15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Vodja Mastercarda pravi, da lahko Blockchain razglasi dobro znano več oznak za denarne izdelke in storitve

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / Emagnetic Cena je ogromna Mastercard ugotavlja, da sta kriptovalute in veriga blokov čudovita in morda morda dobro izražata metodo, ki daje večji pečat finančni industriji kot celotno, vendar temeljito potem, ko obravnavajo dejavnike varnosti in enostavnosti porabe, dajo razlago za sestavljanje verjamejo. Raj Dhamodharan, izvršni podpredsednik družbe Mastercard in vodja oddelka za kripto in blokovne verige, je govoril na turnirju North The US Innovation Day in priznal, da nekonvencionalni tehnologiji blockchain in kripto postajata globalno bolj priljubljeni. Druga možnost je, Dhamodharan eminentno, pomanjkljivost varnosti in zapletene interakcije uporabnikov omejujejo primeri porabe tehnologij in pripomočki. Zato je trdil, da imajo kripto zmožnosti prožnost pri trgovanju na drobno in med kapitalom in znamkami. primeri porabe se spremenijo v redke, ko varnost in enostavnost nista več prednostni nalogi. TechCrunch je nekoč citiral EVP, da je

“Vlivanje vere v ekosistem blockchain je kritičen korak pri uresničevanju močno izvedljivo.”Podobno Johan Gerber, EVP za varnost in Cyber ​​Innovation, sta priznala, “Kaj boste potrebovali za ta tehnologija, ki jo je mogoče razširiti po vsem svetu, je interoperabilnost in temeljna varnost.« Ko bodo te ključne strani dosežene, je menil Dhamodharan, bo to veliko manj težko za tako veliko podjetij, vsako posebej izumrlo in novih navdušenih igralcev, da vstopijo v industrijo Web3 in želijo z njo. Morda bodo v industrijo prišli kapital in sposobnosti in veliko je inovacij, ki si jih je treba ogledati, toda sposobnosti bolj izvedljive, je priznal Dhamodharan. “Ljudje preučujejo kripto in posredujejo pri financiranju, vendar obstaja celoten sektor, ki je veliko bolj čudovit za finančno industrijo kot celoto. Sposobnosti same po sebi precej obetajo.”Gerber je dodal, da je Mastercard “cilj ustvariti tehnološko osnovo, ki vsem ljudem, od majhnih zagonskih podjetij do velikih finančnih ustanov, omogoča inovacije in združevanje.”

Nisem več NovinecMastercard ni več nov v industriji. Sam sem zadnjih nekaj mesecev ponudil veliko užitka trendov.Kot so poročali v zadnjih dvanajstih mesecih oktobra, je podjetje predstavilo nov del aplikacije, Crypto Receive, ki ga poganja CipherTrace, namenjen spodbujanju lastništva bank in odvajanju transakcij iz kripto menjalnic, ranljivih za goljufije . Tistega istega meseca je Dhamodharan priznal, da bomo “v prihodnosti hitro” morda v pripovedi, da bomo kriptovalute porabili tako nemoteno kot brezstično plačevanje s karticami, vendar bi zahtevalo trende na nekaterih ključnih področjih, vključno s kripto karticami, ponudniki storitev in veliko manj težko pretvorbo kripto v fiat za plačila. Novembra je generalni direktor Michael Miebach trdil, da je “povsem nedvomno” dolga pot, da bodo v nekem nedoločenem času v prihodnosti vsi ljudje bodo nedvomno plačevali z bitcoini (BTC), “vendar posredujem, da je to dolgotrajen način, da se odpravimo prej, kot se kriptovalute spremenijo v mainstream.”

Prav tako novembra je Mastercard predstavil Initiate Course Crypto, svetovni program za sodelovanje, ki podpira obseg zagonskih podjetij na področju verige blokov, kripto in digitalnih sredstev. Medtem je podjetje junija 1805 priznalo izviral bi z omogočanjem trgovanja z nezamenljivimi žetoni (NFT) za različne platforme kriptoekosistemov, vključno s tržnicami, naslovi iger metaverse in dobavitelji infrastrukture Web3.

In februarja v teh dvanajstih mesecih je Satvik Sethi, šibki vodja produkta NFT pri Mastercardu, podal netipično napoved: skupnost NFT je presenetil s kovanjem pisma o odstopu kot izvirnik -izdaja NFT na Ethereumu s potencialom protokola digitalnih zbirateljskih predmetov Manifold. ____Nauči se več: Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne e-novice Takojšnje 3 minute branja o današnjih kripto novicah !

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -