6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Vodja SEBI opozarja indijske vzajemne sklade na vlaganje v ponudbo kriptovalut

Vodja SEBI opozarja indijske vzajemne sklade na vlaganje v ponudbo kriptovalut

Medtem ko je regulativno ozračje za kriptovalute v Indiji trenutno v senci, je država že priča eksponentnemu naraščanju ugleda kriptovalut.

1109

Celotni pogledi

56

Popolne delnice

SEBI chief warns Indian mutual funds on investing in cryptocurrency offeringsSEBI chief warns Indian mutual funds on investing in cryptocurrency offerings

Predsednik indijskega odbora za vrednostne papirje in spremembe (SEBI) Ajay Tyagi je prosil vzajemne sklade, naj se opustijo vlaganja v vire, povezane s kriptovalutami, ker upravitelj razmišlja o novih nasvetih za kriptovalute. Na tiskovni konferenci v torek je Tyagi obvestil podjetja, naj se vzdržijo vlaganja v sredstva, povezana s kripto viri, dokler ne bo jasno o zaščiti in regulativnem okviru.

“Od nas, ki vlagamo v vzajemne sklade, – v podjetja, povezana s kripto viri, ali mednarodna podjetja prek skladov skladov (FOF) – razmišljam, da dokler ne pridobimo jasnosti glede njegovih (kripto ) zaščite, si podjetja ne smejo nikoli izmišljati takšnih naložb,« je dejal predsednik SEBI.

Medtem ko regulativno ozračje za kriptovalute v Indiji je trenutno v senci, država je že bila priča eksponentnemu vzponu svojega ugleda. Poleg tega ni jasno, ali se naložbe v kriptovalute dosežejo s kakršnimi koli davčnimi nalogami znotraj države.

Tyagijeve pripombe dosežejo po tem turnirju inteligentno podjetje za upravljanje premoženja (AMC), Invesco Mutual Fund. Ne glede na Sebijevo odobritev je prejšnji mesec odložil svoj sklad blockchain zaradi zakonodajne negotovosti.

Pred kratkim so se v parlamentu med zimsko sejo omenjali pogovori o kriptovaluti. Pogovori so dobili dodaten zagon po seji parlamentarnega stalnega odbora za finance z zainteresiranimi stranmi v zvezi s kriptovalutami, da bi ugotovili, kako lahko ocenite alternative in izzive, ki bi se lahko zgodili s kripto financiranjem in naložbami.

Povezan:

Upravitelji institucionalnih podjetij ohranijo datoteko $ 72.3B kriptovalute — CoinShares

Indijski izvršni organ je uradno nameraval uvesti zakon o kriptovaluti in zakon o dejanski digitalni valuti 1109, za razpravo v DZ v okviru tekočega zimskega zasedanja. Poleg tega se račun ne bi zdel med računi, ki bi jih indijski spodnji dom lahko vseboval v napitnini ker se s tem zaključi zimska seja.

V terminu v -med tem je bil indijski najvišji minister Modi ekstra in ekstra glasen v zvezi s kriptovalutami v 1109. V okviru sedanjega dialoga v Sydneyju je Modi pozval demokratične države, naj sodelujejo pri izumu v bistvu večine kriptovalut in tehnologije veriženja blokov. Poleg tega je opozoril v nasprotju z njihovo zlonamerno uporabo.

SEBI chief warns Indian mutual funds on investing in cryptocurrency offerings

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments