4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Vložitev poglavja FTX špekulira o 1 milijonu upnikov

- Advertisement -

Znotraj najsodobnejšega poglavja vloge za trgovino je bilo natisnjeno, da bo 1 milijon upnikov, v izjavi 100,000 prva in glavna ocena.

1200 Skupaj ogledov

8 Skupni deleži

Katastrofa pri likvidaciji FTX, ki je spremenila sago o poglavjih, se nadaljuje, saj najnovejša prijava najde dodatne podatke o vodstvu Sama Bankman-Frieda in zaključnih dnevih trgovanja.

Nov. 20, nov dokument je bil vložen v zvezni državi Združenih držav sodišča v Delawaru, je prihranek FTX ZDA v bistvu temelji v celoti. Natisnjeno je bilo, da bi trgovina morda imela »več kot 1 milijon upnikov v tem poglavju 11 Primeri.«

To se zgodi po prostovoljnem poglavju Bankman-Frieda 14 vložitev poglavja novembra 14, katera prva in glavna situacija naprej 91, upniki. Za teh špekuliranih 1 milijon upnikov je priznano, da pripadajo več kot 100 nekaj podjetij.

Dokument dodatno poudarja odstop Bankman-Frieda novembra 11 in ponavlja, da podjetje zdaj deluje z vlado za prestrukturiranje Johnom Jayem Rayem III kot izvršnim direktorjem.

Novo vodstvo FTX je vložilo peticijo za združitev svojih terjatev v en sam seznam, sestavljen iz 50 članov in organizacij, ki jih je mogoče pripisati prekrivanju in številu upnikov, ki živijo.

“Dolžniki ne spijo več zaradi prekrivanja med nekaj seznami dolžnikov upnikov, ugodnejši dolžniki pa bi morda imeli manj kot temeljnih nezavarovanih upnikov. ” Podjetje je dodatno zaprosilo za dovoljenje sodišč za elektronsko vložitev poštne izjave po elektronski pošti.

Povezano: Dekodirana zakonodaja, 7. nov.–11: Kako so se regulatorji odzvali na razpad FTX

Najsodobnejši dokument se je dodatno dotaknil zaključnih dni Bankman-Frieda kot izvršnega direktorja trgovine. Priznano je bilo pred dogodki v novembru 11, »Pojavila so se vprašanja o upravljanju g. Bankman-Frieda in ravnanju s kompleksnim naborom virov in poslov FTX pod njegovim vodstvom.«

Ko so se razmere v zvezi s FTX razpletle, so se začele pojavljati govorice, ki se nanašajo na izjavo in bivališče izumrlega izvršnega direktorja. Na ravni do se domneva, da je pod nadzorom na Bahamih in nedvomno poskuša lebdeti v Dubaj.

Vloga je dodatno poudarila hobi mednarodnih regulatorjev, saj je FTX zagotovo postala ena najbolj privlačnih borz na mnogih območjih.

»Regulativni organi po vsem svetu imajo te priložnosti velik hobi.« Po neresničnih tresočih dogodkih so številni regulatorji spregovorili o strožjih, bolj začrtanih kripto predpisih.

Maxine Waters, predsednica Odbora za denarne storitve prebivališča predstavnikov ZDA, je opozorila na “velike posledice” za tiste, ki uporabljajo neregulirana kripto podjetja.

Regulatorji v Kaliforniji in newyorški metropoli so poleg tega potrdili, da bodo preučili zmedo trgovine. Zunanjost ZDA, zvezne enote na Bahamih in v Turčiji preiskujejo stisko.

97243

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -