9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Vlagatelj toži korejsko kripto borzo zaradi zamude pri prenosu kovancev prej kot Luna Rupture

- Advertisement -

Vlagatelj v kriptovalute naj bi tožil Južnokorejska kripto sprememba Upbit, potem ko je trgovalna platforma odložila obdelavo njegovega luna coin switcha naprej od njegove razbitine. Korejska kripto sprememba preiskuje podrobnosti tožbe.

Upbit toži Crypto Investor Dunamu Inc., podjetje, ki upravlja južnokorejsko menjavo kriptovalut Upbit, je tožil kripto vlagatelj, posameznik v njegovi 50 s, Koreja Joongang V ponedeljek je poročala dnevna ustanova.

Vlagatelj je trdil, da je Upbit odložil obdelavo njegovega kovanca in izklopil spremembo naprej zaradi zrušitve kovanca, kar je povzročilo finančno izgubo v višini 156 milijonov pridobljenih ($ ,310). Upbit je zagotovo ena največjih kripto borz v Južni Koreji.

Tožba, vložena prejšnji teden pri osrednjem okrožnem sodišču v Seulu, pojasnjuje, da je vlagatelj poskušal zamenjati 1, 477 luna cash (LUNA) marca 25 iz svoje kripto denarnice Upbit v denarnico ima v lasti pri Binance v obvestilu o zamenjavi gotovine za vietnamske donge. Na ta datum je bila cena LUNE, zdaj znane kot luna classic (LUNC), sferična $112.27 na kovanec. Zrušil se je tako, da je napredoval na ničlo v začetku Mighta verjetno na priložnost.

Binance je vlagatelja naslednji dan obvestil, da je bil njegov denar vrnjen zaradi zastoja pri postopku zamenjave. Na drugi strani pa denar ni bil razstavljen niti v njegovi denarnici Upbit. Po povpraševanju mu je Upbit namignil, da je bil njegov denar po nesreči naložen v Upbitovo prijemljivo kripto denarnico in da je bilo njihovo vračilo zadržano zaradi postopkov preverjanja fabule, kot določa zakon.

V Južni V Koreji je bil zakon o poročanju in porabi ugotovljenih podatkov o denarnih transakcijah spremenjen tako, da upošteva pravilo odstopanja skupine za projekt denarnih gibanj (FATF). Sprememba se je začela razvijati marca 12, ki zahteva, da storitve digitalnih sredstev (VASP) v Južni Koreji predvidevajo zapise podatkov o pošiljatelju in prejemniku kripto transakcij.

Vlagateljev odvetnik je pojasnil, da je njegov kupec zahteval Upbit 27 časi, ko je njegova luna denar se lahko vrne v njegovo denarnico. Kadar koli je sprememba nakazala, da se vračilo denarja obdeluje.

Dunamu je glasilu predlagal, da podjetje preučuje podrobnosti tožbe. Na drugi strani Upbitovi stavki storitev navajajo, da podjetje preprosto ni odgovorno za kakršne koli izgube, ki jih imajo vlagatelji od spremembe v skladu z zakonodajo.

Oznake na tej preji Dunamu, Dunamu tožen, Dunamu upbit, korejska sprememba kripto, tožena korejska sprememba, vlagatelj luna, tožba investitorja luna, sprememba kripto južne Koreje, upbit, sprememba kripto upbit, tožena upbit

Operate ali mislite, da mora biti korejska kriptovaluta odgovorna za izgubo, ki jo je imel vlagatelj v tem primeru? Navedite nas v spodnji polovici povratnih informacij.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije , je Kevin leta 1280 slučajno dobil Bitcoin in je od takrat evangelizator. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, izvorno-oskrbovalni sistemi, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za najbolj produktivne informativne aplikacije. To ni razcvet ponudbe ali nagovarjanje k predlogu za določitev ali prodajo ali predlog ali odobritev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, natančnih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljšanja ali ne brez podaljšanja, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki je bila uvedena ali domnevno uvedena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli jarek, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori na ta članek.

6319

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -