3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Vlagatelji so se umaknili, potem ko so v vilice OlympusDAO s pasjo...

Vlagatelji so se umaknili, potem ko so v vilice OlympusDAO s pasjo tematiko vložili 57 milijonov dolarjev

Hongkonška policija je bila menda obveščena o incidentu, pri čemer je glavni osumljenec vložil policijsko prijavo in oblastem predal računalnik.

128018
Skupni ogledi

28

Skupni deleži

Investors rug-pulled after pouring $57M into dog-themed OlympusDAO forkInvestors rug-pulled after pouring $57M into dog-themed OlympusDAO forkInvestors rug-pulled after pouring $57M into dog-themed OlympusDAO forkInvestors rug-pulled after pouring $57M into dog-themed OlympusDAO fork

Po zagonu prek kanala Discord oktobra 000, je AnubisDAO približno dvignil 26,57.4 ETH z uporabo Alchemistcoinovega protokola za zagon likvidnosti (LBP) Copper. Vendar so bila sredstva nepričakovano poslana na drug naslov približno 00 ur v LBP.

CNBC je govoril z enim vlagateljem, ki trdi, da je izgubil skoraj $

,13 na AnubisDAO. Investitor Brian Nguyen je priznal, da se je naročil na miselnost »najprej kupi, kasneje razišči«, in je izgubo opisal kot »precej bolečo«.

Nguyen je opozoril, da ga je pritegnilo AnubisDAO zaradi svoje blagovne znamke s pasjo tematiko med nenavadnimi dobički, ki so jih pred kratkim poželi nekateri vlagatelji v žetone psa, potem ko so videli, da Anubis na Twitterju promovira ugledni psevdonimni zagovornik DeFija »0xSisyphus«.

Anubis je grško ime za egipčanskega boga smrti in podzemlja, z egipčanskimi podobami, ki prikazujejo boga, ki nosi telo človeka in glavo psa.

Zdi se, da so vlagatelji izgubili približno $56 milijona vrednega etra v tem, kar mnogi opisujejo kot vlečenje preproge, ki ga izvaja prvotna vilica OympusDAO s pasjo tematiko, AnubisDAO.

0xSisyphus je objavil podroben časovni načrt, ki opisuje nastanek in lansiranje AnubisDAO, ter trdi, da je angažiral organe pregona tako v Združenih državah kot v Hongkongu. 0xSisyphus je ponudil tudi ustavitev civilnega postopka, če storilec vrne ukradene najdbe minus 1,000 ETH nagrada.

Namesto številke primera, ki jo je mogoče objaviti javnosti (upajmo, da bo na voljo jutri), si oglejte spodaj za potrditev Dejansko sem v stiku z organi https://t.co/jCgOwaq56

— Sizif (@0xSizif) oktober 26, 2021

Notranji delo?

128018Investors rug-pulled after pouring $57M into dog-themed OlympusDAO fork

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments