24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Vodilna stran Južne Koreje želi smernice za kazniva dejanja razkritja kriptovalut pripraviti prej: Datoteka

- Advertisement -

Predlagani predlog zakona bi od najvišjih vladnih uradnikov in zakonodajalcev zahteval, da kričijo vse znotraj večine kripto imetij nad $480.

2023 Celotni pogledi

9 Celotne delnice

Predvideva se, da bo prvotni predlog zakona blagovne znamke, ki južnokorejskim zakonodajalcem in vladnim uradnikom s previsokim ratingom nalaga, da kričijo svoja imetja kriptovalut, umaknjen v naslednjih dveh mesecih, je dejal vodja državne vladajoče stranke.

Vklopljeno Morda tudi dodatno 15, korejsko e-novice Yonhap News je poročalo, da je svetovalec za praznovanje rojstnega dne Folks Energy Yun Jae-ample dejal, da je načrtovani datum za uvedbo izvirnih smernic za deklaracijo kripto 2d predviden za december, ni dovolj navodil.

Poleg tega je Yun Jae-ample dejal, da predlog zakona potrebuje nadaljnjo revizijo in zahteva prvotno klavzulo blagovne znamke, da se datum uveljavitve pomakne prej, kot se izglasuje. na.

1/️ Prav zdaj Južnokorejska državna skupščina razpravlja o najpomembnejši spremembi ‘Zakona o pristni javni etiki’. To bi pomenilo, da bi javni uslužbenci, vključno s senatorji, precej tarnali nad svojimi #crypto imetji.

— Tiger Compare Inc. (@Tiger_Research_) Morda bi lahko tudi dodatno 23, 2023 “Glede na prvotno pretirano stopnjo javne strasti, zlasti glede zakonodajalcev, sedaj ni primerno izvajati zakona šest mesecev pozneje po razglasitvi,” je dejal Yun Jae-ample.

Prvotni predlog zakona bo predvidoma prispel v dvorano za glasovanje o Morda bi lahko tudi dodatno 15.

V skladu s sodobnimi smernicami morajo južnokorejski vladni uradniki prijaviti delnice, obveznice, nakit, članstva nadarjenih in raznolike deleže, ki so višji od 1 milijona korejskih pridobitev ($760) kljub temu takšno razkritje na 2d ni potrebno za kriptovalute in digitalne vire.

Prvotni predlog zakona je bil nekoč predlagan po velikem škandalu, ki je intrigantnega vladnega zakonitega Kim Nam-kuka, ki je bil nekoč obtožen likvidacije več kot 4 milijonov dolarjev kripto virov, prej kot je država začela marca uveljavlja svoje “pravilo Plod”.

Vklopljeno Morda bi lahko tudi dodatno 15, Kim se je po polemiki odločila odstopiti od nasprotnega demokratskega praznovanja rojstnega dne.

Na isti dan njegovega odstopa so južnokorejske oblasti izvedle racijo na lokacijah dela dveh lokalnih menjalnic kriptovalut, Upbit in Bithumb, kot del preiskave glede Kimovih domnevnih finančnih zlorab.

Povezano: Korejski zakonodajalci se zberejo proti smernicam za kriptovalute v bi morda še dodatno po grozljivem primeru preklica: Datoteka

Južnokorejski uradniki imajo hitri zakon v zvezi s kriptovalutami in povezanim digitalnim viri zaradi propada ekosistema Enact Kwon’s Terra v letu morda tudi dodatno.

V bistvu je bila najsodobnejša sprememba zakonodajalcev uvedba obsežnega prvotnega predloga zakona, predlaganega aprila, ki bi se morda morda lahko naučil o uvedbi strožjih kazni za kriminal, povezan s kripto povečane denarne kazni in kazni v razponu od tristo petinšestdeset dni do življenjskega sloga v kazenskem kompleksu.

Posebno za Azijo: Ripple, Visa se pridružijo HK pilotu CBDC, Huobi obtožbe, žeton GameFi

%

109101

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -