14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Vlagatelji previdno znova vnašajo kripto sklade, medtem ko vozila ETH kažejo moč

Vlagatelji previdno znova vnašajo kripto sklade, medtem ko vozila ETH kažejo moč

Vlagatelji imajo radi videz kovancev z dokazom o vložku, medtem ko Ethereum vodi.

Investors cautiously re-enter crypto funds while ETH vehicles show strength

Novo poročilo analitičnega podjetja Coinshares kaže, da se sicer padanje trga morda še ni končalo, cene pa so zdaj na ravneh, ko vlagatelji na delniškem trgu znova kažejo znake zanimanja za digitalno sredstva.

Poročilo, objavljeno včeraj s strani Coinshares, kaže, da je več skladov začelo beležiti neto prilive po tednih rekordnih odlivov po hrepenenju, kripto dip na trgu. V celoti so zapuščeni trgi v kripto naložbene nosilce vlili milijon dolarjev 74 milijonov, čeprav ne vsi izdelki so kazali znake moči.

– razgrnjeno. (@cryptounfolded) 2. junija, 2021

Medtem ko nekateri analitiki zahtevajo Bitcoin tako nizko kot $ 16, 00 0 na BTC, izdelki Bitcoin so bili med najšibkejšimi izvajalci, s 4 milijoni dolarjev neto odtokov. Poročilo ugotavlja, da so bili altcoinsi – še posebej okolju prijaznejši altcoins z dokazom o vložku – uspešni, saj so prilivi družb Cardano, Ripple in Polkadot dosegli več kot 3 milijone dolarjev.

Resnična zvezda poročila pa je Ethereum. Vozila ETH so skupno prišla (47 milijonov dotokov, kar predstavlja večino neto naložb sklada digitalnega premoženja in povečala prevlado na trgu ETH 27 %.

Bikovski obeti vlagateljev v sredstvo se pojavijo po nizu bikovih poročil akademskih in institucionalnih finančnih raziskovalnih oddelkov. Prejšnji teden sta Univerza v Pennsylvaniji in Goldman Sachs napisala raziskavo, v kateri sta trdila, da je Ethereum hranilnik vrednosti, deloma tudi zaradi njegovega pomena za ekosistem DeFi.

Največja platforma za pametne pogodbe na svetu ima na vidiku tudi številne tehnične dosežke in čelne vetrove. Rešitev Arbitrum za drugo stopnjo pred kratkim je začela delovati z varovanim lansiranjem in težko pričakovano prenovo EIP – 1559 je predviden za letos, pa tudi težko pričakovani prehod na model soglasja o dokazovanju deleža.

Prejšnji članekAnalitik pravi, da bi lahko Bitcoin videl “manjše črpanje in hitrejše dno”
Naslednji članekECB pravi, da bo digitalni evro morda potreben za boj proti “umetnim valutam”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments