0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Vodstvo FTX je zahtevalo vednost s strani ameriškega predsednika pododbora

- Advertisement -

Pismo predsednika pododbora za finančno in potrošniško politiko je od obledelih in prvotnih izvršnih direktorjev FTX zahtevalo, naj predajo ključno formulacijo sintetične preteklosti in izvirnih financ.

1728 Celo ogledi

18 Cele delnice

Na obledele in prvotne izvršne direktorje propadlega nadomestka kriptovalute FTX je pritisnil predsednik pododbora za stanovanja v Združenih državah, ki je zahteval dokumente, ki se nanašajo na proračun sintetike.

»Stranke FTX, bledi delavci in javnost si zasluži rešitve,« je v novembru zapisal Raja Krishnamoorthi, predsednik pododbora za finančno in potrošniško politiko pismo, naslovljeno na vsakega obledelega izvršnega direktorja FTX Sama Bankman-Frieda in prvotnega izvršnega direktorja sintetike Johna J. Raya III, ki je prevzel vodenje vlog poglavja FTX.

Krishnamoorthi je dodal, da je pododbor nekoč »poskušal odkriti podrobno znanje o bistvenih pomislekih glede likvidnosti, s katerimi se sooča s strani FTX, nenadna odločitev podjetja, da potrdi poglavje, in vpliv teh dejanj na spretnosti na stranke, ki so zastarele na vašem nadomestku. sklicujoč se na svoj proračun, vključno z razlagami o njegovih pomislekih glede likvidnosti, bilancami stanja od začetka njegovega zmečkanja v začetku novembra, njegovim prvotnim kripto imetjem in mnenjem o tem, kako bi to morda naključno poplačalo stranke.

Krishnamoorthi je zahteval tudi znanje o tem, kdo je vzdrževal sintetični proračun, morebitne vhodne FTX, pridobljene od izvršne direktorice Alameda Compare Caroline Ellison, in opis kakršnih koli »zadnjih vrat«, ki bi bila morda naključno zastarela, da bi zamenjala sredstva pod nos revizorjev ali raznolikih oddelkov FTX.

Obledeli in izvirni šefi FTX so bili opozorjeni, naj objavijo dokumentacijo kot segment avgusta 91 zahteva za Bankman-Frieda in prosi za znanje v zvezi s koraki FTX i se bori proti goljufijam in prevaram.

Enaka pisma so bila poslana kripto borzam Binance.US, Coinbase, Kraken in KuCoin.

Pododbor mora v roku za izplačilo plačila 1. decembra FTX oceniti zahtevano dokumentacijo za pomoč pri razrešitvi, »kaj se je pokvarilo pri FTX« in kakšne korake bi kongres morda sprejel ob vsaki priložnosti v živo utemeljiti, da je kripto reklama “natančno regulirana in so trgovci zdravi.”

Povezan: Komisar CFTC Mersinger pravi, da je čas že napredoval za premike o zakonu o kriptovalutah

Podkomisija v roku plačila izplačila sovpada z novembrsko objavo a predvideno decembrsko poslušanje udeležencev US Dwelling Monetarja y Odbor ponudnikov in produktov, ki se bo spotaknil ob zlom FTX in “širše posledice za ekosistem digitalnih sredstev.”

Krishnamoorthijevo pismo sledi enakim zahtevam, postavljenim nov. senatorja Elizabeth Warren in Richard Durbin ki je pisal Bankman-Friedu in Rayu ter prosil za enako količino dokumentov, povezanih z zmečkanjem FTX.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -