bojazni, da bi jih lahko uporabili za olajšati zlobne dejavnosti. Vendar je Wekwete še vedno razkril, da si zimbabvejska vlada že prizadeva za iskanje ustreznega regulativnega okvira za kriptovalute. Poročilo citira Wekweteja, ki pojasnjuje, kako je ta proces potekal:

Zato je vlada vzpostavila mehanizem za poskus zbrati poglede iz različnih sektorjev družbe, da bi na koncu oblikovali politike. Bile so izjave ministra za finance in rezervne banke Zimbabveja in to je tako zapleteno področje. Prej ali slej bo vlada podala izjave, a do tega še nismo prišli, posvetovalni postopek že poteka.

Vlada odprta za ideje akterjev iz zasebnega sektorja

Poleg posvetovalnega postopka, ki je v teku, je Wekwete predlagal, da je njegova vlada še vedno odprta za ideje od zasebnih igralcev, ki trenutno niso vključeni v ta proces.

Medtem poročilo citira tudi Allana Saruchera, predsednika računalniškega združenja Zimbabveja in enega od udeležencev, ki je izrazil svoje pripravljenost organizacije pomagati vladi. Saruchera je predlagal, da dobro obveščeni ljudje iz sektorja IT menijo, da so odgovorni, da “delijo in predstavijo, kaj je mogoče storiti.”

Kaj menite o tej zgodbi? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

CBDC Could Increase Nigeria’s GDP by $29 Billion in 10 Years: President Buhari

CBDC Could Increase Nigeria’s GDP by $29 Billion in 10 Years: President Buhari

CBDC Could Increase Nigeria’s GDP by $29 Billion in 10 Years: President Buhari

CBDC Could Increase Nigeria’s GDP by $29 Billion in 10 Years: President Buhari

CBDC Could Increase Nigeria’s GDP by $29 Billion in 10 Years: President Buhari CBDC Could Increase Nigeria’s GDP by $29 Billion in 10 Years: President Buhari

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1939639591

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments