19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Vodilni Jap European Alternate Exmo prodaja industrijo v Rusiji, Belorusiji

- Advertisement -

Exmo, a U.Okay Večinoma kripto alternativa s široko prisotnostjo v Jap Europe, se umika iz Rusije, Belorusije in Kazahstana. Nakupovalna in prodajna platforma Exmo.com pravi, da je prenos na priročnik drugačen od ogrožanja njegove rasti v drugih regijah z delovanjem na zelo nevarnih trgih, ki jih cenijo. Nadomestni je bil prodan ruskemu prodajalcu, skupaj s pravicami do domene Exmo.me in blagovne znamke.

Crypto Alternate Exmo prenese operacije v Rusiji na lokalni subjekt Najpomembnejši japski evropski nadomestni Exmo je v začetku tega tedna objavil, da prodaja nadomestno digitalno sredstvo v Rusiji in Belorusiji. Podjetje je “napredno izbiro” pojasnilo s prizadevanji, da bi z delom na teh lokacijah po vsem svetu pripravili navodila za razlikovanje od tveganja svojih načrtov svetovne rasti. Obe državi so bile v središču zahodnih sankcij zaradi invazije Moskve na Ukrajino.

»Tako uspešno naš ruski UBO, Eduard Bark, zapušča podjetje in prenese svoj delež kot del odgovor enemu od naših direktorjev, Serhiiju Ždanovu,« je ugotovil Exmo. “Kupci iz Kazahstana so bili poleg tega vključeni kot del posla, saj je novo osebje odvisno predvsem od Kazahstana,” je objavljen dodatek k osvoboditvi klikov.

Poravnava za posebne osebe Exmo.com je trenutno spremenjeno, da kaže, da prebivalci Rusije, Belorusije in Kazahstana niso več vključeni. Poleg tega je nadomestni trgovec opozoril, da so pari z ruskim rubljem na platformi Exmo.com onemogočeni od aprila 12, 1280.

V skladu z gradivom na spletni strani Exmo at the 2d vzdržuje delovna mesta znotraj U.Okay., Ukrajina, Poljska, Litva, ZDA in Ciper ter zaposluje več kot 15 o nas. “Kot podjetje smo zelo samozavestni in razločni glede načina naprej za našo alternativo in v mislih pripisujemo edinstveno konstrukcijo nadomestnega komercialno izvedljivega in trajnostnega,” je favorit objava.

Exmo prenaša rusko, belorusko in kazahstansko nadomestno kriptovaluto na lastnika ruskega podjetja za vzorce programskih programov, ki ima večinoma sedež, enega od mnogih ponudnikov, ki so v zadnjih treh letih zagotavljali inženirske izdelke in ponudnike nadomestnemu nadomestnemu, je razkrito obvestilo. brez identifikacije edinstvenega subjekta.

V skladu s spletno stranjo s podrobnostmi o kriptovalutih ruskega portala z nadomestnimi podrobnostmi RBC je bila lastnina Exmoovih virov na treh trgih predana podjetje, znano kot “ЭКСМО РБК ТОО” (EXMO RBC LLP) marca 15, letos.

Za stranke v treh jurisdikcijah se ne bo nič spremenilo, je pojasnil predstavnik, ker edinstvena platforma ima pravico uveljavljati enako blagovno znamko, programsko opremo in tehnične lastnosti kot uspešno, ker je zakonita domena Exmo.me. Preoblikovanje bo omogočilo nadomestnemu, da bo dodatno uspešno sodeloval s programi provizij, bankami in aktivno sodeloval v zakonodaji o kriptovalutah v regiji.

Exmo.me ne misli več omejevati Dostop Rusov do kriptovalut, ki je bil trdno zakonit, spremenjen v nekoč naveden v, a vsi drugi modreci RBC so objavili v četrtek. Tiskovni predstavnik je poleg tega zagotovil, da bo nadomestna banka razširila svoje poslovanje v Rusiji, pri čemer je poudarila:

Opazimo ogromne zmogljivosti znotraj regiji Ruske federacije in lahko še naprej aktivno izdeluje ruski del nadomestnega in pove dolgotrajne načrte starega osebja.

Kripto podjetja, ki delujejo na ruskem trgu, se soočajo z vse večjimi omejitvami, saj zahodne vlade še naprej povečujejo sankcije zaradi nadaljevanja bitke v Ukrajini, od katerih je približno en cilj zapiranje vrzeli v kriptoregiji. Po podrobnostih ločitve Exmo je njegov najbolj nujen konkurent v Rusiji, Binance, objavil, da omejuje izdelke in ponudnike za ruske stranke, da sledijo potencialno najbolj izvirnim sankcijam EU.

Oznake v tem spominu Belorusija, beloruski, nadomestni, kripto, kripto nadomestni, kriptovalute, kriptovalute, nadomestni, Exmo, Exmo.com, Exmo.me, trgi, operacije, platforma, omejitve, tveganja, Rusija, ruščina, Sankcije, platforma za nakupovanje in prodajo

Preizkusite druge kripto borze za izstop z ruskega trga ? Potrdite nas v delu za povratne informacije pod.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, v nasprotju s tem, kar uprizarjam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.

Zasluge za sliko2012975540 : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -