-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Vodilna tržnica NFT Opensea je presegla 10 milijard dolarjev celotne prodaje

Vodilna tržnica NFT Opensea je presegla 10 milijard dolarjev celotne prodaje

Leading NFT Marketplace Opensea Surpasses $10 Billion in All-Time Sales

Ta konec tedna je ne- tržnica zamenljivih žetonov (NFT) Opensea je presegla $ milijarda v prodaji vseh časov. Statistični podatki kažejo, da 629,629 trgovci so prispevali k $

milijarde prodaje in povprečna prodajna cena od uvedbe trga NFT znaša na NFT.

Opensea Cracks $ Milijarda v celotni prodaji

NFT so postali zelo priljubljeni v 2021 in trend se nadaljuje proti koncu leta . Pred kratkim je Bitcoin.com News pokrival industrijo NFT in podatke o tržnih akcijah, ki jih je zbral nonfungible.com. Poročilo je pokazalo, da je tretje četrtletje 2021 podrlo rekorde, ki so presegli meritve NFT, zabeležene v prvem četrtletju in Q2. Zdaj je vodilni trg NFT Opensea dosegel rekordni mejnik, ki je presegel $ milijard v celotni prodaji NFT.

Opensea je največji trg NFT v smislu poravnave vseh časov in drugi največji NFT projekt je Axie Infinity. Axie Infinity je skupaj dosegla 2.90 milijarde dolarjev -časne prodaje in pred kratkim zagnali NFT tržnico. Prodaja Axie Infinity je 10.90 % celotne prodaje Opensea in Igra NFT, zgrajena na Ethereumu, je videla 1,,704 trgovci.

Opensea’s $ milijarda v prodaji sledi podjetju 10 milijonske dokapitalizacije konec julija. Podjetje tveganega kapitala Andreessen Horowitz je vodilo krog serije B, sodelovali pa so tudi vlagatelji, kot so Kevin Durant, Ashton Kutcher in Tobi Lutke. Zvišanje kapitala je Opensea tudi pognalo v kategorijo podjetij samorogov.

Po financiranju pa je vodstvo Opensea odpustilo zaposlenega, potem ko je kriptoskupnost zaposlenega obtožila trgovanja z notranjimi informacijami. Štiri dni pozneje je tržnica Opensea predstavila svojo aplikacijo za pametne telefone, tako da lahko uporabniki dostopajo do trga NFT s svojimi mobilnimi telefoni.

Opensea na osnovi poligonov Poveča se akcija – najboljši trgovci zbirajo umetniške bloke, BAYC

Poleg podpore za omrežje Ethereum Opensea trg NFT izkorišča tudi poligon. Mesečni obseg Opensea na Ethereumu se od avgusta iz meseca v mesec zmanjšuje. Medtem ko je bil avgust najvišji za vse transakcije Opensea, ki temeljijo na poligonu, sta zadnja dva meseca ostala nespremenjena. Največje število mesečnih aktivnih trgovcev, ki uporabljajo transakcije Opensea na podlagi poligonov, je september, glede na statistiko Dune Analytics.

Medtem ko je Opensea dosegel $.11 milijarde poravnanih, povprečna cena na Opensea v celotnem življenjskem obdobju delovanja znaša 872 na NFT, glede na meritve dappradar.com. V času pisanja pisanja so po mnenju najboljših trgovcev Opensea 90. Dune Analytics, največ trgujejo z zbirko Art Blocks, ki ji sledi Bored Ape Yacht Club (BAYC). Art Blocks in BAYC sledijo Cool Cats, Bored Ape Kennel Club (BAKC) in Cryptotoadz.

Kaj menite o Opensea, ki je presegel $ milijard v prodaji vseh časov? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

Oznake v tej zgodbi Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

$ Milijarda, 2021 trgovci, axie neskončnost , Blockchain, Blockchain Collectibles, Crypto, Ethereum, nft, NFT Markets, NFT, Nezamenljivi žeton, Opensea, Opensea Capital Raise, Opensea Market, Opensea Sales, Poligon, prodaja, Traders

Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options Warner Bros to Launch Matrix NFT Avatars With Blue Pill and Red Pill Options

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments