20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice VORTECS ™ Spotlight: Evo, zakaj je odboj Telcoina (TEL) zasenčil večino altcoinov

VORTECS ™ Spotlight: Evo, zakaj je odboj Telcoina (TEL) zasenčil večino altcoinov

Prejšnji teden, ko je Bitcoin ponovno narasel, potem ko je za kratek čas padel pod $ 30, 009, veliko število altcoinov se je lotilo lastne shode za pomoč. Telcoin (TEL) je bil med to veliko skupino digitalnih sredstev, katerih cene so se julija zvišale 21.

Za razliko od večine svojih vrstnikov je naraščajoči trend TEL -a ostal živ ves teden, kar je privedlo do uglednega 82% dobička glede na dolar in 43% dobička glede na Bitcoin (BTC) v sedemdnevnem obdobju.

Glede na takratno tržno dinamiko lahko številni trgovci preprosto pripišejo to uspešnost tržnemu prenatrpanemu odskoku – toda ali je bil način, da trgovci že zgodaj opazijo potencial tega ogromnega teka?

TEL-ov drugi val

TEL je žeton uporabnosti Telcoina, protokola blockchain, zasnovan za olajšanje cenovno dostopnih nakazil mobilnih telefonov po vsem svetu. Telcoin temelji na blockchainu Ethereum, žetoni pa trgujejo na različnih centraliziranih in decentraliziranih borzah.

Na vrhuncu odlične uspešnosti tega tedna je TEL dosegel vrednost 0 USD. 30. To je še vedno precej pod rekordno najvišjo vrednostjo kovanca, ki je bila zabeležena maja, ko je pri prehodu na drugo plast na QuickSwap in nadgradnjo protokola sredstvo v nekaj več kot tednu desetkrat pomnožilo svojo vrednost in doseglo zgornjo mejo pri 0 USD. 060.

Tokrat je gorivo za posnetek lune TEL verjetno prišlo iz kombinacije ugodnega razvoja dogodkov. V začetku meseca je podjetje zaprlo $ 014-milijon zbiranja sredstev in hkrati predstavil nov nabor platforme Telcoin in dva nova produkta decentraliziranega financiranja (DeFi) v lasti uporabnikov. Poleg tega so nekateri opazovalci ugotovili, da je v protokolu prišlo do porasta pozornosti uporabnikov zaradi uvedbe orodja DeFI, ki ga poganja AI, na protokolu Fetch.

Grafikon povečanja cen ni bil edini uvrstitev, ki jo je ta teden presegel Telcoin. Pred svojim spektakularnim rallyjem je kovanec zabeležil tudi najvišjo oceno VORTECS ™ v tednu pri 92. Ta vrednost je pokazala na izjemno visoko zaupanje algoritma, da so obeti za TEL postali bikovski. Trgovci, ki so upoštevali, so se imeli možnost, da se zgodaj pridružijo sledijočemu gainsfestu.

Odkrivanje, kdaj se zgodovina rima

Ocena VORTECS ™, ki je na voljo izključno naročnikom Cointelegrafove platforme za podatkovno obveščanje Markets Pro je kvantitativni kazalnik, ki v realnem času ponuja primerjavo več ključnih tržnih meritev za vsak kovanec na podlagi dolgoletnih podatkov.

Na koncu meritev oceni, ali so trenutni obeti tega sredstva bikovski, medvedji ali nevtralni glede na zgodovinsko zgodovino gibanja cen.

Cena TEL v primerjavi z grafikonom VORTECS ™. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Cena TEL je julija močno narasla 21, skok z $ 0. 009 do $ 0. 015 v samo 12 ure. Neizogibno se je po takem hudem shodu zagotovo zgodil popravek. Sledilo pa je zgoraj 80 (rdeči krog na grafu) TEL -ovega strela VORTECS ™ Score (na koncu) doseganje 92.

Po dogovoru zgornji rezultati 80 ustrezajo velikemu zaupanju modela, da so v preteklosti vzorcem tržne in družbene dejavnosti, podobnim tistim, ki jih trenutno opazujemo, dosledno sledila znatna zvišanja cen znotraj 12 do 72 ur.

V primeru ocene TEL 92, je algoritem odkril, da so se v zgodovini sredstva takšni shodi ponavadi nadaljevali po kratkih obdobjih odmika. Dejansko je nekaj 24 ur po tem, ko je linija VORTECS ™ postala temno zelena, drugi del Pohod TEL-a se je razvil, kovanec je od 0 USD. 014 do 0,0 USD 21 (prva in druga rdeča škatla).

Na trgu kriptovalut, podobno kot kjer koli drugje, se zgodovina ne ponavlja ravno pogosto, vendar se pogosto rima. Ko se zgodovina kaže v merljivih meritvah, lahko orodje za umetno inteligenco, kot je VORTECS ™ Score, pomaga trgovcem pri odločanju, tako da jih opozori na pogoje, v katerih se najverjetneje pojavi rima.

Kar zadeva TEL, nenehno naraščajoči izredno visoki rezultati VORTECS ™ kažejo, da bi – če celotno stanje kripto trga dopušča – sredstvo lahko še dodatno poraslo. Sodeč po zgodovinskem primeru, se zdi, da kovanec še ni izčrpal svojega bikovskega zagona.

Cointelegraph je založnik finančnih informacij, ne pa investicijski svetovalec. Ne nudimo osebnih ali individualnih naložbenih nasvetov. Kriptovalute so nestanovitne naložbe in nosijo veliko tveganje, vključno s tveganjem trajne in skupne izgube. Pretekla uspešnost ne kaže na prihodnje rezultate. Številke in grafikoni so pravilni v času pisanja ali drugače določeno. Strategije, preizkušene v živo, niso priporočila. Pred sprejetjem finančnih odločitev se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Celotni pogoji .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments