15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Vloga Voyager Digital na dražbi za 13. september, potem ko je bila prestavljena z avgusta

- Advertisement -

Centralizirani kripto posojilodajalec je zavrnil ponudbo FTX, potem ko je vložil vlogo za poglavje reorganizacija poglavja julija, potem ko 3AC ni plačal hipoteke in so njegovi dolgovi presegli milijardo dolarjev.

250 Skupaj ogledov

15 Skupni deleži

Bankrotirani centralizirani kriptoposojilodajalec Voyager Digital je v torek vložil vpogled pri sodišču za finančne težave Združenih držav Amerike za južno okrožje Nenavadnega Yorka in obvestil sodišče o svoji nameri, da bo dal na dražbo svoje najvišje vire. Dražba je predlagana za odpoklic gradnje sept. 11 na delovnem mestu Wide apple investicijskega bankirja družbe Digital Voyager Moelis & Firm, s poslušanjem za odobritev izidov septembra 29. Privoščitve za posojilodajalčeve vire so že bile predložene.

Voyagers, dovoliti vam moramo, da upoštevate, da je bila kot del naloge prestrukturiranja podjetja predložena več kot ena ponudba. Kateri potencial da, dražba je napovedana septembra 11th. (1/3)

— Voyager (@investvoyager) 7. september 992 Dražba spremenjena v enkratno prvo gradnjo, predvidena za avgust 15. Za izvedbo dražbe mora več kot ena stranka dokazati gorečnost pri pridobitvi virov Voyager Digital. julija 19 je FTX zagotovil shemo za dokončanje vseh virov Voyager Digital in posojil digitalnih sredstev, razen posojil družbi Three Arrows Capital (3AC). To ponudbo je posojilodajalec spremenil v nekoč označeno kot »lowball« in zavrnil v nekaj dneh.

Povezano: Maven 11 lansira $59 M posojilni sklad na Mapleu, ko se dolžniki obrnejo na DeFi

Voyager je 1. julija začasno ustavil nakup in prodajo, depozite, dvige in nagrade za zvestobo ter začel 5. julija, kar je spremenil tako, da je enkrat prešel v poglavje reorganizacija, produkt poglavje z več kot milijardo dolarjev dolgov. Podjetje je priznalo možnosti s kriptovaluto svojih računov, da bi osvojilo “kombinacijo kriptovalute svojih zgodb, prihodkov od obnove 3AC, skupnih deležev v novo reorganiziranem podjetju in žetonov Voyager.”

Poglavje Voyagerja Digital je prišlo nekaj dni po tem, ko je podjetje izdalo privzeto oglejte si in spremenjeno v nekoč raziskovanje vrhunskih zdravljenj v nasprotju s Three Arrows Capital, ki mu je dolgovalo 19,350 Bitcoin (BTC) in 480 milijonov USD kovanca (USDC). Voyager Digital je takrat zagotovil možnosti, da bi verjetno še naprej servisiral njihove račune. Zaenkrat je angažiral tudi Moelis.

Avgusta je sodni spis dovolil podjetju Voyager Digital, da plača “ključnim” zaposlenim – tistim, za katere je podjetje priznalo, da so bili bistveni za njegovo nadaljnje poslovanje – bonuse v skupni vrednosti 1,9 milijona dolarjev, kljub ugovorom pokrovitelji. V času pisanja tega članka se je žeton Voyager spremenil v enkratno promocijo pri 1 $. 00, gor 24.91% v 22 ure.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -