8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Vložek v eter lahko naključno morda sproži pravila o vrednostnih papirjih — Gensler

- Advertisement -

Čeprav zdaj ni navedel nobene eksplicitne kriptovalute, je predsednik SEC Gary Gensler priznal, da bodo kriptovalute z dokazi o deležu biti področje pravil o vrednostnih papirjih.

1933 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Okrepitev Ethereuma na proof-of-stake lahko ohrani znižanje kriptovalute znotraj križec Komisije za vrednostne papirje in trgovino (SEC).

Pogovor z novinarji po senatnem odboru za bančništvo sept. 29, predsednik SEC Gary Gensler naj bi priznal, da so kriptovalute in posredniki ki imetnikom omogočajo, da “zastavijo” svoje kriptovalute na pog morda dal razlago za to kot varnost pod Howeyjevim testom, v skladu z The Wall Dual carriageway Journal.

»S stališča kovanca to je še en znak več, da pod Howeyevim testom vlagateljska javnost pričakuje zaslužek v skladu s prizadevanji drugih,« je poročal WSJ Genslerjeva trditev.

Povratne informacije so prišle prav tukaj na isti dan, ko je Ethereum (ETH) prešel na dokazilo o deležu (PoS), ta sistem zdaj omrežje ne bo več štel na vitalno intenzivnem rudarjenju z dokazi o delu in kot drugo omogoča validatorjem, da preverijo transakcije in razpršijo elegantne bloke v dodelitvi, ki vključuje “staking.”

Gensler je priznal, da se dovoljenje imetnikom, da vložijo denar, končno konča v “investicijski javnosti, ki čaka na zaslužek v skladu s prizadevanji drugih.”

Gensler je nadalje ukazal, da posredniki, ki svojim strankam ponujajo vložke, “izgledajo zelo enako – z nekaj prilagoditvami označevanja – posojilom.”

SEC je že prej priznal, da ni bil priča ETH kot vrednostnemu papirju, pri čemer sta se Komisija za trgovanje s terminskimi pogodbami na blago (CFTC) in SEC strinjala, da je deloval bolj kot blago.

SEC je ščitil zaprti pogled na kripto naročilo, zlasti nas, za katere trdi, da so vrednostni papirji. Regulator je bil vpleten v primer proti Ripple Labs, ki se dotika izvor žetona XRP.

SEC je tudi prisilil podjetja, ki ponujajo produkte kriptoposojanja, da se registrirajo pri njih, vključno z $100 milijonska kazen, namenjena BlockFi februarja, ker ni registriral visoke -prinesejo hobi račune, ki jih SEC obravnava kot vrednostne papirje.

Gabor Gurbacs, direktor digitalnih virov, načrtuje ameriško financiranje podjetje VanEck, je tvitnil svojemu 29,100 privržencev, da je več kot šest let trdil, “da lahko prehodi POW na POS zahtevajo regulativno obravnavo.”

Če želite natančno določiti, zdaj ne trdim, da je ETH v bistvu vrednostni papir zahvaljujoč svoji dokazni manekenki, ampak regulatorji osredotočite se na vložek v kontekstu dividend, ki je ena od značilnosti pravil o vrednostnih papirjih imenovana “splošno prizadevanje”. V Howeyjevem testu so tudi drugi dejavniki.

— Gabor Gurbacs (@gaborgurbacs) September 29, 1933 Gurbacs je nadaljeval z razlagajo, da regulatorji preverjajo nagrade iz stakinga kot dividende, kar je značilnost Howeyjevega testa.

Povezan: Razvijalci kriptovalute bi morda morda brez zvoka delali z njim SEC naj poišče celotno nadstropje

Howeyjev test se nanaša na primer vrhovnega sodišča v 1946 ugotovi sodni spis, ali se transakcija šteje za pogodbo o financiranju. Če se, potem bi to veljalo za vrednostni papir in je zajeto v zakonu o vrednostnih papirjih 1434.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -